• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بررسی موسيقي كلاسيك

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع armita
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بررسی موسيقی كلاسيک

آقا بدونید که این طرفی که این پست رو می‌ده هیچ اطّلاعاتی از موسیقی نداره ! پس با این ذهنیّت پاسخگو باشید. ;;)
اصلاً موسیقی کلاسیک چی هست؟ یه موسیقی چه ویژگی‌هایی باید داشته باشه تا بشه بش کلاسیک گفت؟ موسیقی کلاسیک یعنی بنیان بقیه سبک‌های موسیقی بوده؟ وضع این موسیقی تو ایران چجوری بوده/هست؟ با چه سازهایی این نوع موسیقی رو می‌زنن؟ کتابی، سایتی، چیزی سراغ ندارید این سازها رو آموزش بده؟
فعلاً همینا.:دی

پاسخ : بررسی موسيقي كلاسيك

وای عاشق موسیقی کلاسیک هستم. . . من خودم یه چند تایی از قطعه هاش رو با پیانو میزنم.
بی نظیره . . . همین

فقط قراره بیایم بگیم چقدر عاشق کلاسیک هستیم؟ :|
خب یکی قطعه های خوبی که کمتر شناخته شدن رو بذاره...
برای شروع توصیه میکنم این رو گوش کنید :)

karl jenkins - diamond music - 01 - palladio - i allegretto

http://www.mediafire.com/download/60xm2wm9pwc3861/KJ.rar

بعید میدونم کسی پیدا بشه خوشش نیاد!

این آهنگ بالایی رو پیشنهاد می کنم حتما دانلود کنین . با تکنوازی ویولنش که محشره ;D

Moonlight بتهوون رو حتما دانلود کنید و گوش بدین ، البته آهنگ معروفیه ولی بازم شاید مثلا شنیده باشین ولی اسمشو ندونین !

بچه هایی که ویولن میزنن بهشون پیشنهاد می کنم کنسرتو هندل رو حتما یه بار امتحان کنین ;D

bizet-carmen-seguidilla این رو هم دانلود کنین و گوش بدین قشنگه !

پاساکالیا از هندل ، هم نوازی ویولن و ویولن سلش رو دانلود کنین . ( julia fischer & daniel muller اینا خوب زدنش )

دریاچه ی قو از چایکووسکی رو لازمه بگم که حتما گوش بدین ؟ :دی

سنفونی 7 بتهوون قسمت دومش محشره : )

سیبلیوس هم محشره ! هیلاری هان خوب اجراش کرده :-" ( یه قطعه که تو ایران واسه لیسانسشون اجرا می کنن ! در این حد خفنه :-" و من دو سال پیش به استادم گفتم میشه بهم سیبلیوس یاد بدین :)) )

اصلا موسیقی کلاسیک غذای اصلی روحه
و متاسفم برای جامعه که به موسیقی کلاسیک اهمیت نمیدن
اگه تو همین سایت به صفحه رپ برین 65 تا صفحه و متال هم 72 تا در حالی که موسیقی کلاسیک 6 تا صفحه بیشتر نداره این نشانه افت فرهنگی جامعه ی ماست و نشان کوتاهی افکار بیش از90 درصد افراد جامعه.
پیشنهاد میکنیم به آهنگ های ennio morricone هم گوش بدین آدمو نابود میکنه. :-?

بچه ها کی از ونجلیس خوشش میاد؟ :x
من خ بتهوون و ویوالدی و باخ و موتزارت و ... دوست دارم اما صد افسوس که آلبوماشون رو نمیشه تو ایران خرید.باید دانلود کنی.اینجوری از ارزش هنری کار کم میشه.

به نقل از Parisa.B :
بچه ها کی از ونجلیس خوشش میاد؟ :x
من خ بتهوون و ویوالدی و باخ و موتزارت و ... دوست دارم اما صد افسوس که آلبوماشون رو نمیشه تو ایران خرید.باید دانلود کنی.اینجوری از ارزش هنری کار کم میشه.
الان اگر میشد خرید هم من نمیخریدم چون پولش به بتهوون نمیرسه که :)) میره تو جیب یه ناشر نامربوط...

موسیقی کلاسیک به نظرم پایه سبک های دیگه اس و نواختن ساز های کلاسیک مثل گیتار کلاسیک یا پیانو یا ویالون به نسبت سخت تره !!! :-?? من خودم گیتار میزنم وبه شخصه عاشقشم :x ولی خب اینا سلیقه اس شاید از نظر بعضی ها موسیقی کلاسیک کسل کننده و بدون جذابیت باشه #-o

به نقل از khalil 56 :
اصلا موسیقی کلاسیک غذای اصلی روحه
و متاسفم برای جامعه که به موسیقی کلاسیک اهمیت نمیدن
اگه تو همین سایت به صفحه رپ برین 65 تا صفحه و متال هم 72 تا در حالی که موسیقی کلاسیک 6 تا صفحه بیشتر نداره این نشانه افت فرهنگی جامعه ی ماست و نشان کوتاهی افکار بیش از90 درصد افراد جامعه.
پیشنهاد میکنیم به آهنگ های ennio morricone هم گوش بدین آدمو نابود میکنه. :-?
قبول دارم که موسیقی کلاسیک خوبه؛ ولی نمیشه گفت افرادی که موسیقی کلاسیک گوش نمیدن کوته فکرن یا افرادی که رپ دوس دارن کوته فکرن. :|
----------
موسیقی کلاسیک: به موسیقی هنری اروپا گفته می شه که حدوداً از سال 500 میلادی شروع شده. از نظر دوره به سه دسته تقسیم میشه:
1. سده میانی ( یا همون قرون وسطایی )
2. موسیقی رنسانس: که به طور عمده از ایتالیا شروع شده و بیشتر قطعات آوازای بودن.
3. موسیقی باروک: مثل دوره های قبلی برای نشون دادن قدرت اروپا بوده و برای جذاب کردن نیایش در کلیسا هم تأثیر داشته.

در فاخر بودن موسیقی کلاسیک و مبتذل بودن رپ و پاپ و غیره هیچ شکی نیست و کسی که بهش بر بخوره از چنین چیزی، شاید بهتر باشه بدونه که «مبتذل» دونستن یک سبک، سلیقه‌ای نیست. موسیقی مبتذل، مثل فیلم مبتذل و ادبیات مبتذل، ساده و عامیانه هستن، معنا و مفهوم و فلسفه‌ی پیچیده‌ای ندارن، دست‌یابی به مهارت تولیدشون هم کار بسیار ساده‌ایه. موسیقی کلاسیک، شالوده‌ی همه‌ی اون چیزیه که علم و دانش موسیقی نامیده می‌شه و قرار هم نیست که مخاطبش همه‌ی آدم‌ها باشن؛ فهمیدن موسیقی کلاسیک ساده نیست، نواختن سازهای کلاسیک کار مشکلیه و تولید موسیقی کلاسیک، کار هر کسی نیست.

× کارهای ونجلیس و کلایدرمن و غیره و ذلک هم کلاسیک نیست دوستان؛ New Age به حساب میاد. اینا خیلی فرق دارن. #رنج_و_عذاب_درونی

× اونایی که اهل دانلود تورنت [Torrent] هستن، آلبومی هست تحت عنوان The 99 Darkest Pieces of Classical Music که بی‌بروبرگرد حرف نداره؛ شدیداً پیشنهاد می‌کنم پیداش کنید و دانلودش کنید. بعضی از قطعات خوب و کمتر شناخته شده‌ش رو اینجا معرّفی می‌کنم و می‌گذارم به زودی. ولی حتماً پیداش کنید.

Back
بالا