پاسخ : بررسی موسيقي كلاسيك
منم با پست بالا موافقم.
معنی مبتذل در فرهنگ عمید:1.چیزی که همه کس آن را دیده یا شنیده باشد.تکراری.فاقد جذابیت.2.خوارو ناپسند 3.[قدیمی] پیش پا افتاده.بی ارج.
نسبت دادن همچین صفتی به پاپ، رپ یا مثلا راک فقط واسه اینکه فهمش آسونتر از کلاسیکه اشتباس و اگه بخوایم با دید مثبت نگا کنیم، میشه بگیم ناشی از علاقه ی زیاد به سبک کلاسیک یا اغراق ناخواسته ی کسی بوده که این نظرو داشته.
چون خیلی واضحه نمیدونم چجوری توضی بدم.ببینید تو همین پاپ فارسی، عبارتِ "سیاوشِ قمیشی،استادِ سبکِ مبتذلِ پاپ" بیشتر شبیه یه جوکه تا یه حقیقت.
مهمترین چیز تاثیر مثبته،که هر کاری تو سبک خودش اگه اون تاثیر مثبتُ بذاره،مبتذل به حساب نمیاد.
یکی یه احساس خوبُ با یه آهنگ کلاسیک میگیره، من نوعی با یه آهنگ پاپ (پاپِ واقعی،پاپِ ناب).
واسه رپ هم واقعا واضحه که درسته آرامش نداره، اما تاثیرات خوبی هم میذاره. من اینو مطمئن نیستم ولی مثل اینکه آهنگ سی دیُ بشکن یاس اون زمان واقعا تاثیر داشته رو مردم(البته من حتی خود آهنگ رو هم نشنیدم).
اگه از آهنگای بی معنی امینم که حالا خودش میگه جنبه فان داشتن فاکتور بگیریم،لفظ مبتذل واسه آهنگایی مثل lose yourself وnot afraid و beautiful pain بی احترامی به بطن این آهنگاس که امید و استقامت رو تو خودشون دارن اما درکشون هم سخت نیست.این مفاهیم با چیپس و پفک(!) فک می کنم فرق داشته باشن!
اگه قرار بر اینه که هرچی پیچیده نیس مبتذله، پس تئوری گرانش مبتذله چون درکش از تئوری نسبیت به مراتب راحتتره.کتاب هاکلبریفین با وجود تمام معانی عمیق اما ساده ای که تو خودش داره مبتذله اما بار دیگر شهری که دوست می داشتم از این کتاب بهتره چون مثلا پیچیدگیش از این کتاب بیشتره.
خلاصه که حیفیم میاد به بعضی از آهنگای راک،رپ و پاپ که مو به تن آدم سیخ می کنن بگم مبتذل،اونم به خاطر اینکه فهمشون راحته.
طولانی بودن پستم و حتی مثال های دور از موضوعشُ بذارید به حساب علاقه ی زیادم به بعضی آهنگا