منا
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بجنورد
- مدال المپیاد
- ریاضی وشیمی
- رشته دانشگاه
- مهندسی نفت
پاسخ : دلم براي "حرف بزن" سوخت...
کدوم 2 تا؟!
کدوم 2 تا؟!
به نقل از Hespride :دوستان شرمنده، من هنوز مرتبه ي علم و عقلم به اون حدنرسيده كه بتونم جواباي اين مدير منطقي رو ببينم
كسي اگه ميبينه، ميتونه برام توضيح بده؟
به نقل از Hespride :آقاي shadowيه سوال
اسم تاپيك عوض مگه نشد؟
نشد حرف دل؟
چرا هنوز هم پاكسازي ميشه؟ طبيعتا چون اسپم داره از ديدشما!
پس اسم تاپيك ربطي به اسپم ها نداره!
و سوال قبليم كه هنوز بي جواب مونده:
قبول ميكنم كه شما اسپم ها رو فقط پاك ميكنيد، ميشه بگيدچرا هميشه تاپيك روي 10 صفحه ميمونه؟
يعني بعضي درددل ها، دراثر گذشت زمان، تبديل به اسپم ميشن؟
به نقل از Hespride :اسم تاپيك عوض مگه نشد؟
نشد حرف دل؟
چرا هنوز هم پاكسازي ميشه؟ طبيعتا چون اسپم داره از ديدشما!
قبول ميكنم كه شما اسپم ها رو فقط پاك ميكنيد، ميشه بگيدچرا هميشه تاپيك روي 10 صفحه ميمونه؟
ايني كه شما فرموديد، مثلا جواب سوال دومم بود، كه البته من هنوز قانع نشدم. چرا كه اولا، به گفته آقاي مدير! (پست87) قرار بوده تاپيك 15 صفحه باشه،اما يك ماهي هست كه امروز براي اولين بار به 11 رسيد! ومورد دوم، ايشون ميگن فقط اسپم هارو پاك كردن، و من نميفهمم با فرض اينكه از هر 10 پست، 9 تاش اسپم باشه!! اون يك پست كجا ميره كه تعداد صفحات ثابت ميمونه؟ ظرفيت صفحات زياد ميشه آيا؟به نقل از قهر :اینو قبلا جواب داده بود در مورد این که چرا 10 صفحه است ! نیما هم گفت که چون از نظر روانشناسی درد دل های قبلی رو نباید ملت بخونن و خوب نیست مدیرا تصمیم گرفتن که بیشتر از 10 صفحه نشه و اینکه چون حرف بزن یکی از پربازدید ترین تاپیک ها بود باعث شده بود تا مدیر های اصلیه یه سایته علمی به اسم سمپادیا بیان و تصمیم بگیرن که این تاپیک بیشتر از 10 صفحه نشه و اینو به مدیرای گفت و شنود اجتماعی گفتن ! اونا هم دارن از دستور اونا پیروی میکنن !
مگه برای ایجاد کننده تاپیک این امکان وجود نداره که پست های زاید تاپیک خودشو پاک کنه؟به نقل از Shadow! :شما وضعیت فعلی تاپیک رو با قبلش یکسان میدونین ؟
اون موقع ما کل وقتمون رو صرف پاکسازی حرف بزن میکردیم ! تازه بازم کنترل از دستمون خارج بود
اما از وقتی شده حرف دل کار ما هم خیلی راحت تر شده !
چرا همش ساز مخالف میزنی شما ؟
چرا؟به نقل از Shadow! :اگه دست ایشون باشه که کل سمپادیا رو باس گذاشت کنار و فقط به خاطرات و درد دل هاشون گوش داد :)
ّّّّّّببخشيد،چه جور تاپيكي؟به نقل از Melody :ولی من تعجب میکنم که هنووووز هم تو سمپادیا از اینجور تایپیکا میزنن ؟!!
بابا بیخیاااال خسته نشدین ، آخه به دو تا مدیر هم گیر میدین که کارشون عالیه !
به نقل از Arsham N.K :خب بالاخره دوست دارن و میزنن.
گاهی اوقات بقول خود hespride تو پست اول تاپیک بعضیا میخوان حرفشونو یه جوری به یه کسی بفهمونن که راه دیگه ای براش وجود نداره...
لطف كنيد به همون سوالاي تكراري!! من جواب بديدبه نقل از Shadow! :دیگه من همه چیزو جواب دادم به همه حرفاتون گوش کردم و گفتم قراره چه تغییراتی بوجود بیاد !
بازم سوال و ابهامی هست ؟ الان بحث سر چیه ؟