• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

موسیقی تلفیقی !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع armita
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : موسیقی تلفیقی !

به نقل از گل بهار :
میشه اسم گروهشون رو بگین تا برم ببینم کاراشون چطوره؟
در ضمن من صریحا موسیقی راک و مشتقاتش رو فاقد ارزش هنری می دونم.در مورد پاپ هم گفتم که بستگی داره طرفی که ساز می زنه کی باشه.

البته فک نمی کنم اساتید موسیقی مثل استاد محمد رضا لطفی(:دی) زیاد با این تلفیق موافق باشن.

خب البته اینجا بحث در مورد ارزش موسیقی راک و ... نیست اما می شه جای دیگه ای روشون بحث کرد .

تا اون جا که من خبر دارم معروف ترین و بزرگترین گروه موسیقی مدرن (البته بیشتر تلفیقی تا مدرن!‌) در ایران گروه آقای علیرضا مشایخیه .
بعدش هم گروه یارآوا هست که در این مورد اطلاعات بیشتری دارم ! اگر بخواین می تونم توضیح بدم !

به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :
خب البته اینجا بحث در مورد ارزش موسیقی راک و ... نیست اما می شه جای دیگه ای روشون بحث کرد .

تا اون جا که من خبر دارم معروف ترین و بزرگترین گروه موسیقی مدرن (البته بیشتر تلفیقی تا مدرن!‌) در ایران گروه آقای علیرضا مشایخیه .
بعدش هم گروه یارآوا هست که در این مورد اطلاعات بیشتری دارم ! اگر بخواین می تونم توضیح بدم !
بفرمایین بگین اطلاعاتتون رو.

خب این یک گروه نسبتا جوان (!) هست ! یعنی نوازنده هاش اکثرا ۲۰ و خورده ای ساله هستن !
ساز هایی هم که در این گروه نواخته می شن این هان :
تار ٬ سه تار ٬ تار باس ٬ سنتور ٬ گیتار ٬ دف ٬ تنبک ٬ رباب ٬ ویولن ٬ فلوت ٬ تنبور .
آهنگ هایی که زده می شن نه سنتی هستن و نه کلاسیک ! یک چیزی بین هر دو هستن ! خیلی ها اصلا از این سبک آهنگ ها خوششون نمیاد ! ولی به نظر من که جالبن ! نوآوریه خیلی خوبیه !

به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :
خب این یک گروه نسبتا جوان (!) هست ! یعنی نوازنده هاش اکثرا ۲۰ و خورده ای ساله هستن !
ساز هایی هم که در این گروه نواخته می شن این هان :
تار ٬ سه تار ٬ تار باس ٬ سنتور ٬ گیتار ٬ دف ٬ تنبک ٬ رباب ٬ ویولن ٬ فلوت ٬ تنبور .
آهنگ هایی که زده می شن نه سنتی هستن و نه کلاسیک ! یک چیزی بین هر دو هستن ! خیلی ها اصلا از این سبک آهنگ ها خوششون نمیاد ! ولی به نظر من که جالبن ! نوآوریه خیلی خوبیه !
رفتم تو سایتشون...دیدم.....به نظر من سبک خیلی جالبیه...بهتره بگم فوق العاده س....به نظر من همون طور که شعر نو شعر سنتی رو شکست داد این موسیقی هاهم موسیقی سنتی رو جاش می گیرن....شعر سنتی هنوز هم هوادار داره اما به هر حال موضوعات شعر نو امروزی تره....موسیقی سنتی نشانگره فرهنگ ماست و باید حفظ بشه ولی به نظر من عیب نداره با همون ساز ها به سبک جدیدی بنوازیم.
من خودم یه آلبوم داشتم خارجی بود.....4-5 تا آهنگ بود.همنوازی چنگ و گیتار و ضرب بود....اولش فک می کردم قشنگ نیست ولی بعد از گوش دادم دیدم فوق العاده است...الان هم دارم رو موسیقی تلفیقی کار می کنم(البته خیلی موسیقی بلدنیستم ولی به هر حال مهم ذوقه که دارم!)

الان موسیقی ِ کلاسیک و سنّتی چیزایی هستن که طرفداراشون به شدّت کم شدن؛وقتی گیتار الکتریکیُ ... اومد موسیقی سنّتی و کلاسیک حتّی کنار گذاشته شد به نحوی. خوب وقتی میان اینجوری موسیقی تلفیقی اجرا میکنن,باعث میشه که مردم دوباره برن سراغ همین موسیقی ــای ِ کنارزده شده. الان سبک ِ راکُ متال خیلی بیشتر از کلاسیک طرفدار داره [خیلی محبوبتره در واقع] برای همین اگه بیان از سازای سنتّیُ کلاسیک و سازای ِ الکتریکی یه مدل موسیقی ِ تلفیقی بسازن [طوریکه به سبک ِ راکُ متال نزدیکتر باشه] مردم شاید دوباره مانوس شن با این ساز ــا,دوباره این ساز ــا رونق پیدا کنن.
به قول ِ آقا محسن باید با زمونه پیش رفت؛وقتی الان راک محبوبتره پس بیاییم کاری کنیم که کلاسیکُ زنده نگاه داریم - در کنار ِ راک .

خب الان جهان در سنّ ِ میانسالی نیست! عدّه بیشتری از مردم جوان و نوجوانن و بیشتر به همین سبکـایی مثه راک و متال علاقه نشون میدن [یا هیپ هاپ مثلا] و در ضمن,خارج از کشور بیشتر به موسیقی راکُ متال پرداخته میشه الان. خب درسته که موسیقی کلاسیک و سنّتی پایه و اساس ِ موسیقی هستن,تغییر ناپذیرنُ ... امّا با این وجود همون گیتار الکتریکی که از گیتار برخاسته,الان به هرحال محبوبتره از گیتار آکوستیک.مسئله این نیست که موسیقی سنّتی و کلاسیک تغییر کردن,مسئله اینه که کمتر بهشون پرداخته میشه.خب وقتی کمتر بهشون پرداخته میشه,ینی کنار گذاشته شدن.خب اینا اگه بیان به صورت تلفیقی استفاده بشن,ممکنه دوباره به اوج ِ خودشون برگردن.

من دیدم حتیّ(بگم شنیدن بهـتره فکر کنم! :-") تلفیق موسیقی سنتیّ ایران و کلاسیک!
دف و پیانـو باهم میزدن! :-" ^-^
کار بدی نشده بود،ولی کلا خیلی درهم و بر هم بود!
ولی بنظرم خودم تلفیق نشه بهـتره.
موسیقی کلاسیک جایگـاه خودشو داره و موسیقی هـای مدرن امروزی مثل راک و اینا هم طرفدار خودشون رو!
این کار عین اینه که بیایم پیتزای قورمه سبزی درست کنیم! :-"
شنیدم توی مسابقه پیتزای ایتالیا هم مقام آورده! :-" ;D

موسیقی راک اگه با سنتی تلفیق شه محشره!!
مثل اوهام و محسن نامجو..!!

یه گروه موسیقی تلفیقی که بنده می شناسم اسمش پالت هست و اسم آلبومشون آقای بنفش(mr.violet) که سبک تلفیقی جاز فیوژن کار می کنند و الانم(طی چند روز آینده) تویه برج میلاد کنسرت دارن و با وجود اجرای 10 سانس هنوز کلی درخواست برای بلیط دارن.
خبر کنسرت:

کنسرت گروه موسیقی پالت

یکی از قطعه های معروفشون:

مثلث

حتما گوش کنید تا تهش چون خیلی باحاله به شخصه مدتیه بنده که هر روز تقریبا یک ساعت موسیقی گوش می دم الان یه هفته ای می شه درگیر اینا شدم.

• لایک
امتیازات: Zed
Back
بالا