آره.موسیقی کلاسیک ایران اگه با موسیقی کلاسیک اروپا تلفیق شه خیلی جالب میشه.الیته این تلفیق قبلا انجام شده ولی با ساز های محدود.مثلا دو سه تا ساز رو با هم قاطی کردن.ولی اگه صدای چند تا ساز با هم قاطی شه خیلی زیبا تر میشه.من امتحان کردم.به نقل از مُحسن...! :موسیقی تلفیقی تو این دوره زمونه برای نگه داشتن موسیقی های گذشته لازم هست، به هر شکل هرچیزی باید موازی با جهان یه جهشی داشته باشه..حتی موسیقی سنتی و کلاسیک.
البته خیلی هم ساز ها محدود نبودن !الان گروه هایی هستن که تعداد خیلی زیادی ساز ایرانی و کلاسیک رو با هم تلفیق کردن ! در حد ۳۰-۴۰ نفر هم نوازنده دارن !به نقل از گل بهار :آره.موسیقی کلاسیک ایران اگه با موسیقی کلاسیک اروپا تلفیق شه خیلی جالب میشه.الیته این تلفیق قبلا انجام شده ولی با ساز های محدود.مثلا دو سه تا ساز رو با هم قاطی کردن.ولی اگه صدای چند تا ساز با هم قاطی شه خیلی زیبا تر میشه.من امتحان کردم.
در مورد تلفیق موسیقی نوین و کلاسیک می گم که اگه این کار ارزش هنریه موسیقی کلاسیک رو از بین ببره غلطه.ولی به هر حال بادرام و کیبورد هم میشه چیزی اجرا کرد که واقعا نیاز به هنر داشته باشه..........
میشه اسم گروهشون رو بگین تا برم ببینم کاراشون چطوره؟به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :البته خیلی هم ساز ها محدود نبودن !الان گروه هایی هستن که تعداد خیلی زیادی ساز ایرانی و کلاسیک رو با هم تلفیق کردن ! در حد ۳۰-۴۰ نفر هم نوازنده دارن !
به نظرم شما موسیقی نوین رو فاقد ارزش هنری حساب کردین یکم و این درست نیست ! :)
به نقل از گل بهار :میشه اسم گروهشون رو بگین تا برم ببینم کاراشون چطوره؟
در ضمن من صریحا موسیقی راک و مشتقاتش رو فاقد ارزش هنری می دونم.در مورد پاپ هم گفتم که بستگی داره طرفی که ساز می زنه کی باشه.
البته فک نمی کنم اساتید موسیقی مثل استاد محمد رضا لطفی() زیاد با این تلفیق موافق باشن.
بفرمایین بگین اطلاعاتتون رو.به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :خب البته اینجا بحث در مورد ارزش موسیقی راک و ... نیست اما می شه جای دیگه ای روشون بحث کرد .
تا اون جا که من خبر دارم معروف ترین و بزرگترین گروه موسیقی مدرن (البته بیشتر تلفیقی تا مدرن!) در ایران گروه آقای علیرضا مشایخیه .
بعدش هم گروه یارآوا هست که در این مورد اطلاعات بیشتری دارم ! اگر بخواین می تونم توضیح بدم !
رفتم تو سایتشون...دیدم.....به نظر من سبک خیلی جالبیه...بهتره بگم فوق العاده س....به نظر من همون طور که شعر نو شعر سنتی رو شکست داد این موسیقی هاهم موسیقی سنتی رو جاش می گیرن....شعر سنتی هنوز هم هوادار داره اما به هر حال موضوعات شعر نو امروزی تره....موسیقی سنتی نشانگره فرهنگ ماست و باید حفظ بشه ولی به نظر من عیب نداره با همون ساز ها به سبک جدیدی بنوازیم.به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :خب این یک گروه نسبتا جوان (!) هست ! یعنی نوازنده هاش اکثرا ۲۰ و خورده ای ساله هستن !
ساز هایی هم که در این گروه نواخته می شن این هان :
تار ٬ سه تار ٬ تار باس ٬ سنتور ٬ گیتار ٬ دف ٬ تنبک ٬ رباب ٬ ویولن ٬ فلوت ٬ تنبور .
آهنگ هایی که زده می شن نه سنتی هستن و نه کلاسیک ! یک چیزی بین هر دو هستن ! خیلی ها اصلا از این سبک آهنگ ها خوششون نمیاد ! ولی به نظر من که جالبن ! نوآوریه خیلی خوبیه !