pariya
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان1
- شهر
- شیراز
- مدال المپیاد
- یه حماقتی کردیم یه زمانی :|
پاسخ : مسابقات آنلاین شطرنج
منم 99درصد هستم
منم 99درصد هستم
بیخیال بابابه نقل از prabd.chess :من پایم ولی تا نتونم 5 6 تا از رفقای فدراسیونمو جور کنم نمیام.ریتینگمم 1958 است.پلی چسمم فعلا خرابه.نمیدونم چرا X-(
بازم میگم من پایم اینترنتمم خوبه اما پلی چسم خرابه ها.بعدم این شد جدول؟بذارین 3 4 تا شطرنجباز حرفه ای بیارم.تو این جدول من اجبارا اولم که!به نقل از Karo :تا تاریخ 8ام مرداد هرکسی میخواد شرکت کنه امادگیشو اعلام کنه تا مشخص بشه که کیا با هم بازی میکنن و بعد از اون تاریخ مسابقات معلوم میشه
فعلا اونایی که اعلام امادگی کردن
sweet girl
SiXaXiS
prabd.chess
Pariya
ROzhiN
error
happymoon
missmarvelous
اگه مشکلی داریدو نمیتونید شرکت کنید اعلام کنید تا اسمتونو حذف کنم و اگه کسه دیگه ایم میخواد شرکت کنه اعلام کنه تا اسمشو اضافه کنم
نه بعد 8 مرداد جدول رو میچینیم بازیا برگزار شهبه نقل از Amir - Eblis :بعد 8 مرداد نمیشه کسی اعلام آمادگی کنه ؟
فعلا موندن بازم میان افراد و شطرنج بازای خوبم تو سایت هستنبه نقل از prabd.chess :بازم میگم من پایم اینترنتمم خوبه اما پلی چسم خرابه ها.بعدم این شد جدول؟بذارین 3 4 تا شطرنجباز حرفه ای بیارم.تو این جدول من اجبارا اولم که!
خب شما بازیکن بیار سطح جدول بیاد بالا!به نقل از prabd.chess :بازم میگم من پایم اینترنتمم خوبه اما پلی چسم خرابه ها.بعدم این شد جدول؟بذارین 3 4 تا شطرنجباز حرفه ای بیارم.تو این جدول من اجبارا اولم که!
فک نکنم بشهبه نقل از ..AndromedA.. :من میخوام بیام....فعلا با دیال آپ میام...میشه؟
2 روش وجود دارهبه نقل از sweet girl :يه سوال:
واسه بازي كردن بايد تواين سايتا sign up كنيم؟؟
من که خیلی وقته دیگه شطرنجی نیستم ولی قبلا playchess خیلی بهتر بود. چون هم امکاناتش بیشتر بود هم تا حد زیلدی جلوی تقلب کردنو گرفته بود.شنیده بودم نسخه موبایل هم داره. با دایل آپ زیر 4min نمیشد بازی کرد.به نقل از SiXaXiS :کدومش بهتره؟
مشکلی نیست بازی شمارو میندازیم روزه جمعهبه نقل از ..AndromedA.. :از توجه همگی ممنون!
لطفا جمعه بذارید....
من روزای دیگه نت ممنوعم...