- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- شهید قدوسی (ره)
- شهر
- قم...قم...قم
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسی مالی
سلام
یه چند وقتی بود فکرم مشغول یه چیزی شده بود. تو فکرم بود یه همچین کاری کنم که یکی از دوستان نظرشو بهم گفت و با مشورت اون این تاپیک رو باز کردم.
یه گشتی توی فروم بزنید
مخصوصا گفتگوی آزاد
اکثر بحث ها کشیده میشن به روابط عاطفی و احساسی (به هر نوع مختلف)
این تاپیک ها رو بخونید:
آزادی پسران اسارت دختران
تفاوت عشق با دوست داشتن
اگه بفهميد اوني كه دوسش دارين يكي ديگه رو دوست داره چيكار میکنید
حرف بزن
چجوری علاقتون رو به یه نفر ابراز میکنید؟؟
...
و کلی تاپیک های دیگه ای که به این چیزا کشیده شده.
من در تایید یا رد این ها حرف نمیزنم. فقط میخوام بگم که حواسمون باشه. یه خورده جو سایت سمپادیا داره عوض میشه...
روزای اول امسال، اکثر کاربرها در یک تاپیک گفتن که اینجا یه سایت مخصوص تیزهوش هاست و هدف اصلیش علمی و بعد سرگرمیه...
اما یه خورده به نظرم داره تبدیل میشه به یه سایت غیر رسمی دوست یابی یا یه همچین چیزی
من نمیدونم این خوبه یا بد.... اما یه خورده احساس خطر کردم وگرنه با این اوضاع و احوال شخصیم عمرا نمیومدم تاپیک باز کنم.
میخوام از همتون بپرسم که این جو به وجود اومده رو مثبت میدونید یا منفی؟؟ چرا؟؟
و یه سوال از مدیران: چند وقت پیش تاپیکی ایجاد شد با عنوان " روابط دختر و پسر" که توش یه کاربری گفته بود اگر مشکلی دارید بگید، اون تاپیک و اون کاربر کلا پاک شدن.
اگر اون خلاف سیاست های شما بوده، چرا این تاپیک ها کنترل نمیشن؟؟؟ اگر نبوده که چرا اون تاپیک ها پاک شدن؟؟
خواهش میکنم نظر واقعیتونو بدید
یه باردیگه هم میگم که من هیچ نظری ندادم، یه وقت نکنید دفاع یا حمله کردم
یه چند وقتی بود فکرم مشغول یه چیزی شده بود. تو فکرم بود یه همچین کاری کنم که یکی از دوستان نظرشو بهم گفت و با مشورت اون این تاپیک رو باز کردم.
یه گشتی توی فروم بزنید
مخصوصا گفتگوی آزاد
اکثر بحث ها کشیده میشن به روابط عاطفی و احساسی (به هر نوع مختلف)
این تاپیک ها رو بخونید:
آزادی پسران اسارت دختران
تفاوت عشق با دوست داشتن
اگه بفهميد اوني كه دوسش دارين يكي ديگه رو دوست داره چيكار میکنید
حرف بزن
چجوری علاقتون رو به یه نفر ابراز میکنید؟؟
...
و کلی تاپیک های دیگه ای که به این چیزا کشیده شده.
من در تایید یا رد این ها حرف نمیزنم. فقط میخوام بگم که حواسمون باشه. یه خورده جو سایت سمپادیا داره عوض میشه...
روزای اول امسال، اکثر کاربرها در یک تاپیک گفتن که اینجا یه سایت مخصوص تیزهوش هاست و هدف اصلیش علمی و بعد سرگرمیه...
اما یه خورده به نظرم داره تبدیل میشه به یه سایت غیر رسمی دوست یابی یا یه همچین چیزی
من نمیدونم این خوبه یا بد.... اما یه خورده احساس خطر کردم وگرنه با این اوضاع و احوال شخصیم عمرا نمیومدم تاپیک باز کنم.
میخوام از همتون بپرسم که این جو به وجود اومده رو مثبت میدونید یا منفی؟؟ چرا؟؟
و یه سوال از مدیران: چند وقت پیش تاپیکی ایجاد شد با عنوان " روابط دختر و پسر" که توش یه کاربری گفته بود اگر مشکلی دارید بگید، اون تاپیک و اون کاربر کلا پاک شدن.
اگر اون خلاف سیاست های شما بوده، چرا این تاپیک ها کنترل نمیشن؟؟؟ اگر نبوده که چرا اون تاپیک ها پاک شدن؟؟
خواهش میکنم نظر واقعیتونو بدید
یه باردیگه هم میگم که من هیچ نظری ندادم، یه وقت نکنید دفاع یا حمله کردم