هشدار بسیار جدی...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

فاطمه طباطبای

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قم
مدال المپیاد
فیزیک-ریاضی
پاسخ : هشدار بسیار جدی...

بزرگسالم جالب نیست.جوون و نوجوون باشه بهتره.
اول صفحم ذکر نشه یه همچین انجمنی وجود داره.چون مثلا مدیرما میاد عضو میشه از اونجایی که بالای 16 سال هست.میبینه توی انجمنو.
اینیم که بخوایم مثلا بگیم بالای 16 سال نمیشه.TNT درست میگه.یکی الان میره میکنه سنشو 20 سال.Sylar هم میگه دیگه همه چیز گردن خودشه.الانم گردن خودش هست ولی ما میخوایم این بحثا کم بشه یا جدا بشه که توش بی جنبه بازی در نیاد.

اون وقت که انجمن 2تا بشه دیگه اینجور بحثا قابل مطرح کردن توی انجمن نوجوونا نیست نه؟

Sylar

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان

به نقل از فاطیما :
بزرگسالم جالب نیست.جوون و نوجوون باشه بهتره.
اول صفحم ذکر نشه یه همچین انجمنی وجود داره.چون مثلا مدیرما میاد عضو میشه از اونجایی که بالای 16 سال هست.میبینه توی انجمنو.
اینیم که بخوایم مثلا بگیم بالای 16 سال نمیشه.TNT درست میگه.یکی الان میره میکنه سنشو 20 سال.Sylar هم میگه دیگه همه چیز گردن خودشه.الانم گردن خودش هست ولی ما میخوایم این بحثا کم بشه یا جدا بشه که توش بی جنبه بازی در نیاد.

اون وقت که انجمن 2تا بشه دیگه اینجور بحثا قابل مطرح کردن توی انجمن نوجوونا نیست نه؟

بحث محدودیت سنی به خاطر SMF کلا منتفیه. کمیته ای تشکیل میشه که از روی پستهای طرف تشخیص بدن صلاحیت را.
همونطور که یک نفر میتونه صلاحیت بدست بیاره میتونه صلاحیت را هم ازدست بده!

باید تیم مدیریت نحوه مدیریت را تصمیم گیری کنه. من فکر میکنم که اجازه ندند.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

چه جالب!
اینقدر مهم هست این بحثها که بخواد براش کمیته تشکیل شه که صلاحیت کاربرهارو بررسی کنن؟!
امیدوارم اون کمیته کارشونو مثل شورای نگهبان انجام ندن!:D

samira

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بندرعباس
مدال المپیاد
زياده!!!

به نقل از مهسا.ش :
چه جالب!
اینقدر مهم هست این بحثها که بخواد براش کمیته تشکیل شه که صلاحیت کاربرهارو بررسی کنن؟!
افرين

samira

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بندرعباس
مدال المپیاد
زياده!!!

لطفا ما رو هم در جريان بذاريد :) مرسي

maedeh

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ارومیه

به نظر من این بد نیست ولی خوووب چوون اسم اینجا با نام سمپاد باز شده بهتره بحث ها یکم بیشتر به علم نزدیک بشه ولی اینکه درباره این چیزا بحث بشه بد نیست

Sylar

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان

به نقل از مهسا.ش :
چه جالب!

من صرفا دارم از تئوریم دفاع میکنم. نه قانون و نه نظارت و نه اجراش به عهده ی من نیست!

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

ببینید این سیستم تفکیک کاربری در اس ام اف وجود داره و البته تفکیک دسترسی ها هم امکان پذیره. میشه انجمنی رو ایجاد مخصوص این بحث ها و از لحاظ دسترسی عده ای در اون انجمن موضوع ارسال کنند و پاسخ بدن، عده ای موضوع جدید نتونن ایجاد کنن و بتونن پاسخ بدن، عده ای فقط بتونن مطالب انجمن رو ببینن و عده ای نهایتا انجمن از دیدشون مخفی باشه. که این عده ها رو بر اساس تفکیک سنی میشه قرار داد. این طرح در انجمن هایی که جو و محیط دوستانه و خودمانی داره و کاربران اکثرا یکدیگر رو میشناسند قابل اجراست و جواب هم داده. اما در انجمنی مثل این که گستره ی مکانی و سنی کاربران زیاده تفکیک دقیق ممکن نیست و ورود غیر مجاز به گروه ها اجتناب ناپذیره.
در کل من این طرح رو قبلا اجرا کردم و به این نتیجه رسیدم که نتیجه مطلوبی نداره.

اگه خیلی میخواید که این بحث ها از برد اصلی حذف بشه نظر من اینه که انجمنی قرار بگیره که کاربران با دلخواه خودشون توش برن و استفاده کنن. این انجمن از دید میهمان و کاربرانی که نمیخوان ببینند مخفی باشه. نمی گم این تفکیک خوبیه ولی هر تفکیکی نهایتا به همین میرسه.

و البته پیشنهاد میکنم برای این تصمیم گیری یک نظر سنجی در انجمن ایجاد بشه.

s a j j a d

کاربر فعال
رشته دانشگاه
کامپیوتر

به نقل از Sylar :
وجودش لازمه. حداقل برای یک نفر. اونی که تاپیک را ساخته.عقیده اون یک نفر محترمه. چون انجمن آزادی داره.
من فکر میکنم یک انجمن درست بشه برای سنین ۱۶ سال به بالا. بعد اونایی که سنشون کمتره اصلا به این انجمن دسترسی نداشته باشن.

این درسته

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

به نقل از Sylar :
من صرفا دارم از تئوریم دفاع میکنم. نه قانون و نه نظارت و نه اجراش به عهده ی من نیست!
من که چیزی نگفتم!نگفتم شما کاری به این چیزها دارید!کلی بود حرفم و کلا منظورم مزاح بود!چرا حالت تدافعی به خودتون میگیرین؟! (;

جام طلا

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان اهواز
شهر
اهواز
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

خوشحالم که داره اقداماتی صورت می گیره.اگر کاری از دست من بر میاد خبرم کنید. <D=

Sylar

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان

به نقل از ISO9002 :
ببینید این سیستم تفکیک کاربری در اس ام اف وجود داره و البته تفکیک دسترسی ها هم امکان پذیره. میشه انجمنی رو ایجاد مخصوص این بحث ها و از لحاظ دسترسی عده ای در اون انجمن موضوع ارسال کنند و پاسخ بدن، عده ای موضوع جدید نتونن ایجاد کنن و بتونن پاسخ بدن، عده ای فقط بتونن مطالب انجمن رو ببینن و عده ای نهایتا انجمن از دیدشون مخفی باشه. که این عده ها رو بر اساس تفکیک سنی میشه قرار داد. این طرح در انجمن هایی که جو و محیط دوستانه و خودمانی داره و کاربران اکثرا یکدیگر رو میشناسند قابل اجراست و جواب هم داده. اما در انجمنی مثل این که گستره ی مکانی و سنی کاربران زیاده تفکیک دقیق ممکن نیست و ورود غیر مجاز به گروه ها اجتناب ناپذیره.
در کل من این طرح رو قبلا اجرا کردم و به این نتیجه رسیدم که نتیجه مطلوبی نداره.

اگه خیلی میخواید که این بحث ها از برد اصلی حذف بشه نظر من اینه که انجمنی قرار بگیره که کاربران با دلخواه خودشون توش برن و استفاده کنن. این انجمن از دید میهمان و کاربرانی که نمیخوان ببینند مخفی باشه. نمی گم این تفکیک خوبیه ولی هر تفکیکی نهایتا به همین میرسه.

و البته پیشنهاد میکنم برای این تصمیم گیری یک نظر سنجی در انجمن ایجاد بشه.

اینکه انجمن مخفی میشه داشت تقریبا هر CMS ای ساپورت میکنه. سوال اینه که آیا میشه تنظیم کرد که اتوماتیک طبق Field سنی دسترسی بده یا نه!

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

خب یه راههایی هست. اول باید یه ماژولی بذاری که طبق سن افراد رو در چند گروه بذاره. بعد سیستم دسترسی های انجمن رو تغییر بدی و سازماندهی کنی.

Sylar

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان

به نقل از ISO9002 :
خب یه راههایی هست. اول باید یه ماژولی بذاری که طبق سن افراد رو در چند گروه بذاره. بعد سیستم دسترسی های انجمن رو تغییر بدی و سازماندهی کنی.

لازمه که این Module نوشته بشه یا هست؟
اگر بشه این کار را کرد فکر کنم بهتر بشه حالاتش را بررسی کرد.

pegah.nodet

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
علامه طباطبایی
رشته دانشگاه
حسابداری - Finance

اصلاً به نظر شما لازمه که انقدر زحمت الکی کشيد تا اين تشکيل بشه؟ به نظرم سطح sampadia خيلی باحالتر ازين حرفاست که بخواد همچين انجمنی تشکيل بشه اگر کسی ميخواد به خاطره دوستيابی بياد اينجا همون بهتر که نياد. واسه اين کارا جاهای ديگه هم ميشه رفت.
البته شرمنده اينطوری ميگم . نميخوام به نظر بقيه توهين کنما ولی لزومی نداره واسه اين انجمن انقدر وقت گزاشت

Sylar

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان

به نقل از pegah.nodet :
اصلاً به نظر شما لازمه که انقدر زحمت الکی کشيد تا اين تشکيل بشه؟ به نظرم سطح sampadia خيلی باحالتر ازين حرفاست که بخواد همچين انجمنی تشکيل بشه اگر کسی ميخواد به خاطره دوستيابی بياد اينجا همون بهتر که نياد. واسه اين کارا جاهای ديگه هم ميشه رفت.
البته شرمنده اينطوری ميگم . نميخوام به نظر بقيه توهين کنما ولی لزومی نداره واسه اين انجمن انقدر وقت گزاشت

منم که موافقم ولی ظاهرا یکسری از دوستان شاکی هستند و به دنبال راهه حل میگردند!

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

خداروشکر کسانی هستن که مخالف باشن.
البته احتمالا این ایراد منه.
ولی خب نمیفهمم چرا اینقدر همه از اینجور مشکلات دارن!

pegah.nodet

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
علامه طباطبایی
رشته دانشگاه
حسابداری - Finance

ايول اينكه بعضيا مخالفن خيلي خوبه نشون ميده هنوز همه ي Sampadi ها دنبال دوستيابي تو همچين جايي نيستن <D=
درسته اينجا واسه تفريح هم هست ولي ديگه نبايد سطح خودش و اعضاش رو پايين آورد
البته نميگم اين كار نشون دهنده ي سطح پايينه ولي جاش اينجا نيست

• شروع کننده موضوع

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی

بچه ها فکر کنم همه به این نتیجه رسیدیم که اینجا نباید جای دوست یابی بشه...
درسته؟
پس این بحث رو بیاید دیگه تموم کنیم.
بریم سراغ بقیه بحث ها، هرچیزی غیر از دوستی

من خجالت میکشم وقتی ...

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

خب نمیشه بقیه رو مجبور کرد مثل ما فکر کنن.مگه تو سایت دیکتاتوری برقرار شده؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا