هشدار بسیار جدی...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Sylar

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان
پاسخ : هشدار بسیار جدی...

به نقل از Hespride :
بچه ها فکر کنم همه به این نتیجه رسیدیم که اینجا نباید جای دوست یابی بشه...
درسته؟
پس این بحث رو بیاید دیگه تموم کنیم.
بریم سراغ بقیه بحث ها، هرچیزی غیر از دوستی

من خجالت میکشم وقتی ...

تمام این ۶ صفحه صرف این شد که یک راهه حلی پیدا کنیم که نخواییم به زور این کار را انجام بدیم! که نخواییم عقایدمون را تحمیل کنیم!
به یک سری نتایج هم رسیدیم!

• شروع کننده موضوع

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی

دوستان عزیز
من الان بعد از سفرم، تمام پست ها رو از اول خوندم با دقت تا الان
یه سوالی برام پیش اومد
اول به این روند نگاه کنید:

من اومدم و گفتم بحث های دختر پسری داره زیاد میشه. بچه ها بعضی گفتن خوبه و بعضی گفتن بده.
بعد کم کم به اینجا کشیده شد که بعضی بحث ها جنبه میخواد و بعضی نمیخواد.
و حالا هم ایجاد یه انجمن که توش مثلا با جنبه ها بیان

یه سری سوال دارم. اگر میشه جواب بدید:
1- آیا لزوم بودن این مباحث اثبات شد؟
2- مثلا چه بحث هایی در انجمن بزرگسالان قرار میگیره؟؟
3- تا قبل از این که این موضوع رو مطرح کنم. اوضاع چجوری بود؟؟

و از همه مهمتر اینکه
واقعا دعوا سر اینه که یه سری بچه یا بی جنبه نیان توی بحث؟؟ خب اگر بیان چی میشه؟ حالا این کمیته تشخیص مصلحت!! دقیق میتونه تصمیم بگیره؟؟ اعضاش کیا هستن؟؟ از یه حزب؟ از یه گروه؟ از مدیرا؟؟ از موافقین؟ از مخالفین؟؟

مطمئنا با این اوضاع، هرگز نمیشه صلاحیت واقعی افراد رو مشخص کرد. خب پس ادم های بی جنبه هم میتونن بیان توی مباحث. که خب میشه مثل همین الان. خیلی فرقی نداره
فوقش اینه که چند تا پست پاک میشن.

به نظر من اگر قراره این بحث ها باشن، تنها راه کنترل بیشتره. نه سرکوب و نه ممنوعیت

amirfardanian

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد یک مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
تلگرام
اینستاگرام

ببينين ما اگه بخوايم انجمن ها رو تغيير بديم يا اينكه محدوديت ها رو افزايش بديم وضع از اين هم بدتر مي شه اما اگه خود سمپاديا حد و حدود خودشون رو رعايت كنن اين مشكلات پيش نياد به نظر من در حد يه سمپادي نيست كه ه چنين بحث هايي دامن بزنه البته من نمي گم اين بحث ها بده در بسياري از موقع مي تونه خوب باشه و اگاهي افراد كمك كنه ولي بيشتر اين مطالب جاش توي سايتي كه تمام كاربراش سمپادي هستن نيست اگه كسي به اين موضوعاع علاقه داره فروم هاي زيادي هستن كه تخصصشون اين مطالبه و تمامي كاربراشون از اين بحث حمايت مي كنن

• شروع کننده موضوع

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی

باریکلا
کسی هنوز جواب سوالای منو پیدا نکرده؟

amirfardanian

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد یک مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از Hespride :
دوستان عزیز
من الان بعد از سفرم، تمام پست ها رو از اول خوندم با دقت تا الان
یه سوالی برام پیش اومد
اول به این روند نگاه کنید:

من اومدم و گفتم بحث های دختر پسری داره زیاد میشه. بچه ها بعضی گفتن خوبه و بعضی گفتن بده.
بعد کم کم به اینجا کشیده شد که بعضی بحث ها جنبه میخواد و بعضی نمیخواد.
و حالا هم ایجاد یه انجمن که توش مثلا با جنبه ها بیان

یه سری سوال دارم. اگر میشه جواب بدید:
1- آیا لزوم بودن این مباحث اثبات شد؟
2- مثلا چه بحث هایی در انجمن بزرگسالان قرار میگیره؟؟
3- تا قبل از این که این موضوع رو مطرح کنم. اوضاع چجوری بود؟؟

و از همه مهمتر اینکه
واقعا دعوا سر اینه که یه سری بچه یا بی جنبه نیان توی بحث؟؟ خب اگر بیان چی میشه؟ حالا این کمیته تشخیص مصلحت!! دقیق میتونه تصمیم بگیره؟؟ اعضاش کیا هستن؟؟ از یه حزب؟ از یه گروه؟ از مدیرا؟؟ از موافقین؟ از مخالفین؟؟

مطمئنا با این اوضاع، هرگز نمیشه صلاحیت واقعی افراد رو مشخص کرد. خب پس ادم های بی جنبه هم میتونن بیان توی مباحث. که خب میشه مثل همین الان. خیلی فرقی نداره
فوقش اینه که چند تا پست پاک میشن.

به نظر من اگر قراره این بحث ها باشن، تنها راه کنترل بیشتره. نه سرکوب و نه ممنوعیت
به نظر من لزوم نيودنشون اثبات شد
مشخص نيست اما بحث هاي خوبي نيست(با اين طرز فكر كه براي ايجاد اين انجمن درست شده)
الان به نظر من اوضاع از اون موقع بهتره
ما نمي تونيم جلوي ورود فرد يا افراد خاصي رو بگيريم براي همين تنها راه كنترل بيشتر توسط خودمون هست يعني بايد سطح فرهنگي سايت رو بالا ببريم

• شروع کننده موضوع

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی

با حرف امیر کامل موافقم
شاید من نظرمو غیر مستقیم توی پستم گفته باشم و بعضی متوجه نشده باشن:
دقیقا چنین کاری نه امکان پذیره و نه درست
به نظرم الان جو خیلی عالی شده. شاید هممون به چنین تاپیکی برای تذکر نیاز داشتیم

fatemeh_k

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان بابل
شهر
بابل خانم

مگه سمپادي ها احساس ندارن
مگه از اين مسائل واسشون پيدا نميشه؟
واقعا چرا فکر ميکنين سمپاد يعني فقط درس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Sylar

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان

به نقل از Hespride :
با حرف امیر کامل موافقم
شاید من نظرمو غیر مستقیم توی پستم گفته باشم و بعضی متوجه نشده باشن:
دقیقا چنین کاری نه امکان پذیره و نه درست
به نظرم الان جو خیلی عالی شده. شاید هممون به چنین تاپیکی برای تذکر نیاز داشتیم

شما راضی باش ما هم راضی هستیم (;

• شروع کننده موضوع

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی

به نقل از fatemeh_k :
مگه سمپادي ها احساس ندارن
مگه از اين مسائل واسشون پيدا نميشه؟
واقعا چرا فکر ميکنين سمپاد يعني فقط درس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کی چنین حرفی زد؟؟ فکر نمیکنم توی این 5 صفحه کسی گفته باشه این مسایل برای ماها پیدا نمیشه.
به نقل از Sylar :
شما راضی باش ما هم راضی هستیم (;

مرسی.
حالا آخرش نتیجه چی شد؟
یه دفعه دلسوزی ها !!! تموم شد...

shadi

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان بندرعباس
شهر
بندرعباس
مدال المپیاد
کامپیوتر، ریاضی و نجوم
دانشگاه
صنعتی شریف(!!!)
رشته دانشگاه
معلوم نيست

بنده همین الان به مدیران اعلام کردم که راضیم تاپیک ابراز علاقه و خیانت رو که توسط من ایجاد شده رو حذف کنند.چون منم از روند کاربرا ناراضی بودم خودتون شاهدید که حتی تذکر هم دادم اما...ولی این کمال بی انصافیه که گفته بشه هدف اصلی من از این کار کشوندن بحث به جاهای باریک بوده چون من کلاً مخالفم با این کار...با این که قصد من چیز دیگه ای بوده ولی همین جا از تمامی دوستان معذرت می خوام اگر باعث ناراحتیشون شدم.من از ابتدا قصد داشتم زمانی که آقای لاور پست شون رو فرستادن این تقاضا رو از مدیران بکنم که تاپیک حذف شه حتی مامانم هم همین عقیده رو داشت اما زمانی که دیدم افرادی مثل سپهر(که اون زمان مدیر انجمن بود) و جوجه به ادامه بحث راغب هستن همچین کاری رو انجام ندادم.و در آخر هم به اون نتیجه ی مطلوبم نرسیدم و فکر می کنم که تاپیک خیانت هم شاید دچار همچین مشکلی بشه. منم با گسترش تاپیک های علمی موافقم و اگر این بحث به نتیجه برسه بهتون در این امر کمک می کنم.اما به هسپراید هم پیشنهاد می کنم به جای این که یهو حمله کنه اول تو پیغام خصوصی به من یه تذکر می داد یا حتی شما دوستان..چون من اولین بار تو تاریخ 24 تیر این تاپیک رو خوندم واون قدر شوک ناگهانی بود که تا صفحه سوم بیشتر نخوندم و نخواهم خوند. وقتی این همه اعتراض رو به تاپیکی که توسط من ایجاد شده دیدم ناراحت شدم. و به نظرم ایجاد این تاپیک اصلاً کار درستی نبود اون هم بدون این که قبلش به کسایی که اون تاپیکارو ایجاد کردن تذکری داده بشه.چون دقیقاً مثل یه حمله ناگهانی بود اونم واسه من که بیشتر دوستان منظورشون به همین تاپیک ابراز علاقه ست.
*رو 16 به بالا هم زیاد حساب نکنید نه این که فکر کنید به خاطر این که خودم زیر 16 هستم همچین حرفی رو زدم اما خیلی از دوستام که اینجا عضو هستن هم از همون اول سنشون رو بالاتر نوشته بودن.چون بلاخره حس کنجکاوی تو همه افراد هست و این باعث می شه اونا دوست داشته باشن تو این انجمن هم یه گشتی بزنن.خود من به شخصه اگر همچین طرحی اجرا بشه تو انجمن شما بزرگترا نمیام چون مطمئنم مناسب سنم نیست و می ذارم واسه وقتی که بزرگ شدم!!!ولی همچنان رو تصمیمم واسه حذف اون دو تا تاپیک مصمم هستم و به مدیرا هم اطمینان می دم که تمامی مسئولیت این کار رو خودم به عهده بگیرم و جواب دوستان معترض به این کارو بدم.و واسه ایجاد تاپیک های علمی توسط خودم که مطمئناً تعدادشون از 5 تا بیشتره لحظه شماری می کنم البته زمانی که تکلیف این تاپیک هم مشخص بشه.امیدوارم هر چه زودتر تقاضام توسط مدیران اجرا بشه.با آرزوی موفقیت برای تمامی شما عزیزان.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا