دانش آموز مهم تره یا معلم؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع anooshe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دانش آموز مهم تره یا معلم؟!

من وقتی به دبیرستان رفتم فهمیدم از همکلاسیام ضعیف ترم و از معلم هام قوی تر

خب اگه دانش آموز نباشه معلم به چه دردی می خوره؟؟؟؟؟

پس دانش آموز مهم تره!!!!!! ;D ;D ;D ;D

به نقل از sohrabi :
شما که همرو دیس کردی بگو ببینم چرا معلم بهتره؟ :-"
دلیلتو میگفتی حداقل :-L

واقعا نمیشه گفت که یکی مهم تره.
اما این که میگید دانش آموز اگه خوب باشه با معلم بد هم میتونه و یکی توی روستا رتبه 2 رقمی آورده و ... واقعا درست نیست.
وقتی نتایج المپیاد معلوم میشه یا کنکور، ما باید از خودمون بپرسیم چرا علامه طباطبائی تهران، 5 تا مدال جهانی نجوم داره توی یک سال؟ چرا فرزانگان تهران تقریبا همیشه یکی دو تا رتبه تک رقمی داره؟ و خیلی چراهای دیگه ... آیا به غیر از دانش آموزان این مدارس، همه خنگن؟ یا کم تلاشن؟ واقعیت اینه که معلم خـــیــــلـــی مهمه. دانش آموز هم همینطور. اما این که بگیم اصل دانش آموزه و دانش آموز خوب با معلم بد هم موفق میشه و معلم مهم نیست، همش شعاره.

نمی شه گفت "فقط" دانش آموز یا "فقط "معلم !
دانش آموز با استعداد توی هر مدرسه ای و هر شهری وجود داره ولی اون چیزی که باعث می شه بعضی مدارس نتایج بهترین رو کسب کنن معلم خوب و برنامه ریزی خوب مدرسست !
یعنی با امکاناتی که دارن روی بچه های مستعد تر سرمایه گذاری می کنن.

اگه دانش اموزا نباشن معلما هم وجود ندارن ومعلما از درک این که به ما محتاجن عاجزن
البته مزاح کردم جمله ی اخرو

بچه ها فک کنم بعضیاتون پست اول این تاپیکو نخوندین , بحث سر این هست که یه مدرسه با معلم خوب و دانش آموزهای ضعیف یا یه مدرسه با دانش آموزهای خوب اما معلم سطح پایین ؟؟!!

اول معلم چون من خودم تنها سالی که یه معلم داشتم که همه چیزو همه رو بیشتر از همه رو بهم یاد داد از شیمی 2 خانم سربیون بود که هر وقت میخوام درس بخونم اول میرم سراغ شیمی جون یادش گرفتم و عاشقش شدم .... اما اگه یه دفعه مثه خانم xبیادو گند بزنه به فیزیکمون اون موقع هست که معلم مثه یه ..... هست که وسط کلاس رژه می ره و فقط تو مهمی فقط خودت .....!!!

به نقل از sampadak :
اول معلم چون من خودم تنها سالی که یه معلم داشتم که همه چیزو همه رو بیشتر از همه رو بهم یاد داد از شیمی 2 خانم سربیون بود که هر وقت میخوام درس بخونم اول میرم سراغ شیمی جون یادش گرفتم و عاشقش شدم .... اما اگه یه دفعه مثه خانم xبیادو گند بزنه به فیزیکمون اون موقع هست که معلم مثه یه ..... هست که وسط کلاس رژه می ره و فقط تو مهمی فقط خودت .....!!!
موافقم.ولی چه معلم خوب باشه چه بد باشه نقش اصلی رو باید دانش اموز ایفا کند (:| (:| (:|

آخه هیچی که صددرصد نیس ک بگی اینجا همه معلما بدن اونجا همه خوبن!ولی ب نظرم معلم مهم تره میتونه بره اونجا با درسخونا دوس بشه دیه!اصن قضیه واضحه چرا از اول ا خودم نپر30دی؟! ;D ;D

.

آقا من ک بیشتر فک میکنم می بینم معلم خیلی خیلی مهم تره چون همه ما وختی معلم یه درسیُ دوس داریمُ معلمه خوب درس میدهُ اخلاقش خوبه اون درسُ خیلی دوس داریمُ خوب یادش میگیریم!ن جون من سخنرانیُ حال کردی؟ولی این صبت منُ جدی بگیر =D>

معنای تاثیر معلمو دقیقا امسال حس کردم من از عربی متنفر بود ولی امسال یه معلم داریم که مطمئنم با وجودش عاشق عربی میشم واقعا عالیه

حذف

خب هدف ِ دانش آموز هست ک ب دانش اموز میگه درس بخون یا نخون ،ب معلم گوش بده یا نده!
پس دانش اموز مهمتره!
ولی این ب این معنی نیست ک معلم مهم نیست !
معلم خیلی نقش داره!
اگه معلم کاری کنه ک دانش اموز از اون درس خیلی خوشش بیاد دانش اموز موفق تر خواهد بود!

اول معلم بعدش دانش آموز

هرکدوم جای خودش
و هیچ کدوم اولویت نداره به دیگری

به نظر من هم هر دوتاش به یه اندازه مهمه البته اگه خود فرد نزاره دانش آموزایه یه مدرسه که خیلی خوب نیستن روش اثر بد بزاره که فک نکنم اکه خود آدم نخواد اونم تو یه سال مشکلی پیش بیاد.دانش آموز خوب هر جا که باشه درسشو خوب میخونه البته نمیشه گفت که هم کلاسی ها هم کاملا بی تاثیره :)

به نظرم اگه معلم خوب باشه ولی دانش آموزا نه،وقت معلم گرفته میشه و در واقع نمی تونه کارشو درست انجام بده!
ولی بچه ها اگه خوب باشن،همون ها میتونن کمکت کنن...
درکل در موقعیت سختی قرار گرفته! ;D

دانش آموز و معلم مکمل همدیگن ! نمیشه گفت تاثیر یکی مهمه اون یکی نه !
اگه یه معلم خیلی عالی باشه ولی دانش آموز اهل درس و تلاش نباشه یا چیزی بارش نباشه دیگه اون معلم روش نمیتونه تاثیر بذاره !
یا اگه یه دانش آموز عالی با یه معلم خراب باشه نمیتونه زیاد پیشرفت کنه، یا لااقل به اون حقش نمیرسه !

Back
بالا