تحريم بحث هاي زرد

آيا با تحريم بحث هاي زرد موافقيد؟

• رای‌دهندگان
    57
  • شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی
بحث های زرد رو این طوری تعریف می کنم. بحث هایی که شامل گفت و گوی روزانه و عادی افراد میشه و اکثرا ناشی از تفکر نیست. چیزهایی مثل چه ماهی رو دوست داری و چه رنگی خوبه؟ اگر شما این بحث ها رو تحریم کنید خیلی خوب میشه شاهد کاهش این بحث های نامفید و غیرضروری بود. فقط کافیه شما جواب ندین. همین جوری بگذارید بمونن.

اين يكي از بهترين حرف هاي مطهري و از بهترين پيشنهاداتش بود.....
واقعا من فكر مي كنم يكي از مهم ترين چيز هايي كه باعث اينجوري شدن جو سايت شده همين بحث هاي زرده كه بيشتر توي گفت و شنود ديده مي شن.... :-"
من خودم به شخ3 يه مدته كه تصميم گرفتم در اينجور تاپيك ها نظر ندم تنها چيزي كه بعضي وقتا بش سر مي زنم حرف بزنه....
شما هم لطفا نظراتتون رو بگيد.......
و اگه پيشنهادي هم براي كمك به تحريم اين بحث ها داريد حتما بگيد.... :)
پيشاپيش ممنون از همكاريتون.... :)

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی
پاسخ : تحريم بحث هاي زرد

من موافقم!اما فعلا نظری ندارم

• شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از N.M :
من موافقم!اما فعلا نظری ندارم
خوب فعلا به همين حرفي كه مطهري زده عمل كني كافيه.....

Tahmine

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين1
شهر
اصفهان
دانشگاه
صنعتي اصفهان
رشته دانشگاه
مكانيك

بعضي وقتا آدم واقعا حوصلش سر ميره و بد نيست يه نظريم تو اين تاپيكا بده. تازه ميشه از اين طريق باشخصيت خيليا هم آشنا شد.
ولي اگه عميق توش فرو بريم :D واقعا چيز مفيدي ندارن

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی

ببينيد،طبيعتا اينجا يه فرومه، و بخشي از استفاده از اين فروم، براي سرگرمي هم خواهد بود!
اگه اقاي مطهري ، خودش از حرف خودش اطلاعات كافي داشت،‌اونوقت ديگه توي سايت، چيزي به نام"گفت و شنود" نبود!
همچنين خيلي چيزاي ديگه!
يعني چي؟
يعني طبيعتا فرومي با اين همه كاربر، نياز به يه سري بحث هاي سرگرم كننده (به قول شما زرد) داره ، اما خب طبيعتا اين بحث ها نبايد خيلي زياد باشن و به بحث هاي غير زرد!!! غلبه پيدا كنن!

Backstreetboy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

فعلا که غلبه پیدا کردن!......کسی هم کاری نمیکنه....
آخه واقعا درسته که تاپیک زده بشه "چه رنگی رو دوست دارین؟" و همش توش پست و اسپم بدن و انجمنای علمی بخوابن؟.....
یا مثلا میانگین سن افراد سمپادی.......آخه این بحثا چه سودی دارن......این چه سرگرمی ایه؟.......

pariya

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
شیراز
مدال المپیاد
یه حماقتی کردیم یه زمانی :|

منم موافقم.
این که من چه رنگی رو دوست دارم یا چه ماهی رو دوست دارم یا.............. چه فایده ای برای یکی دیگه داره!!!!

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

دوستان من اشتباهي به خير راي دادم ولي پايه تحريم هستم

Backstreetboy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

حذف آرا که داره......خوب درستش کن......
یه نکته ی دیگه اینکه افراد سن پایین دارن اینجا زیاد میشن.....برای همینم این تاپیکا روز به روز طرفداراشون زیادتر میشه و هی میخوره تو سر انجمنای علمی.....(البته استثنا هم وجود داره برای سن پایینا!)
حتی این افراد مدیریت انجمنارم براش داوطلب میشن.......خوب اگه اینجوری باشه.....اون آقا (مثلا mira) با این همه تجربه نتونسته عزلش کردین.....حالا کسی که سن تحصیل این آقا رو هم نداره میخواد مدیر اون انجمن بشه؟!؟!؟!؟!؟
اینجوری باشه که همه میرن از اینجا.......
مدیرا هم که دهنشون رو انگار قفل کردن چیزی بگن......فکر کنم کسایی که این تاپیک و امکان دیدن فعالیت کاربران رو دیده باشن اگه براشون یه نظر سنجی برای عزل مدیران بزارن همه ی مدیران باید عزل بشن (البته اینم استثنا داره!)

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از Backstreetboy :
یه نکته ی دیگه اینکه افراد سن پایین دارن اینجا زیاد میشن.....برای همینم این تاپیکا روز به روز طرفداراشون زیادتر میشه و هی میخوره تو سر انجمنای علمی.....(البته استثنا هم وجود داره برای سن پایینا!)
حتی این افراد مدیریت انجمنارم براش داوطلب میشن.......خوب اگه اینجوری باشه.....اون آقا (مثلا mira) با این همه تجربه نتونسته عزلش کردین.....حالا کسی که سن تحصیل این آقا رو هم نداره میخواد مدیر اون انجمن بشه؟!؟!؟!؟!؟
مدیرا هم که دهنشون رو انگار قفل کردن چیزی بگن......فکر کنم کسایی که این تاپیک و امکان دیدن فعالیت کاربران رو دیده باشن اگه براشون یه نظر سنجی برای عزل مدیران بزارن همه ی مدیران باید عزل بشن (البته اینم استثنا داره!)
جدي ميگي محمد رضا رو عضليدن ؟؟؟؟
آخه چرا ؟
من تو كلاساي المپياد باهاشون آشنا شدم خيلي بچه خوبي بود..........

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

این جا فروم بچه های سمپادیه و جقله هایی همچون من نیز حق داریم در این جا حضور داشته باشیم.
وقتی این جا شامل همه ی سمپادی ها میشه پس باید جوری اداره بشه که ما فسقلی ها هم بتونیم توش بمونیم.

____

من خودم موافقم ؛ خودمم هیچ وقت سراغ این تاپیکا نمیرم. ولی از طرف دیگه از تاپیکایی که شماها بهش میگین "ع ل م ی" هم اصلا خوشم نمیاد چون واقعا به جز کپی پیست و یه "ممنون خیلی باحال بود ! " هیچی دیگه ندارن. به نظرم الان بهترین انجمنی که توی این فرو هست انجمن عکاسیه که هم مدیرش در اون انجمن خیلی فعاله و هم تاپیکا خیلی خوب هستن ولی استقبالش خیلی کمه! :(

Backstreetboy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

اگه دقت کرده باشی من گفتم استثنا هم داره!...
1000 بار درمورد کپی پیست توضیح داده شده......شما چه طوری خاک انجمن خورده شدی؟؟!؟!
بابا......تو خودت که نمیتونی درباره ی انرژی اتمی مقاله بنویسی که.......یا درمورد جهانهای موازی......باید بری مقاله اش رو دربیاری و اگه خواستی کسی بخونه کپی پیست کنی......
و دیگه اینکه از "خیلی ممنون" و "خیلی باحال بود" پیش من حرف نزن که حالم داره بهم میخوره از این جملات.....
چند تا پست تو همون انجمن عکس میخوای برات بذارم اینجا که همش "+" "ممنون" "جالب بود" و .....باشن ......هان؟؟..........

درضمن به اینم فکر کن:

خوب اگه اینجوری باشه.....اون آقا (مثلا mira) با این همه تجربه نتونسته عزلش کردین.....حالا کسی که سن تحصیل این آقا رو هم نداره میخواد مدیر اون انجمن بشه؟!؟!؟!؟!؟

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

من هنوز نفهميدم چرا ميرا رو از كار شوتيدن
آخه خيلي بارش بود (عشق كاسياس هم بود)
درسته امسال كنكور داره ولي مطمئنم كه حقش بيش از اين بود ............

Pegi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اصفهان

میرا دیگه نمیومد تو سایت! مگرنه هیچ کس میرا نمیشه وا3 انجمنای نجوم! از نظر بار علمی واقعا عالی بود! تا زمانی که میومد عالی مدیریت می کرد! ولی الان حدود 4 5 ماهه فعالیتی نمی کنه! :-<

ببخشید ولی مدیریت به سن نیس! اونم الان خودت که داری این حرفا میزنی یه سر به انجمنای نجوم بزن ببین چه خبره!
غیر از 13 بقیه کسایی که فعالیت می کنن میرن دوم!
پس می خواین مدیر انتخاب نکنید وا3 این انجمنا چون داوطلبا سنشون کم تر از میرا اِ ؟! و یا بار علمیشون کمتره؟
---------------
منم با تحریم تاپیکای زرد موافقم! :D

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

اگه دقت کرده باشی من گفتم استثنا هم داره!...
1000 بار درمورد کپی پیست توضیح داده شده......شما چه طوری خاک انجمن خورده شدی؟؟!؟!
بابا......تو خودت که نمیتونی درباره ی انرژی اتمی مقاله بنویسی که.......یا درمورد جهانهای موازی......باید بری مقاله اش رو دربیاری و اگه خواستی کسی بخونه کپی پیست کنی......
و دیگه اینکه از "خیلی ممنون" و "خیلی باحال بود" پیش من حرف نزن که حالم داره بهم میخوره از این جملات.....
چند تا پست تو همون انجمن عکس میخوای برات بذارم اینجا که همش "+" "ممنون" "جالب بود" و .....باشن ......هان؟؟..........

درضمن به اینم فکر کن:

دارم میگم "عککککاااااااسییییی" نه "عکسسس!"

انجمن عکاسی! http://www.sampadia.com/forum/index.php/board,196.0.html

مثلا این تاپیک ها را نظر افکن (!) :
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,6009.0.html
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,34798.0.html
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,14352.0.html <--- این خیلی باحاله
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,5825.0.html

در ضمن تا حالا 6 تا تاپیک بیشتر نزدم! بعدشم این جا کسی که کپی پیست میکنه حتی خودشم نمیخونه مقالشو! (ینی تو خیلی از موارد) کسی که میخواد یه مقاله ای که خودش ننوشته رو قرار بده میتونه خلاصش رو بنویسه و لینک مقاله ی اصلی رو بذاره نه این 200 خط مقاله ریز ریز بنویسه که هیچ کسیم نره بخونه! آهان بعدشم این جا چن نفر هستن که از یه مقاله ی دراز راجع به انرژی اتمی استقبال کنن؟ نه جدا چن نفر؟
حتی مثبت دادن به پست ها هم جلوی "خیلی کف کردم ! عالی بود! " و از این قبیل رو نگرفته...

در ضمن مدیرا خودشون متوجه میشن که مثلا فلانی که برای مدیریت مثلا زیست درخواست داده تحصیلاتش در حدی نیست که بتونه اون جا رو مدیریت کنه و طبیعتا انتخابش هم نمیکنن.

Backstreetboy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از settareh :
در ضمن تا حالا 6 تا تاپیک بیشتر نزدم! بعدشم این جا کسی که کپی پیست میکنه حتی خودشم نمیخونه مقالشو! (ینی تو خیلی از موارد) کسی که میخواد یه مقاله ای که خودش ننوشته رو قرار بده میتونه خلاصش رو بنویسه و لینک مقاله ی اصلی رو بذاره نه این 200 خط مقاله ریز ریز بنویسه که هیچ کسیم نره بخونه! آهان بعدشم این جا چن نفر هستن که از یه مقاله ی دراز راجع به انرژی اتمی استقبال کنن؟ نه جدا چن نفر؟
حتی مثبت دادن به پست ها هم جلوی "خیلی کف کردم ! عالی بود! " و از این قبیل رو نگرفته...

در ضمن مدیرا خودشون متوجه میشن که مثلا فلانی که برای مدیریت مثلا زیست درخواست داده تحصیلاتش در حدی نیست که بتونه اون جا رو مدیریت کنه و طبیعتا انتخابش هم نمیکنن.

اون دیگه معلومه اسپمه و مدیران حذفش میکنن......ولی اگه سازنده باشه مقاله اش......مرض داریم حذفش کنیم....؟؟.....
اون انرژی اتمی هم مثال بود.....درضمن دانشجوهایی هستن اینجا که از این مقالات استقبال کنن.....
درمورد مدیریت هم باید به عرضت برسونم که وقتی افراد کارکشته ی دیگه که این وضع رو میبینن و مدیرشدن رو یه کار "جواد" میدونن دیگه پیشنهادی نمیدن برای مدیرشدن و این افرادی که میزان تحصیلات و تجربیاتشون کم هست انتخاب میشن......
من عضو شورا هستم و میبینم که کیا میان داوطلب میشن.....پس پیش من ترقه در نکن!.....

انجمنا یعکاسی هم که گفتی.....آخه این چیه؟ :
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,34236.0.html

Samaneh.Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرج
مدال المپیاد
مدال نقره‌ی المپیاد نجوم‌و‌اخترفیزیک ..
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از Dr.Eniac :
جدي ميگي محمد رضا رو عضليدن ؟؟؟؟
آخه چرا ؟
من تو كلاساي المپياد باهاشون آشنا شدم خيلي بچه خوبي بود..........
_________
مگه به بچه ی خوب بودنه؟! من شنیدم شنیدما که چون فعالیتش خیلی کم شدهو هم چون تو سمپادسیتی مدیر شده البته نمیدونم راسته یا دروغ !
[/quote
________
ببخشید اشکالی داره که روی افراد سن پایین سرمایه گذاربی کنید؟؟ مگه مدیریت به سنه آدمه؟؟! بعد فکر کنم ما که کاندید شدیم سن تحصیل آقای میرا رو داریم حداقل ! واسه چی باید همه برن؟؟
اگه مشکلی هست ما رو مدیر نکنین ، برای چی اینطوری آدمو دلسرد میکنین؟؟!! تجربه به دست میاد ، آقاعلیرضا مدیر مقالات و اخبار نجوم هم هم سن ماست و تو این چند ماه آخرخیلی بهتر از آقای میرا مدیریت کردن!
به نقل از Pegior :
میرا دیگه نمیومد تو سایت! مگرنه هیچ کس میرا نمیشه وا3 انجمنای نجوم! از نظر بار علمی واقعا عالی بود! تا زمانی که میومد عالی مدیریت می کرد! ولی الان حدود 4 5 ماهه فعالیتی نمی کنه! :-<
ببخشید ولی مدیریت به سن نیس! اونم الان خودت که داری این حرفا میزنی یه سر به انجمنای نجوم بزن ببین چه خبره!
غیر از 13 بقیه کسایی که فعالیت می کنن میرن دوم!
پس می خواین مدیر انتخاب نکنید وا3 این انجمنا چون داوطلبا سنشون کم تر از میرا اِ ؟! و یا بار علمیشون کمتره؟

راست میگه!!
___
اگه واقعا اینطوریه که چون کوچکتریم از بقیه نمیخواین آدم حسابمون کنید از همون اول می گفتید !! اصلا چرا از اون اول واسه مدیریت سن تعیین نکردید؟؟

این واقعا بی انصافیه ...

ببخشید هول شدم نقل قول و بچه ها و حرفم باهم قاطی شد شما درست بخونین جداشون کردم!

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

انجمنا یعکاسی هم که گفتی.....آخه این چیه؟ :
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,34236.0.html

این یه تاپیک استثناس! اون تاپیکایی که گفتم خیلی مفید و خوبن!

بعدشم اینم از وضع تاپیکای علمی! این همه خط مقاله! این جا که جای کپی پیست مقاله های بلند بالا نیست!

http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,44769.0.html
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,44994.0.html
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,43607.0.html
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,44752.0.html

یا این هم متافیزیک :

http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,39698.0.html
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,35712.0.html
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,14028.0.html

آدم وقتی وارد این تاپیکا میشه منصرف میشه کلا! :D

اون دیگه معلومه اسپمه و مدیران حذفش میکنن......ولی اگه سازنده باشه مقاله اش......مرض داریم حذفش کنیم....؟؟.....
اون انرژی اتمی هم مثال بود.....درضمن دانشجوهایی هستن اینجا که از این مقالات استقبال کنن.....
درمورد مدیریت هم باید به عرضت برسونم که وقتی افراد کارکشته ی دیگه که این وضع رو میبینن و مدیرشدن رو یه کار "جواد" میدونن دیگه پیشنهادی نمیدن برای مدیرشدن و این افرادی که میزان تحصیلات و تجربیاتشون کم هست انتخاب میشن......
من عضو شورا هستم و میبینم که کیا میان داوطلب میشن.....پس پیش من ترقه در نکن!.....

من نه مدیرم نه صاحب نظرم نه کلا میخوام راجع به مدیر انتخاب کردن بحث کنم. من شخصا هیچ وقت برای یه انجمن علمی درخواست مدیریت ندادم؛ حتی توی اون انجمن ها هم نرفتم چون میدونم چیزی نمیفهمم. بعدشم من نمیدونم مدیرا چرا این افراد با تجربه رو بر میدارن از مدیریت ؛ شما که تو شورایی و نباید جلوت ترقه در کرد باید بدونی نه من!

Samaneh.Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرج
مدال المپیاد
مدال نقره‌ی المپیاد نجوم‌و‌اخترفیزیک ..
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

يه چيز ديگه
براي چي ما نميتونيم مدير نجوم شيم؟
اين همه از بچه هاي هم سن ما، مديرو ناظمن : سها خانوم و الميرا(مهديه) خانوم و آقا عليرضا و ...
آقاي TnT ناظم (قبلا هم مدير) و آقا محسن . اين بچه ها كارشون بد بوده تا حالا؟

Backstreetboy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

نه....نه....نه.....نه......
سمانه و Pegior :
چرا منظورمو درست متوجه نمیشید......من هرجا که رفتم گفتم که همه ی سایت و وجود سایت بستگی به کاربراش داره!......چرا میگید مارو آدم حساب نمیکنید.......من فقط گفتم اگه هدف شماها از داوطلب شدن برای مدیریت فقط پیشرفت سایته.....بهتره که کسی که بهتر میدونه....و تجربه داره تو این کار مدیر انجمن بشه.......حرف تو دهن آدم نزارید بابا!!!!

بالا