تحريم بحث هاي زرد

آيا با تحريم بحث هاي زرد موافقيد؟

• رای‌دهندگان
    57

Pegi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اصفهان
پاسخ : تحريم بحث هاي زرد

آخه کلا کسایی که داوطلب شدن کیان؟
حرف خودتو نگاه بعد بگو حر تو دهن آدم نذارید! اونم مگه ما اومدیم گفتیم تورو خدا ما رو مدیر کنید که تو داری میگی بهتره که کسی که بهتر میدونه....و تجربه داره تو این کار مدیر انجمن بشه ! بله مسلما بهتره!
اونم تو مثالی که زدی 100% بی هدف نبوده! یه دلیل داشتی که مثال انجمن های نجومو زدی
-----------
این حرفا چه ربطی به تاپیک داره؟ :D

Backstreetboy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از settareh :
این یه تاپیک استثناس! اون تاپیکایی که گفتم خیلی مفید و خوبن!

بعدشم اینم از وضع تاپیکای علمی! این همه خط مقاله! این جا که جای کپی پیست مقاله های بلند بالا نیست!

http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,44769.0.html
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,44994.0.html
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,43607.0.html
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,44752.0.html

یا این هم متافیزیک :

http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,39698.0.html
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,35712.0.html
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,14028.0.html

آدم وقتی وارد این تاپیکا میشه منصرف میشه کلا! :D

من نه مدیرم نه صاحب نظرم نه کلا میخوام راجع به مدیر انتخاب کردن بحث کنم. من شخصا هیچ وقت برای یه انجمن علمی درخواست مدیریت ندادم؛ حتی توی اون انجمن ها هم نرفتم چون میدونم چیزی نمیفهمم. بعدشم من نمیدونم مدیرا چرا این افراد با تجربه رو بر میدارن از مدیریت ؛ شما که تو شورایی و نباید جلوت ترقه در کرد باید بدونی نه من!

من به اون انجمنا کاری ندارم.....ولی خود تو میدونی چرا "خانومهای زیبا با مردهای بد قیافه ازدواج میکنن؟"......وقتی نمیدونی باید بری مقاله ای چیزی ازش کپی کنی بزاری اینجا......
اون متافیزیک هم شما ازش استفاده نمیکنی.....مثلا همون تاپیک اولی که از متافیزیک گذاشتی به نظرمن بهترین تاپیکا همونا هستن که تست برای نیروهای فراروانی ارائه میدن......اتفاقا باید از زننده های اون تاپیکا تقدر بشه....چون واقعا تاپیکاشون سازنده است!.....
درمورد عزل مدیریت هم میدونم چرا.....ولی خوب کاری هست که شده و داره میشه و اگه بخوایم اعتراض کنیم میشه مثل همون محدودیت امضا که اعتراض شد و به جایی هم نرسید.......
درضمن اگه میشه کمتر متلک بندازید......منم از شما سوال نکردم که میدونی چرا عزل میشن یا نه.....

Samaneh.Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرج
مدال المپیاد
مدال نقره‌ی المپیاد نجوم‌و‌اخترفیزیک ..
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

@ backstreetboy :
پستاي منو كامل خونديد؟
آخه كي اينجا به غير ما هست؟
بين بد و بدتر شما كدومو انتخاب ميكنيد؟
من از همون اول حرص مديريت نداشتمو هدفم بهتر شدن سايت بوده اما اين كار شما دلسرد كردن ماست ...
:(

Backstreetboy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از Pegior :
آخه کلا کسایی که داوطلب شدن کیان؟
من و سمانه و علیرضا و صدف ! منظورت کدوم ما بود؟ حرف خودتو نگاه بعد بگو حر تو دهن آدم نذارید! اونم مگه ما اومدیم گفتیم تورو خدا ما رو مدیر کنید که تو داری میگی بهتره که کسی که بهتر میدونه....و تجربه داره تو این کار مدیر انجمن بشه ! بله مسلما بهتره!
اونم تو مثالی که زدی 100% بی هدف نبوده! یه دلیل داشتی که مثال انجمن های نجومو زدی
-----------
این حرفا چه ربطی به تاپیک داره؟ :D

جیگر جان همه که نمیان تو تاپیکا اعلام داوطلبی بکنن.....وقتی که طرف میدونه که قراره درخواستش با موافقت شورا مواجه بشه میاد پ.خ میزنه به یکی از اعضای شورا!......همه ی داوطلبای نجوم که شما نیستید!!!!!.....
بعدشم من برای این مثال نجومو زدم چون یه مدت طولانی بود که بدون مدیر بود!.....و مدیر قبلیشم خیلی لایق بود!....

Backstreetboy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از Samaneh.Z :
@ backstreetboy :
پستاي منو كامل خونديد؟
آخه كي اينجا به غير ما هست؟
بين بد و بدتر شما كدومو انتخاب ميكنيد؟
من از همون اول حرص مديريت نداشتمو هدفم بهتر شدن سايت بوده اما اين كار شما دلسرد كردن ماست ...
:(

بابا....من که منظورم شما نبودی......من کلا میگم.....درضمن شما که دوم دبیرستانی!!!!......من اونایی رو که سنشون کمه گفتم.....
ببین.....آخه کسی که 12، 13 سالشه که نمیتونه مباحثی مثل فیزیک مدرن و یا المپیاد فیزیک و یا حتی بحث هایی که تو دینامیک و سنماتیک میشه رو به درستی درک کنه......اونوقت میخواد مدیر اونجا هم بشه! (انجمنای فیزیک رو مثال زدم که ایجاد شبهه نشه براتون!)
شما که دومین و جسابتون جداست!.....من کی شمارو دلسرد کردم بابا!........چرا چهره ی منو بد جلوه میدین......چرا از حرفای من برداشتای غلط میکنین!؟!؟!؟!؟!؟!

Samaneh.Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرج
مدال المپیاد
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از Backstreetboy :
جیگر جان همه که نمیان تو تاپیکا اعلام داوطلبی بکنن.....وقتی که طرف میدونه که قراره درخواستش با موافقت شورا مواجه بشه میاد پ.خ میزنه به یکی از اعضای شورا!......همه ی داوطلبای نجوم که شما نیستید!!!!!.....
بعدشم من برای این مثال نجومو زدم چون یه مدت طولانی بود که بدون مدیر بود!.....و مدیر قبلیشم خیلی لایق بود!....

پس ما نیستیم کیان؟؟
فکر کنم همونایی که pegior گفت + TFire و 13 نه؟؟
مگه ما گفتیم مدیرش نالایق بود؟؟ ولی وقتی نیست چیکار میشه کرد؟؟ همینجوری بمونه؟
__

بابا....من که منظورم شما نبودی......من کلا میگم.....درضمن شما که دوم دبیرستانی!!!!......من اونایی رو که سنشون کمه گفتم.....
ببین.....آخه کسی که 12، 13 سالشه که نمیتونه مباحثی مثل فیزیک مدرن و یا المپیاد فیزیک و یا حتی بحث هایی که تو دینامیک و سنماتیک میشه رو به درستی درک کنه......اونوقت میخواد مدیر اونجا هم بشه! (انجمنای فیزیک رو مثال زدم که ایجاد شبهه نشه براتون!)
شما که دومین و جسابتون جداست!.....من کی شمارو دلسرد کردم بابا!........چرا چهره ی منو بد جلوه میدین......چرا از حرفای من برداشتای غلط میکنین!؟!؟!؟!؟!؟!

ااا .... شما گفتین منظورتون کاندیدای نجوم بود که هممون هم سنیم!! ( ما تو نجوم هم دینامیک و سینماتیک خوندیم !)
الان اگه جای من بودین وضعتون از من خرابتر میشد ... من نمیخوام چهره تونو بد جلوه بدم شما همینید کلا با من که تا حالا مشکل داشتین .... برداشتی که میشد کرد رو منم برداشت کردم
:( :(

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

من به اون انجمنا کاری ندارم.....ولی خود تو میدونی چرا "خانومهای زیبا با مردهای بد قیافه ازدواج میکنن؟"......وقتی نمیدونی باید بری مقاله ای چیزی ازش کپی کنی بزاری اینجا......
اون متافیزیک هم شما ازش استفاده نمیکنی.....مثلا همون تاپیک اولی که از متافیزیک گذاشتی به نظرمن بهترین تاپیکا همونا هستن که تست برای نیروهای فراروانی ارائه میدن......اتفاقا باید از زننده های اون تاپیکا تقدر بشه....چون واقعا تاپیکاشون سازنده است!.....
درمورد عزل مدیریت هم میدونم چرا.....ولی خوب کاری هست که شده و داره میشه و اگه بخوایم اعتراض کنیم میشه مثل همون محدودیت امضا که اعتراض شد و به جایی هم نرسید.......
درضمن اگه میشه کمتر متلک بندازید......منم از شما سوال نکردم که میدونی چرا عزل میشن یا نه.....
اگر من خودم ندونم چرا باید یه مقاله ی خیلی بلند بالا رو کپی کنم؟ نمیتونم اون رو بخونم و هر چی که ازش فهمیدم رو فوقش توی ده خط بنویسم؟
اون تاپیک اول متافیزیک نگفتم تاپیک بدیه گفتم خیلی خیلی طولانیه و ریز نوشته. من خودم به سختی میتونم متن اون نوشته های ریز ریز و بلند بالا رو بخونم. اشارم به کپی پیستی و طولانی بودن بود! خیلی از مقالات کپی پیستی هستن که مفیدن ولی خیلی طولانین! من پریروز یه ارسال دیدم که به نقل از ویکی پدیا بود و تمام اصطلاحات خود ویکی پدیا مثل "این مقاله نیاز به ویکی سازی دارد" یا "منبع شماره 1 " یا "ادامه ی این بحث را در ویکی نوشتار بخوانید" رو هم تو ارسالش پیست کرده بود! حتی به خودش زحمت نداده بود این ها رو پاک کنه! این ینی چی! نه آخه یعنی چی؟
این اعتراض ها همیشه قفل شدن یا به نتیجه ای نرسیدن یا آخر عاقبت خوشی نداشتن. هیچ وقت...

__
الان اینا چه ربطی به تحریم بحث های زرد داره؟

Backstreetboy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

بحث داره منحرف میشه......خواهشا پ.خ بدید!.....اینجا هیچ ربطی به موضوعی که داریم روش بحث میکنیم نداره!
درضمن خاونم سمانه خانوم و Pegior خانوم.....من اصلا اسم نبردم......اسم این دوستان رو هم نبرید چون فکر میکنن که من گفتم!!!!

Samaneh.Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرج
مدال المپیاد
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

آفرین دقیقا همینه ما الان ما بحث میکنیم آخرش به هیچ نتیجه ای نمیرسیم دعوا هم میکنیم !!! بعد یه مدیر یا ناظم میاد میگه این تاپیک محتوایی نداره ( و ...) . قفل شد !
______

الان دوباره واسه در مورد بحث های زرد حرف بزنیم ؟؟ همون مدیریت خیلی واجب تره!

______
پس اسما رو درست گفتیم نه؟؟ مشکلی نیست اگه مشکلی شد بگید من میگم که خودم گفتم!

من میخوام همین جا مشکل رفع شه که همه ببینن پ.خ چه فایده ای داره؟!

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

بله بزنیم! :D

یه مشکل که هست اینه :

ما با هم متحد میشیم که بحث های زرد رو تحریم کنیم. 1. ما چن نفریم؟ 2. کسایی که فقط برای بحث های عجیب و غزیب گفت و شنود به سایت میان یا دست کم خیلی زیاد توی این بحث ها میرن چن نفرن؟ اگه ما به میزان قابل توجهی از اونا بیشتر باشیم کارسازه ولی اگه برعکس باشه به هیچ دردی نمیخوره.

Backstreetboy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

آقا.....خانوم......به من گیر میدن اگه اینجا این بحث ادامه پیدا کنه!!!!......میگیری چی میگم؟......پ.خ بده!

Samaneh.Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرج
مدال المپیاد
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از settareh :

یه مشکل که هست اینه :

ما با هم متحد میشیم که بحث های زرد رو تحریم کنیم. 1. ما چن نفریم؟ 2. کسایی که فقط برای بحث های عجیب و غزیب گفت و شنود به سایت میان یا دست کم خیلی زیاد توی این بحث ها میرن چن نفرن؟ اگه ما به میزان قابل توجهی از اونا بیشتر باشیم کارسازه ولی اگه برعکس باشه به هیچ دردی نمیخوره.

1 ما بسیار کمیم :D 34 نفر!
2 اون آدما بسیار زیادن ، چون اصولا بچه ها میان این جا واسه تفریح و حدودا کاری نمیتونیم بکنیم!! حتی مدیر گفت و شنود هم نمیاد نظر بده !

آقا.....خانوم......به من گیر میدن اگه اینجا این بحث ادامه پیدا کنه!!!!......میگیری چی میگم؟......پ.خ بده!

می گیرم چی میگید!! من میگم کلا این بحثا رو بی خیال شیم هیچ کدومش به هیچ جایی نمیرسه

Pegi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اصفهان

سمانه بیخیال! :D ما هم بد برداشت کردیم.

به نقل از settareh :

یه مشکل که هست اینه :

راست میگه تعداد مهمه!
میتونیم هر تاپیکی که به نظرمون زرد اومدو بذاریم اینجا! این خودش خیلی کمک میکنه! و تو امضاهامونم هم لینک این تاپیک رو بذاریم

Samaneh.Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرج
مدال المپیاد
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از Pegior :
سمانه بیخیال! :D ما هم بد برداشت کردیم.
راست میگه تعداد مهمه!
میتونیم هر تاپیکی که به نظرمون زرد اومدو بذاریم اینجا! این خودش خیلی کمک میکنه! و تو امضاهامونم هم لینک این تاپیک رو بذاریم
من بی خیال نمیشم !! چون دلایلم کافی بود و منظورشون ما بودیم چون فکر نمکنم از ما کم سن تر متقاضی واسه نجوم بوده باشه ....
امضامون مگه چقدر جا داره؟؟؟ بعد بذاریمش تو امضامون که بچه ها میرن بیشتر نظر میدن چه فایده؟!!

Backstreetboy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از Pegior :
راست میگه تعداد مهمه!

کار نمادین خوبیه!......ولی خوب......همونطور که Settare گفت ممکنه که کسایی مثل ایشون باشن که اصلا با انجمنای علمی (حالا به هر دلیلی) میونه ی خوبی نداشته باشن......بیشتر گرایشات روبه اون انجمناست که تفریحی هستن!!!.....
نمیدونم منظورمو متوجه شدید یا نه......؟....

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها

به نقل از Pegior :
باعث می شه که جو فروم خراب شه . باعث می شه که اتحاد کاربرا فوق العاده کمتر بشه . اوضاع خراب تر می شه به نظرم .

Pegi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اصفهان

به نقل از Samaneh.Z :
من بی خیال نمیشم !! چون دلایلم کافی بود و منظورشون ما بودیم چون فکر نمکنم از ما کم سن تر متقاضی واسه نجوم بوده باشه ....
امضامون مگه چقدر جا داره؟؟؟ بعد بذاریمش تو امضامون که بچه ها میرن بیشتر نظر میدن چه فایده؟!!
لینک این تاپیکو نه تاپیکای زرد!
لینک تاپیکای زرد رو تو این تاپیک بذاریم منظورم بود!
----------
تو پ.خ واست توضیح میدم! :D
کار نمادین خوبیه!......ولی خوب......همونطور که Settare گفت ممکنه که کسایی مثل ایشون باشن که اصلا با انجمنای علمی (حالا به هر دلیلی) میونه ی خوبی نداشته باشن......بیشتر گرایشات روبه اون انجمناست که تفریحی هستن!!!.....
نمیدونم منظورمو متوجه شدید یا نه......؟....
کم کم این جور افراد از رو میرن! وقتی میبینن خودشون و چنتای دیگه بیشتر نیستن که تو این تاپیکا نظر میدن کم کم خودشونم یا دیگه نمیان تو سایت یا حداقل دیگه تو این تاپیکا نظر نمیدن ! چون به جورایی خودشونو کوچیک می کنن با این کار! :D

Backstreetboy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از نیـلوفر :
باعث می شه که جو فروم خراب شه . باعث می شه که اتحاد کاربرا فوق العاده کمتر بشه . اوضاع خراب تر می شه به نظرم .

به هر جهت ما هم باید یه حرکتی بکنبم دیگه......اگه همینطوری پیش بره اینجا فقط میشه فروم برا سرگرمی.......

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها

به هر جهت ما هم باید یه حرکتی بکنبم دیگه......اگه همینطوری پیش بره اینجا فقط میشه فروم برا سرگرمی.......
حرکت با فکر بکنیم . نه حرکتی که نتایج بدی که داره ، این قدر زیاده .
باز هم فکر کنیم .
باز هم لازمه آدمای دیگه همکاری و هم فکری کنند .

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

الان میخواستم لینک چند تاپیک رو بذارم ولی با حرف نیلوفر منصرف شدم. حالا نمیدونم بذارم؟ نذارم؟ وقتی واقعا بحث زرده چرا نذاریم؟ الان این که بر فرض ما چن نفر توی لیست سیاهمون داریم چرا باید به عنوان یک تاپیک توی سایت باشه؟ :-\ :-?

بعدشم من نگفتم با انجمنای علمی میونه ندارم خودم! اتفاقا خیلی خوشحال میشم اگه بتونم کمکی بکنم ولی این ها همش در سطح دبیرستانه من بیچاره تازه اول راهنمایی رو تموم کردم مخم هنگ میزنه که! :D :O

ولی جدا کاربرایی رو میشناسم که فقط و فقط به عشق گفت و شنود میان! نمیدونم این گفت و شنود چی داره آخه؟

بالا