تحريم بحث هاي زرد

آيا با تحريم بحث هاي زرد موافقيد؟

• رای‌دهندگان
    57

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها
پاسخ : پاسخ : تحريم بحث هاي زرد

به نقل از settareh :
تو امضا رو موافق نیستم ! الان میخواستم لینک چند تاپیک رو بذارم ولی با حرف نیلوفر منصرف شدم. حالا نمیدونم بذارم؟ نذارم؟ وقتی واقعا بحث زرده چرا نذاریم؟ الان این که بر فرض ما چن نفر توی لیست سیاهمون داریم چرا باید به عنوان یک تاپیک توی سایت باشه؟ :-\ :-?

بعدشم من نگفتم با انجمنای علمی میونه ندارم خودم! اتفاقا خیلی خوشحال میشم اگه بتونم کمکی بکنم ولی این ها همش در سطح دبیرستانه من بیچاره تازه اول راهنمایی رو تموم کردم مخم هنگ میزنه که! :D :O
به خاطر این که الآن ما چند نفریم .
حساب این رو بکنید که تا 4 روز دیگه ، تعداد کاربرایی که میان این جا چندین برابر می شه . و این رو هم در نظر بگیرید که آدم های این سایت ، خیلیاشون هم مدرسه این ، همو می شناسن . ممکنه یکی از یکی بدش بیاد ، لجش بگیره ، بالاخره خیلی ممکنه از این اتفاقا بیفته .
الآن اگه مثلا یه ناشمی یا مدیری یه تاپیکی رو قفل یا حذف کنه ، همه می گن چون مدیر بوده این کارو کرده . ولی فردا پس فردا که همه کاربرا وارد قضیه بشن ، همه می گن چون فلانی گفته ، این جوری شده . وجهه کاربرا خراب می شه . بعد فرض کنید که یه کاربر منطقش به منطق ناظما و مدیرا نزدیک تر باشه . اون کاربر هم طرد می شه . اوضاع کاربر های خوب سایت خراب می شه .
درست نیست که دستی دستی بی اتحادی بندازیم توی سایت .

• شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی
پاسخ : تحريم بحث هاي زرد

براي مثال اين تاپيك:
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,843.msg329533/topicseen.html#msg329533
من خودم فقط اون اولا يه پست دادم توش......
اين تاپيك دقيقا كپيش توي English هم هست......
فقط جايي براي اسپمه من خودم به خ3 روزي يه فيلم ميبينم ولي به جز اون يه بار ديگه توش پست ندادم....

Narcissus

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
مدال المپیاد
رتبه ی 1 کشوری المپیاد زبان انگلیسی دوره ی راهنمایی :دی

به نقل از علـي :
براي مثال اين تاپيك:
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,843.msg329533/topicseen.html#msg329533
من خودم فقط اون اولا يه پست دادم توش......
اين تاپيك دقيقا كپيش توي English هم هست......
فقط جايي براي اسپمه من خودم به خ3 روزي يه فيلم ميبينم ولي به جز اون يه بار ديگه توش پست ندادم....
اون تاپیکی که تو گفت و شنود هست،قبول دارم که همش اسپمه،ولی این تاپیکی که تو انجمن English هست،ما بعد از کلی فکر و وضع یه سری قانون که مانع از اسپم میشه ،به این تاپیک اجازه ی فعالیت دادیم.اگه از خود ایجاد کننده ی اون تاپیک هم سوال کنین،میگه که من اولش اون تاپیک رو قفل کردم و مخالف باز بودنش بودم..اما بعد با وضع یه سری قوانین تاپیک رو باز کردیم:
Due to some specific problems which could happen to this topic, the following rules are added. any law-breaking action will make this topic Locked
1. You are supposed to talk about problems u have or some interesting stuff that has happened to you or something like that and others, can put their suggestions, solutions or their comment about that.
2. YOu are not allowed to post spams. these spams will be immediately deleted but when the number of spams becomes too much and if it was out of control, the topic will be Locked.
3. Please use proper english to post in this topic. the aim here is to improve our english and learn something from each other.
4.Please don't chat with each other; continue the main aim & talk about the latest problem.
هدف این تاپیک تو انجمن انگلیسی تقویت speaking& writing کاربرا و همچنین رفع مشکلاتشونه.

marlik

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید صدوقی
دانشگاه
پلی تکنیک
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع - صنایع

نمیدونم ما چرا داریم تو همه کار ِ مدیرا دخالت می کنیم ؟!

بابا رئیسی گفتن ؛ مرئوسی گفتن ... !!

و اینکه اگه یکی مثه من تو بحثای ِ زرد شرکن نکنه ؛ پستاش عقب میمونه

راستش باید وایسیم ببینیم این پروژه ی فرهنگ سازی به کجا می رسه ...

مثلن من دارم از دید ِ فیلمنامه , فیلمِ فاصله ها رو بررسی می کنم ؛ یکی میاد سریع پست میزنه " به به عجب تیپی دارن اینا "

اینا برمیگرده به فرهنگ ِ ما

f.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 مشهد
شهر
مشهد
مدال المپیاد
شيمي
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

خب خيلي از دوستان نميرن تو اين بحثا ولي اوضاع فرقي كرده؟!
باعث ميشه فقط ترد شي البته من ترد شدن به اين نوع رو دوست دارم
ولي كلا يكي از دوستان ميگفت براي اينكه بشناسنم و اگه دو روز ديگه مدير شدم نگن "اين كيه باز "ميرم
ولي خب اينكه مثلا به صورت غير مستقيم بگيم اين تاپيك ها خوب نيست كه تازه وارد ها هم نرن اخه مشكل بيشتر بعضي از تاره واردن كه حق دارن وقتي ميبينن همه اونجان خب ميرن ديگه
ميشه تو قسمت پيشنهادات به صورت طنز كمي سرزنششون كنيم به نظر من تاثير زيادي داره البته باز براي اينكه ممكنه به انتقادات پيشنهادات سر نزنن لينكش رو تو امضا بذاريم

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها

آقای علی گفتن اسپم ، من یاد یه چیزی افتادم :
بعضی از تاپیکا هستن ( مثلا خیلی از تاپیکای انجمن عکس ) که جای نظر دادن ندارند ولی چیزای جالبیند . واقعا باید یه فکری به حال اونا بشه . اگه کسی توش پست نده ، توی آرشیو انجمن دفن می شن . اگرم پست بده ، لزوما نمی تونه پست خوبی باشه و اسپم داده .
به نظرتون باید چی کار کرد ؟

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از نیـلوفر :
بعضی از تاپیکا هستن ( مثلا خیلی از تاپیکای انجمن عکس ) که جای نظر دادن ندارند ولی چیزای جالبیند . واقعا باید یه فکری به حال اونا بشه . اگه کسی توش پست نده ، توی آرشیو انجمن دفن می شن . اگرم پست بده ، لزوما نمی تونه پست خوبی باشه و اسپم داده .
به نظرم باید این امکان فعال بشه که امتیازی که پست اول یه تاپیک گرفته شده هم نمایش داده بشه تا افراد بتونن با دیدن اون بفهمن چه جوری هست این تاپیک

• شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از نیـلوفر :
ميشه همه رو يه جا با هم تركيب كرد و تبديل كنيد به موضوع مهم....

sohaaaa

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرج

يا اين كه ميشه اگه پست اول تاپيك امتياز مثبت گرفت مثل اين باشه كه يكي نظر داده( ازين لحاظ كه با پست جديد تاپيك مياد بالا ) =>تاپيكاي خوب بدون اين كه اسپمي داشته باشيم خاك نمي خورن! البته اگه كلا همچين چيزي امكان پذير بود به نظرم واسه يه سري انجمن هاي خاص مثل عكس باشه فقط!

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها

به نقل از احمدرضا.ج :
به نظرم باید این امکان فعال بشه که امتیازی که پست اول یه تاپیک گرفته شده هم نمایش داده بشه تا افراد بتونن با دیدن اون بفهمن چه جوری هست این تاپیک
یعنی چی نشون داده شه ؟ یعنی نشون داده شه که کیا بودن ؟

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

سوال مهمی که برای من به وجود اومده اینه که چه کسی میخواد تعیین کنه که چه بحثی زرده و چه بحثی زرد نیست؟

نیازی به تحریم مباحث زرد نیست. شما میتونید مباحثی رو ایجاد کنید که زرد نباشه و بتونید استقبال کاربران رو جلب کنید.

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

تا اونجایی که میدونم (مخصوصا جدیدا) فقط یه سری تو اونجور تاپیکا بحث میکنن! باید یه کاری کرد که اونا بفهمن و خودشون بفهمن که اینجور تاپیکای زرد و اسپم دادن وجهه(دیکته؟)ی خوبی نداره!! وگرنه به نظر من همین الانم نسبت به چند وقت پیش من تاپیکای بیموردی که معمولا تو گفت و شنودن تعدادشون کم شده!(یا من توهم میزنم!)
به نقل از علـي :
ميشه همه رو يه جا با هم تركيب كرد و تبديل كنيد به موضوع مهم....
این کار اصلا ایده ی خوبی نیست! چون معمولا اینجور تاپیکایی که جالبن ولی جای بحث ندارن باید با موضوع آزاد ترکیب شن ولی این تاپیکایی که دربارشون حرف میزنیم حجم عکسا(تعداد)شون زیاده و وای به حال کسی که دایال آپ داره و بخواد اون صفحه ی ترکیب شده هاشون رو باز کنه!

×شاید بشه مثلا پربازدید ترین تاپیکای هفته رو مهم کرد(مسلما تاپیکای خوب نه اونایی که ممکنه واسه کلکل پربازدید شده باشن) یا اینکه اسمشونو به همراه اسم کسی که تاپیکو زده یه جا درج کنیم! و حتی اگه اسم یکی چندبار تکرار بشه تو اون پربازدید ها از اونا تقدیر بشه!(حالا چجوریش جای بحث داره) نظرتون چیه؟ (البته این موضوع جای بحثش اینجا نیست!! نمی دونم کجا میشه ادامه داد؟)

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

بنای ما در گروه فرهنگسازی سمپادیا همینه که به این سری از کاربران آموزش داده بشه. شما هم اگر خواستید میتونید کمک کنید.

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از نیـلوفر :
یعنی چی نشون داده شه ؟ یعنی نشون داده شه که کیا بودن ؟
نه یعنی میزان امتیازی که گرفته
مثلن به پست اول 10 تا امتیاز گرفته این رو نشون بده به همه
البته این ایده ای که سها خانوم هم داده خوبه

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

به نقل از سـ‌‍‌‌هــا :
يا اين كه ميشه اگه پست اول تاپيك امتياز مثبت گرفت مثل اين باشه كه يكي نظر داده( ازين لحاظ كه با پست جديد تاپيك مياد بالا ) =>تاپيكاي خوب بدون اين كه اسپمي داشته باشيم خاك نمي خورن! البته اگه كلا همچين چيزي امكان پذير بود به نظرم واسه يه سري انجمن هاي خاص مثل عكس باشه فقط!

خب اینکار که عملا امکان پذیر نیست. ولی اگر فرض کنیم که بود اونوقت هم زیاد جالب نمیشد. چون یک موضوع جدید که ایجاد میشه هر قدر هم که خوب بود همون اول کار میرفت آخر صفحه شایدم صفحه های بعدی. اونوقت از همون اول هیچ کس اون رو نمیدید.

sohaaaa

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرج

به نقل از ISO9002 :
خب اینکار که عملا امکان پذیر نیست. ولی اگر فرض کنیم که بود اونوقت هم زیاد جالب نمیشد. چون یک موضوع جدید که ایجاد میشه هر قدر هم که خوب بود همون اول کار میرفت آخر صفحه شایدم صفحه های بعدی. اونوقت از همون اول هیچ کس اون رو نمیدید.
متوجه نشدم.چرا بايد همون اول كار ميرفت آخر صفحه؟!
اگر اين ايده اجرا ميشد...وقتي يه نفر تاپيك رو لايك ميكرد مثل اين بود كه يه پست داده و مثلا نوشته "چه جالب" و ... . و همون طور كه با يه همچين پستي تاپيك بالا ميومد الانم همين اتفاق ميفته با اين تفاوت كه كسي اسپم نداده!اگرم فقط در مورد پست اول تاپيك نمايش عمومي كسايي كه لايك كردن امكان پذير بود هم بهتر ميشد!
حالا يا من منظورتون رو متوجه نشدم يا شما منظور من رو!

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

به نقل از سـ‌‍‌‌هــا :
متوجه نشدم.چرا بايد همون اول كار ميرفت آخر صفحه؟!
اگر اين ايده اجرا ميشد...وقتي يه نفر تاپيك رو لايك ميكرد مثل اين بود كه يه پست داده و مثلا نوشته "چه جالب" و ... . و همون طور كه با يه همچين پستي تاپيك بالا ميومد الانم همين اتفاق ميفته با اين تفاوت كه كسي اسپم نداده!اگرم فقط در مورد پست اول تاپيك نمايش عمومي كسايي كه لايك كردن امكان پذير بود هم بهتر ميشد!
حالا يا من منظورتون رو متوجه نشدم يا شما منظور من رو!

ببینید موضوعات در یک انجمن بر اساس امتیاز های تاپیک ردیف میشن. درسته؟ خب اگر این رو فرض کنیم بدیهیه که در هر انجمن حداقل بیش از بیست یا سی تاپیک هستند که حداقل یک امتیاز داشته باشند. این کاملا طبیعیه. وقتی تاپیکی ایجاد شد در بدو ایجاد هیچ امتیازی نداره و طبیعتا میره بعد از همه تاپیک هایی که امتیاز دارند.

sohaaaa

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرج

به نقل از ISO9002 :
ببینید موضوعات در یک انجمن بر اساس امتیاز های تاپیک ردیف میشن. درسته؟ خب اگر این رو فرض کنیم بدیهیه که در هر انجمن حداقل بیش از بیست یا سی تاپیک هستند که حداقل یک امتیاز داشته باشند. این کاملا طبیعیه. وقتی تاپیکی ایجاد شد در بدو ایجاد هیچ امتیازی نداره و طبیعتا میره بعد از همه تاپیک هایی که امتیاز دارند.
من نگفتم ليست بر اساس" تعداد" امتياز ها باشه. مگه الان ليست بر اساس تعداد پست هاست؟! براساس زمان آخرين پست ارساليه كه هرچي نسبت به بقيه تاپيكها به زمان حال نزديكتر باشه تاپيك مربوطه بالا تر قرار ميگيره!
حالا من ميگم توي بعضي انجمنا اين اساس رو علاوه بر پست به امتياز تاپيك هم تعلق بديم!

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها

به نقل از احمدرضا.ج :
نه یعنی میزان امتیازی که گرفته
مثلن به پست اول 10 تا امتیاز گرفته این رو نشون بده به همه
البته این ایده ای که سها خانوم هم داده خوبه
وااااا ! خب مگه الآن غیر از این اتفاق می افته ؟

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از نیـلوفر :
وااااا ! خب مگه الآن غیر از این اتفاق می افته ؟
منظورم توی صفحه ی اول هر انجمن هست یعنی همون جایی که اسم تاپیک هست

بالا