Niloofar sharafi
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1 تهران
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- -
- دانشگاه
- شریف
- رشته دانشگاه
- ریاضیات و کاربرد ها
پاسخ : پاسخ : تحريم بحث هاي زرد
حساب این رو بکنید که تا 4 روز دیگه ، تعداد کاربرایی که میان این جا چندین برابر می شه . و این رو هم در نظر بگیرید که آدم های این سایت ، خیلیاشون هم مدرسه این ، همو می شناسن . ممکنه یکی از یکی بدش بیاد ، لجش بگیره ، بالاخره خیلی ممکنه از این اتفاقا بیفته .
الآن اگه مثلا یه ناشمی یا مدیری یه تاپیکی رو قفل یا حذف کنه ، همه می گن چون مدیر بوده این کارو کرده . ولی فردا پس فردا که همه کاربرا وارد قضیه بشن ، همه می گن چون فلانی گفته ، این جوری شده . وجهه کاربرا خراب می شه . بعد فرض کنید که یه کاربر منطقش به منطق ناظما و مدیرا نزدیک تر باشه . اون کاربر هم طرد می شه . اوضاع کاربر های خوب سایت خراب می شه .
درست نیست که دستی دستی بی اتحادی بندازیم توی سایت .
به خاطر این که الآن ما چند نفریم .به نقل از settareh :تو امضا رو موافق نیستم ! الان میخواستم لینک چند تاپیک رو بذارم ولی با حرف نیلوفر منصرف شدم. حالا نمیدونم بذارم؟ نذارم؟ وقتی واقعا بحث زرده چرا نذاریم؟ الان این که بر فرض ما چن نفر توی لیست سیاهمون داریم چرا باید به عنوان یک تاپیک توی سایت باشه؟ :-\
بعدشم من نگفتم با انجمنای علمی میونه ندارم خودم! اتفاقا خیلی خوشحال میشم اگه بتونم کمکی بکنم ولی این ها همش در سطح دبیرستانه من بیچاره تازه اول راهنمایی رو تموم کردم مخم هنگ میزنه که!
حساب این رو بکنید که تا 4 روز دیگه ، تعداد کاربرایی که میان این جا چندین برابر می شه . و این رو هم در نظر بگیرید که آدم های این سایت ، خیلیاشون هم مدرسه این ، همو می شناسن . ممکنه یکی از یکی بدش بیاد ، لجش بگیره ، بالاخره خیلی ممکنه از این اتفاقا بیفته .
الآن اگه مثلا یه ناشمی یا مدیری یه تاپیکی رو قفل یا حذف کنه ، همه می گن چون مدیر بوده این کارو کرده . ولی فردا پس فردا که همه کاربرا وارد قضیه بشن ، همه می گن چون فلانی گفته ، این جوری شده . وجهه کاربرا خراب می شه . بعد فرض کنید که یه کاربر منطقش به منطق ناظما و مدیرا نزدیک تر باشه . اون کاربر هم طرد می شه . اوضاع کاربر های خوب سایت خراب می شه .
درست نیست که دستی دستی بی اتحادی بندازیم توی سایت .