• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتخاب شغل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع death
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : انتخاب شغل

پزشکی‌ فقط اسم در کرده ولی‌ اصلا درامد خوبی نداره :(بهترین شغل از نظر درامدی تجارت (واردات) و تولید هست که بازم واردات بهتره

یه کسی که یه سوپر مارکت داره و مدرکش دیپلومه خیلی از یه مهندس ببیکار درآمد داره.

درآمد خیلی مهمه ولی به نظر من علاقه خیلی مهم تره
تازه شأن اجتماعی هم مهمه
من خودم داروسازی دوست دارم ;)
هم علاقه دارم ,هم شأن اجتماعی داره,هم درآمد خوبی داره
تازه میشه خلاقیت هم نشون بدی :o :o :o

اگر کسی به شغلی علاقه مند نباشه، هر چقدر هم که اون شغل پول ساز باشه نمی تونه موفق شه.
در ضمن هیچ شغلی که پول راحت داشته باشه وجود نداره و پول جز با تلاش و مشقت زیاد به دست نمی یاد.

من میخوام یا مهندس نفت بشم یا معماری
البته یه مدت میخواستم برم داندان پزشکی
یکم که تحقیق کردم دیدم تا چند وقت دیگه شهر ها از این شغل اشباع میشه
و شاید درآمدش هم خیلی کمتر از مهندسی ها باشه

تا چند سال دیگه IT میره رو بورس و مهم میشه چون تو عصر تکنولوژی هر دفعه یه اختراع جدید و یه قطعه جدید ساخته میشه و زندگی ها به این سمتا حرکت می کنه جامعه هم به متخصص IT نیاز خواهد داشت اما یه همچین متخصصی به تنهایی نمی تونه موفق باشه مهندسای مکانیک و برق باید ساپرتشون کنن .پس اگه مهندس برق ، مکانیک یا IT بشیم همه دنیا رو هوا می خوانتون البته اگه علاقه هم باشه موقعیت اجتمایی هم که داره ;) :)

به نظر من الان عصر کامپیوتر و تکنولوژیه مردم چه بخوان چه نخوان بیشتر نیازاشون با کامپیوتر حل می شه همه چی هر دستگاهی می سازند از برنامه نویسی برای کنترلش استفاده می کنن کارخونه می سازن کاراشو می دن به کامپیوتر می خوان خونه بسازن نرم افزارا کمکشون می کنه هر چی هر کاری
مسلما تو آینده نیاز بیشتر هم می شه من که فکر می کنم برنامه نویسی و هوش مصنوعی خیلی رشته های خوب به درد بخورین

نظر منم اینه که پول مهمه اما اگه واقعا شغلتو دوست داشته باشی میتونی خیلی خوب هم ازش پول دربیاری.

و بیشتر افراد موفق اونایین که فقط یک شغل ندارن و در کنار کار اصلیشون یک شغل دیگه هم دارن :)

• لایک
امتیازات: MTHR

من فقط یه توضیحی بدم. رشته ی IT که مثال زدین، یا همون فناوری اطلاعات، تو ایران بازار خوبی داره، اسمش هم خیلی خوبه. ولی تو کشورهای پیشرفته دیگه اون قدر کاربردی نداره. نه که نداشته باشه، داره، ولی جای پیشرفت چندانی نداره و اون طور که فکر می کنین، آکادمیک نیست اصلاً!
دوره ی جمع آوری و فناوری اطلاعات گذشته و وارد عصر پردازش اطلاعات شدیم. پس به یه کسی که هوش مصنوعی خونده باشه، بیشتر نیاز میشه. البته تاکید می کنم که هوش مصنوعی رشته ایه که بیشتر آکادمیک ه و کار علمی و پژوهشی انجام میدن، پس کار هر کسی نیست و باید خبره بود تا بشه خوب درآمد داشت. اما آینده ی خیلی خوبی خواهد داشت. ولی IT بیشتر یه رشته ی مدیریتی هست.

برق و مکانیک هم که مثال زدین، بر خلاف چیزی که فکر می کنین، اون قدر موقعیت شغلی خوب و زیادی نداره. اشباع شده به شدت. همیشه نیاز هست، ولی نه اون قدر. لااقل تو ایران. چون ما اون قدری کارخونه نداریم که مثلاً قطعات مختلف تولید کنه که به مهندس مکانیک نیاز زیادی باشه. برق هم همین طور.

هر رشته ای که بریم، میشه خوب درآمد داشت. منتها اولین شرطش اینه که توانایی های خودمون رو خوب بشناسیم تا رشته ای رو انتخاب کنیم که بتونیم توش پیشرفت کنیم. نه مثل اکثریت که میگن هر چی قبول شدیم میریم! یکی از عللی هم که کم پیش میاد کسی تو رشته ی خودش کار کنه، همینه.

به نظر من مهندسی نفت هم شغل پر درآمدیه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا