قفل شدن بي مورد تاپيك ها

آيا با اين روش قفل شدن تاپيك ها موافقيد

• رای‌دهندگان
    68
  • شروع کننده موضوع

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
پاسخ : قفل شدن بي مورد تاپيك ها

من امروز شروع مي كنم و تك تك تاپيك هايي كه قفل شده بهتون مي گم تا سرشون بحث كنيم.
تا اينجا كه آمار نشون ميده بيشتر مخالف بودن با اين روش خوب اون تعدادي هم كه موافق بودن احتمالا از دوستان مدير بودن بالاخره اگه اونا هم مخالف باشن بايد برا سايت متاسف باشيم.
از بخش گفت و شنود شروع مي كنم مثلا همين رقصيدن.
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,45368.0.html
به نظرم تاپيك ميتونه در مورده اين هنر كه البته احتمالا چون با قوانين اسلامي مشكل داره بسته شده صحبت كنه در مورد انواع مختلفش و به نظرم نظر سنجي اين تاپيك يه چيز تفريحيه كه البته با اينكه هدف خاصي نداره ولي مي تونه در مورد اينكه تو ايران اين هنر چقدر رشد كرده آماره جالبي بده حالا مديرا چه جوابي دارن؟

mamalmln

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی شهر ری
شهر
تهران
مدال المپیاد
فیزیک

نمی دونم چرا بعضی وقتا تاپیک و پست ها را بدون دلیل پاک می کنین بعدش یه خبرک هم نمی دین.

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از mamareza :
من امروز شروع مي كنم و تك تك تاپيك هايي كه قفل شده بهتون مي گم تا سرشون بحث كنيم.
تا اينجا كه آمار نشون ميده بيشتر مخالف بودن با اين روش خوب اون تعدادي هم كه موافق بودن احتمالا از دوستان مدير بودن بالاخره اگه اونا هم مخالف باشن بايد برا سايت متاسف باشيم.
به نظرم تاپيك ميتونه در مورده اين هنر كه البته احتمالا چون با قوانين اسلامي مشكل داره بسته شده صحبت كنه در مورد انواع مختلفش و به نظرم نظر سنجي اين تاپيك يه چيز تفريحيه كه البته با اينكه هدف خاصي نداره ولي مي تونه در مورد اينكه تو ايران اين هنر چقدر رشد كرده آماره جالبي بده حالا مديرا چه جوابي دارن؟
منم از مديري كه قفلش كرد خواستم منتقلش كنه به هنر ولي اينكارو نكرد
نميدونم چرا هنر جايگاهشو پيدا نميكنه تو اين سايت

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

به نقل از گل بهار :
نمی دونم چرا بعضی وقتا تاپیک و پست ها را بدون دلیل پاک می کنین بعدش یه خبرک هم نمی دین.
اگرچه این مورد ربطی به این تاپیک نداره ولی طبق قوانین اسپم ها بدون خبر دادن به شخص پاک میشن! تاپیک هم من خودم اصولا بعد یه مدت که یه تاپیک به درد نخور قفل شده پاکش هم میکنم.

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها

به نقل از mamareza :
اگه با انصاف این کار رو انجام بدید ، در جریان اتفاقات تایک باشید و با منطق اون لیستی که میگید رو ایجاد کنید ، بسیار چیزخوبیه. در صد خطای مدیرا و ناظما هم سنجیده می شه که این توی حل مشکل های سایت ،مفیده.

nahid

violet
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388

به نقل از مُحسن...! :
اگر مثالی در این مورد دارید بیان کنید، وگرنه از دید بقیه حرفتون فقط یه اتهام هست و پذیرفته نیست..نباید توی زندگی به این موضوع عادت که ایراد بگیریم اما ایراد رو نمونش رو مشخص نکنیم..
به نقل از مُحسن...! :
لینک تاپیکتون لطفا؟ تا لینک قرار ندید این حرف هاتون بی دلیل و پوچ محسوب میشه، ما باید بدونیم سر چه تاپیکی صحبت میکنیم..
من یه مثال آوردم +لینک. هیچ کس توجه نکرد.

به نقل از violet :
چنين قوانيني وجود دارن. ولي متاسفانه نظارت به حد كافي روي قفل شدن تاپيك ها نيست.
من يه تاپيك توي انجمن "اخبار و مقالات عمومي" (نجوم) ايجاد كردم كه مدير اون انجمن با يه بهانه اي كه به هيچ وجه قانع كننده نبود اين تاپيك رو قفل كرده. هر چي هم بهش پ.خ مي دم جواب نميده.

من خواستم اين مسئله رو با مدير كل ها مطرح كنم، ولي ديدم يه تاپيك ارزش اين كارا رو نداره.
در هر صورت اگه مديري اومد توي اين تاپيكة ممنون ميشم مشكل من رو هم بررسي كنه.
تاپيكم:
زندگي نابود مي شود

دلايل ايشون براي قفل شدن:

دوستان عزیز چه خبره؟!
بحث کنید سر وکله نشکونید
بحث نابودی خیلی پیچیده تر از اینه و انقراض نسلم نیازی نیس 16میلیون سال صبر کنیم 2050 نیمی از موجودات منقرض میشن...
برید اینجا ادامه بدین البته قیلش یه دور بخونین بد نیس ... باحاله
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,43809.0.html
فعلا قفل میشه و ادامه ی بحث توی لینک بالا لطفا...

دلايل من براي قفل نشدن:
این تاپیک هیچ ربطی به تاپیک نابودی نداره.موضوعش یه فرضیه (فرضیه ی وجود تداوم در نابودی) هست. بحث این که زمین به طور متوالی نابود میشه خییییییییییلی فرق داره با این که آیا زمین نابود میشه یا نه.
بحثش رفته بود به سمت انقراض, که ايشون به عنوان یه مدیر باید بحث رو هدایت می کرد به جهت اصلی, نه اینکه تاپیک رو قفل کنه!!

و یه نکته ای رو ذکر کنم: من دوبار به مدیر انجمن پ.خ دادم که دلیلشون رو واسه ی قفل کردن بپرسم. ولی هیچ پاسخی دریافت نکردم. اگر ایشون جواب پ.خ ها منو داده بود, حتی دلایلش منو کاملا قانع نمی کرد بازم من قبول می کردم و توی این تاپیک دیگه اعتراض نمی کردم. ولی جواب ندادن ایشون به پ.خ ها واقعا یه توهینه. [-(
ممنون میشم بررسی کنید.

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از مُحسن...! :
جوابت رو در پست بالا دادم، خود شما هم دارید اعلام می کنید که "به نظرم"، اما این به نظرم توی تاپیک ایشون منعکس نشده، ایشون پرسیده چه نوع رقصی بلدید؟ خوب این یعنی چی؟ داره مبحثی رو بررسی میکنه؟چیزی آموزش میده؟
چرا سعی می کنید به تاپیک هایی که قفل شدند جهت بدید تا دلیل بر این بشه که اشتباه قفل شدند یا حذف.
ببینید یک نکته بسیار مهم توی انجمن ها و فروم ها موجود هست، اون هم اینکه تنها و تنها منظوری که از تاپیک برداشته میشه پست اول و توضیحات اون پست و تیتر تاپیک هست، پس اگر قراره تاپیکی منظوری داشته باشه باید توی عنوانش مشخص بشه و واضح باشه.
ما نمیشینیم به این فکر کنیم که خوب این تاپیک منظورش این هست که فلان و ... نه ما وقت این کار ها رو نداریم، چون روزانه با تعداد زیادی تاپیک به این شکل برخورد می کنیم اگر قرار باشه کل روز رو سر این وقت بزاریم که به امور و زندگی روزانه نمیرسیم.
در تایم خودمون که اندک هست بررسی می کنیم، حالا تو این تایم اشتباهاتی هم هست اما بالای 70 درصد تصمیم گیری ها درست هست، شما لیست کن تاپیک ها رو من به شخصه جواب میدم، اگر اشتباه قفل شده بود بازش میکنم و عذر خواهی میکنم.
ببخشید مگه بحث در مورد رقص جرمه یا اشکالی داره!!!!!

لااقل می ذاشتید دو تا ارسالی داشته باشه و اگه به جاهای باریک رسید قفلش کنید نه اینکه از قبل پیش بینی کنید که این تاپیک منجر به اسپم میشه!!!!

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از مُحسن...! :
جدا از مسئله فیلترینگ موضوع تاپیک مشکل داره، شما 100 بار دیگه هم این تاپیک رو مطرح کنید پاسخ های قبلی رو بهتون میدم چون که کامل توضیح دادم چرا قفل شد. بازم می خواید سر یک موضوع پا فشاری کنید؟!
ببخشید سرتون رو درد اوردم!!!!! آخه زیادی پا فشاری کردیم!!!!!!!!!!!!!!!!

بی خیال هر تاپیکی دوست دارید رو قفل کنید!!!!!!

اصلا به ما چه!!!!!!!

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها
پاسخ : پاسخ : قفل شدن بي مورد تاپيك ها

به نقل از legend :
ببخشید سرتون رو درد اوردم!!!!! آخه زیادی پا فشاری کردیم!!!!!!!!!!!!!!!!

بی خیال هر تاپیکی دوست دارید رو قفل کنید!!!!!!

اصلا به ما چه!!!!!!!
قضیه این حرفا نیست . من باور نمی کنم کسی باشه که درک نکنه منظور ایشون چی بوده . واضحه که از سر دیکتاتوری نبوده این حرف . خودتون قضاوت کنید ، اگه جای ما بودید ، چی کار می کردید ؟
با انصاف فکر کنید . لازم نیست که این پست رو جواب بدید . ولی پیش خودتون ، توی دل خودتون ، با انصاف باشید . ببینید که اگه ما وایسادیم و داریم توجیح می کنیم که چرا این تاپیک قفل شده ، دلیلی به جز هم فکری و هم دردی با شما نمی تونه داشته باشه ؟ وگرنه راحت بود که اصلا به روی خودمون نمی آوردیم که کاربرا چی فکر و می گفتیم چون صلاح دونستیم ، این کارو کردیم ، بدون این که برای کسی توضیح بدیم که چرا صلاح دونستیم .
قبوله که سایت به خاطر کاربراشه که وجود داره ولی زحمت مدیرا و ناظما رو نباید نادیده بگیرید و وقتی که بحث به نتیجه نرسید ، با یه جمله "بی خیال ، هر تاپیکی که دوست دارید رو قفل کنید" ، نباید یهو همه چیز رو زد خراب کرد . این واسه یه نفری که وقت گذاشته توی این سایت ، توهینه . توهین بزرگیم هست . واسه کسی که داره میاد توی این تاپیک واسه شما توضیح می ده که چرا فلان کارو کردم ( با این که همه چیز بار ها توی قوانین سایت و با پست های متعدد توضیح داده شده ) ، توهین بزرگیه .

• شروع کننده موضوع

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
پاسخ : پاسخ : قفل شدن بي مورد تاپيك ها

به نقل از نیـلوفر :
قضیه این حرفا نیست . من باور نمی کنم کسی باشه که درک نکنه منظور ایشون چی بوده . واضحه که از سر دیکتاتوری نبوده این حرف . خودتون قضاوت کنید ، اگه جای ما بودید ، چی کار می کردید ؟
با انصاف فکر کنید . لازم نیست که این پست رو جواب بدید . ولی پیش خودتون ، توی دل خودتون ، با انصاف باشید . ببینید که اگه ما وایسادیم و داریم توجیح می کنیم که چرا این تاپیک قفل شده ، دلیلی به جز هم فکری و هم دردی با شما نمی تونه داشته باشه ؟ وگرنه راحت بود که اصلا به روی خودمون نمی آوردیم که کاربرا چی فکر و می گفتیم چون صلاح دونستیم ، این کارو کردیم ، بدون این که برای کسی توضیح بدیم که چرا صلاح دونستیم .
قبوله که سایت به خاطر کاربراشه که وجود داره ولی زحمت مدیرا و ناظما رو نباید نادیده بگیرید و وقتی که بحث به نتیجه نرسید ، با یه جمله "بی خیال ، هر تاپیکی که دوست دارید رو قفل کنید" ، نباید یهو همه چیز رو زد خراب کرد . این واسه یه نفری که وقت گذاشته توی این سایت ، توهینه . توهین بزرگیم هست . واسه کسی که داره میاد توی این تاپیک واسه شما توضیح می ده که چرا فلان کارو کردم ( با این که همه چیز بار ها توی قوانین سایت و با پست های متعدد توضیح داده شده ) ، توهین بزرگیه .
ببخشيد من يه روز نبودم بحث از دستم در رفت
پستاي قبلي رو خوندم و خوشحالم كه با ايجاد اين تاپيك فعلا يه تاپيك كه اشتباه قفل شده بود باز شد.و اميد وارم كه باز هم تاپيك هايي كه بي مورد قفل شدن باز بشن. تا اينجا آمار نشون ميده كه 50 درصد مخالف بودن با اينكه شايد خيلي هم الكي تاپيك ها قفل نميشن ولي با اين حال نتونستين كاربرارو راضي كنين. به نظرم يه بار كامل دلايل قفل شدن تاپيك هارو بگيد تا من بگردم و تاپيك هايي كه طبق قوانين بايد قفل بشن و نشدن وتاپيك هايي كه اشتباه قفل شدن رو پيدا كنم .

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها

به نقل از mamareza :
ببخشيد من يه روز نبودم بحث از دستم در رفت
پستاي قبلي رو خوندم و خوشحالم كه با ايجاد اين تاپيك فعلا يه تاپيك كه اشتباه قفل شده بود باز شد.و اميد وارم كه باز هم تاپيك هايي كه بي مورد قفل شدن باز بشن. تا اينجا آمار نشون ميده كه 50 درصد مخالف بودن با اينكه شايد خيلي هم الكي تاپيك ها قفل نميشن ولي با اين حال نتونستين كاربرارو راضي كنين. به نظرم يه بار كامل دلايل قفل شدن تاپيك هارو بگيد تا من بگردم و تاپيك هايي كه طبق قوانين بايد قفل بشن و نشدن وتاپيك هايي كه اشتباه قفل شدن رو پيدا كنم .
ببینید ، شما خودتون به عنوان یه کاربر عادی ، اگه من بیام یه تاپیکی که دوست دارید رو قفل کنم ، ناراحت می شید دیگه ، نه ؟ بدون توجه به این که مثلا داشتید توی اون تاپیک بحث بی مورد می کردید و ... ( خلاصه ی جوری قوانین سایت نقض می شده ) خب درباره همه هم همین اتفاق می افته . مثلا بار ها شده که تاپیک هایی رو قفل کردم که باید قفل می شده و n نفر بهم منفی دادن ( یعنی مخالف بودن ) ولی خب واقعا موضوع اینه که هر جور که بررسی کنید ، می بینید که نمی شه مطابق رای همه رفتار کرد .
چیزایی که باعث قفل شدن تاپیک ها می شه تا جایی که حضور ذهن دارم :
تاپیک تکراری باشه
تاپیک طوری باشه که بعد از چند بار تذکر ، همچنان از هدفش دور تر بشه
تاپیکی که به هدف خودش رسیده باشه
تاپیکی که در مورد مسائل خصوصی یک فرد باشه
تاپیکی که در مورد تعداد خیلی کمی از افراد باشه و نشه تعمیمش داد به کل ( مثلا در مورد افراد یه کلاس ، افراد یه مدرسه و ... )
تاپیکی که موضوعش توهین به شخص خاصی باشه
تاپیکی که توی پست ها مکررا توهین شه و به تذکر ها اهمیت داده نشه
تاپیکی که جای بحث نداشته باشه و فروم رو به چیزی شبیه وبلاگ تبدیل کنه ( فقط در مورد تاپیک های علمی ، این اتفاق نمی افته یا کمتر می افته )
تاپیکی که مستقیما با مسائل اخلاقی در تعارض باشه
تاپیک های جنجالی غیر مهم که فقط باعث کل کل کردن می شن یا جو بی جا دادن به فروم
تاپیکی که موضوعش از اصل بی پایه و اساس باشه
تاپیک های سیاسی یا تاپیک های پتانسیل سیاسی شدن رو دارند ( توی مورد دوم ، دستمون رو باز تر می ذاریم تا کاملا مشخص شه واسه همه که مسیر تاپیک چیه )
تاپیک هایی که جای بحث نداشته باشه و باعث اسپم دادن بشه صرفا ( این رو خیلی دستمون رو باز می ذاریم ، مخصوصا در مورد تاپیک های انجمن عکس )
و ...
اگه چیزی یادم اومد بازم اضافه می کنم .

• شروع کننده موضوع

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

اگه من ديگه چيزي نگفتم ديدم كار بي معني و وقت گيريه كه من بخوام تاپيكايي كه بي مورد قفل شده پيدا كنم و ازشون دفاع كنم برا همين از دوستان مي خوام اگه اعتراضي به بسته شدن تاپيك ها دارن خودشون بيان بگن من هم از تاپيكاي خودم دفاع مي كنم.فعلا كه مشكلي نبوده تا بعد.

• شروع کننده موضوع

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

من قبلا يه تاپيك درست كردم به اسمه بهترين رپر ايراني كيه؟
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,29187.0.html
با اينكه تا جاي خوبي پيش رفت مدير بخش گفت كه نظر سنجي بايد زمان دار باشه.وبعد يه مدت قفل شد.
حالا تو بخش رپ يه نظر سنجي مشابه (به نظرم خيلي ناقص تر درست كردن) و با اين وعضش خبري از مديرا نيس.
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,45664.0.html
بعضي وقتا مديرا فعال ميشن بعضي وقتا ميرن 1 ماه نميان.الان مديراي بخش موسيقي و رپ كجان؟

Niloofar sharafi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
-
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
ریاضیات و کاربرد ها

به نقل از mamareza :
من قبلا يه تاپيك درست كردم به اسمه بهترين رپر ايراني كيه؟
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,29187.0.html
با اينكه تا جاي خوبي پيش رفت مدير بخش گفت كه نظر سنجي بايد زمان دار باشه.وبعد يه مدت قفل شد.
حالا تو بخش رپ يه نظر سنجي مشابه (به نظرم خيلي ناقص تر درست كردن) و با اين وعضش خبري از مديرا نيس.
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,45664.0.html
بعضي وقتا مديرا فعال ميشن بعضي وقتا ميرن 1 ماه نميان.الان مديراي بخش موسيقي و رپ كجان؟
بررسی می کنم و اگه لازم بود ، به مدیرای موسیقی تذکر می دم .

sayyed

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد قدوسي قم
شهر
قم
مدال المپیاد
کمی شیمی
دانشگاه
شريف
رشته دانشگاه
مکانیک

یک مورد بی خود قفل کردن که بدجوری رفت رو اعصابم:
داشتیم درباره ی این که اگه اطلاعات کاربری سرقت شده یا نه بحث می کردیم و این که این چه تاثیری بر اطلاعات شخصی و احتمالا اکانت ایمیل می ذاره که من یک کلمه فقط گفتم: " کار احمقانه ای است که تمام پسوردهاتون یکی باشه چون با لو رفتن یکی دودمانتون بر باد میره!" اون موقع به یکی برخورد که چرا به من گفتی احمق( و این در حالی بود که من فقط گفته بودم کار احمقانه! مگه شما تو عمرتون کار احمقانه نکردید؟!)
و من براش توضیح دادم که توهین نکردم و گفتم این "کار" احمقانه است اون موقع که قبول نکرد و دوباره شروع کرد به عربده کشی که "ادب مرد به ز دولت اوست" و " بابام هم به من این فحش رو نداده بود!!!" من گفتم شما کج فهمی که مدیر محترم به جای هدایت بحث فرت بحث رو قفل کرد.
انگار به سمپادیا نیومده که یه نکته ی درست حسابی یاد بگیرن!

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از sayyed :
یک مورد بی خود قفل کردن که بدجوری رفت رو اعصابم:
داشتیم درباره ی این که اگه اطلاعات کاربری سرقت شده یا نه بحث می کردیم و این که این چه تاثیری بر اطلاعات شخصی و احتمالا اکانت ایمیل می ذاره که من یک کلمه فقط گفتم: " کار احمقانه ای است که تمام پسوردهاتون یکی باشه چون با لو رفتن یکی دودمانتون بر باد میره!" اون موقع به یکی برخورد که چرا به من گفتی احمق( و این در حالی بود که من فقط گفته بودم کار احمقانه! مگه شما تو عمرتون کار احمقانه نکردید؟!)
و من براش توضیح دادم که توهین نکردم و گفتم این "کار" احمقانه است اون موقع که قبول نکرد و دوباره شروع کرد به عربده کشی که "ادب مرد به ز دولت اوست" و " بابام هم به من این فحش رو نداده بود!!!" من گفتم شما کج فهمی که مدیر محترم به جای هدایت بحث فرت بحث رو قفل کرد.
انگار به سمپادیا نیومده که یه نکته ی درست حسابی یاد بگیرن!
:))

به نقل از sayyed :
این "کار" احمقانه است اون موقع که قبول نکرد و دوباره شروع کرد به عربده کشی که "ادب مرد به ز دولت اوست" و " بابام هم به من این فحش رو نداده بود!!!"

0002031F.dat

من يادم نمياد همچين حرفايي زده باشم فقط گفتم شما بهتره ادب رو رعايت كني

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم

چه تاپیکی بود؟

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از peg0a2h1 :
چه تاپیکی بود؟
هك اين فروم توسط ...........

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

واقعا نميتونم چرا اين تاپيكو قفل كردن ؟؟
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,50747.0.html

ميگن زدن تاپيك شخصي ممنوعه در حالي كه توي قوانين انجمن همچين چيزي نبوده
اگه كسي ميدونه بياد به منم بگه تا من هم متوجه بشم
كسي از مديرا كه به من جواب درست حسابي نداد.....

goooogooooli

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان تهران!
شهر
تهران
مدال المپیاد
زیست.........................دوستان می گن برو شیمی ولی من از شیمی بدم میاد!
رشته دانشگاه
دندان پزشكي

به نقل از mamareza :
سلام به آقايون و خانوم هاي مدير
من يه انتقادي داشتم نسيت به قفل شدن تاپيك ها. كه باعث شده خيلي ها به خاطرش سايتو ترك كنن. ولي به نظرم ترك سايت پاك كردن صورت مسئله هستش.
به نظر من اگه قراره تاپيكي قفل بشه بايد از يه سري قوانين پيروي كنه.
مثلا 10 تا مورد رو مديران سايت با هم توافق مي كنن و مي گن كه اگر اين گونه موارد پيش بياد تاپيك قفله .
اين موارد بايد توسط اعضا هم مورد قبول باشه بالاخره اعضا مهمترين بخش سايتن.
نه اين كه مدير يه بخش عشقش نميكشه كه اين تاپيك باشه و 10 تا بهونه ي چرت مياره هر چي هم باهاش صحبت ميكني تا قانعش كني آخرم تاپيكو دوباره باز نمي كنه. نمي دونم براش افت داره كه تاپيكو دوباره باز كنه؟
به نقل از مُحسن...! :
قفل کردن معیار خاصی نداره جز همون معیار هدف داشتن یا نداشتن و آیا اون موضوع قابل بحث هست یا نه و این ها از دید هر مدیری متفاوت هست، اما واضحا مدیر هایی که از روی علاقه شخصی قفل و حذف کنند برای ما شناسایی میشند و ما برخورد میکنیم، اما بعضی تاپیک ها همونطور که خودتون قبول دارید واقعا باید حذف بشند، بیشتر هم همین تاپیک هایی هست که هدف خاصی جز اطلاعات شخصی دادن و .. هست که عده ای از همین کاربرای خودتون بهش میگند بحث زرد، به هر حال باید قبول کرد وقتی چندین گروه مختلف کاربری وجود داره پس چندین مدل مدیریتی هم وجود داره و سلایق متفاوت هست..اما همه سعی بر این دارند معیار ها برابر باشه، مخصوصا در بین ناظمان و مدیران کل که هماهنگ تر هستند.
برای مدیران انجمن ها هم میشه چنین طرحی برنامه ریزی کرد، اما خوب انتظار این نباید باشه که دقیقا همون معیار ها باشند..چون این موضوع نسبی هست.
به نقل از نیـلوفر :
هیچ تاپیکی بی دلیل قفل نمی شه .
الآن هم که داریم کاملا منطقی با هم صحبت می کنیم .
مثلا در مورد این تاپیک ، چیزایی که ممکنه باعث قفل کردنش بشه اینه که یا بحث به نتیجه برسه یا هر کاری کنیم ، کلا بی نتیجه باشه ، یا کل کل بشه ، یا پر از اسپم بشه ، یا کسی به کسی توهین کنه . ( تکراریم که نبوده که بخواد زود تر از اینا قفل شه )
توی هر کدوم از این موارد هم اول تذکر داده می شه ، بعد قفل می شه .
ok ؟
ببینم می شه یکی از شماها از مدیران گرام بپرس!!چرا تایپیک های بخش "نظرات وپیشنهادات" بدون اینکه به نتیجه ای برسه قفل می شه!؟
نکنه اونجا هم هدف نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟یا مثلا درد همه ی ما فابل بحث نیست که تایپیک بسته می شه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بالا