- شهر
- مشهد
- دانشگاه
- ازاد:-""
- رشته دانشگاه
- مهندسی معماری
پاسخ : قفل شدن بي مورد تاپيك ها
نیلوفر جان من تازه الان فهمیدم چه تاپیک هایی رو قفل می کنید و قبل از اون اطلاعی نداشتم...ببخشید من امروز یه تاپیک زدم با نام 3 ایرانی 3 امریکایی که داستان بود و به نظرم جالب امد...جای بحث هم نداره...اگه می شه ناظما قفلش یا اصلا حظفش کنن...بازم می گم ببخشید اطلاعی نداشتم...به نقل از نیـلوفر :ببینید ، شما خودتون به عنوان یه کاربر عادی ، اگه من بیام یه تاپیکی که دوست دارید رو قفل کنم ، ناراحت می شید دیگه ، نه ؟ بدون توجه به این که مثلا داشتید توی اون تاپیک بحث بی مورد می کردید و ... ( خلاصه ی جوری قوانین سایت نقض می شده ) خب درباره همه هم همین اتفاق می افته . مثلا بار ها شده که تاپیک هایی رو قفل کردم که باید قفل می شده و n نفر بهم منفی دادن ( یعنی مخالف بودن ) ولی خب واقعا موضوع اینه که هر جور که بررسی کنید ، می بینید که نمی شه مطابق رای همه رفتار کرد .
چیزایی که باعث قفل شدن تاپیک ها می شه تا جایی که حضور ذهن دارم :
تاپیک تکراری باشه
تاپیک طوری باشه که بعد از چند بار تذکر ، همچنان از هدفش دور تر بشه
تاپیکی که به هدف خودش رسیده باشه
تاپیکی که در مورد مسائل خصوصی یک فرد باشه
تاپیکی که در مورد تعداد خیلی کمی از افراد باشه و نشه تعمیمش داد به کل ( مثلا در مورد افراد یه کلاس ، افراد یه مدرسه و ... )
تاپیکی که موضوعش توهین به شخص خاصی باشه
تاپیکی که توی پست ها مکررا توهین شه و به تذکر ها اهمیت داده نشه
تاپیکی که جای بحث نداشته باشه و فروم رو به چیزی شبیه وبلاگ تبدیل کنه ( فقط در مورد تاپیک های علمی ، این اتفاق نمی افته یا کمتر می افته )
تاپیکی که مستقیما با مسائل اخلاقی در تعارض باشه
تاپیک های جنجالی غیر مهم که فقط باعث کل کل کردن می شن یا جو بی جا دادن به فروم
تاپیکی که موضوعش از اصل بی پایه و اساس باشه
تاپیک های سیاسی یا تاپیک های پتانسیل سیاسی شدن رو دارند ( توی مورد دوم ، دستمون رو باز تر می ذاریم تا کاملا مشخص شه واسه همه که مسیر تاپیک چیه )
تاپیک هایی که جای بحث نداشته باشه و باعث اسپم دادن بشه صرفا ( این رو خیلی دستمون رو باز می ذاریم ، مخصوصا در مورد تاپیک های انجمن عکس )
و ...
اگه چیزی یادم اومد بازم اضافه می کنم .