پاسخ : شطرنج
دور اول:تیم ملی ایران در برابر تیم شطرنج جرسی قرار گرفت و بدون حضور استاد بزرگ احسان قائم مقامی با نتیجه چهار بر صفر به پیروزی زسید.
و همچنین تیم ملی بانوان ایران در برابر تیم ملی امارات متحده عربی قرار گرفت و توانست با نتیجه چهار بر صفر این تیم را شکست دهد.
غزل جکیمی فرد در ترکیب تیم حضور نداشته است.
(حکیمی فرد در مسابقات انتخابی تیم ملی و همچنین اردوی تدارکاتی تیم ملی ایزان در برابر ارمنستان حضور نداشته است
که احتمالا به همین دلیل مربیان تیم ملی ایران ترجیح داده اند که از وی در این بازی استقاده نکنند)
دور دوم:تیم ملی شطرنج ایران در برابر تیم شطرنج اسکاتلند قرار گرفت و با نتیجه قاطعانه 3/5 بر ./5 به پیروزی رسید.
پویا ایدنی در یرایر حریف خود مساوی کرد و قائم مقامی /درینی و گلی زاده در برابر حریفان پیروز شدند.
سید جواد علوی در ترکیب تیم حضور نداشته است.هم اکنون تیم ایران با کسب 7/5 امتیاز از سه بازی در دره 54 جدول رده بندی قرار دارد.
اما تیم بانوان ایران در برابر تیم قدرتمند اوکراین قرار گرفت و با نتیجه 3/5 بر ./5 شکست خورد شایسته قادرپور در برابر حریف خود به نتیجه مساوی دست یافت
و پورکاشیان/خادم و حجازی پور در برابر حریفان خود شکست خوردند .غزل حکیمی فرد این بار هم در ترکیب تیم حضور نداشته است.
دور سوم :تیم ملی شطرنج ایران در دور سوم در برابر تیم قدرتمند آلمان قرار گرفت و با نتیجه چهار بر صفر شکست خورد.
قائم مقامی/علوی/درینی و گلی زاده اعضای تیم ایران در برابر آلمان بوده اند و پویا ایدنی در ترکیب دور سوم حضور نداشته است.
تیم ملی شطرنج بانوان ایران نیز در برابر تیم شطرنج تاجیکستان قرار گرفت و در برابر این تیم با نتیجه چهار برصفر به پیروزی رسید.
پورکاشیان/خادم/حکیمی فرد و قادرپور اعضای تیم ملی ایران بوده اند.هم اکنون تیم شطرنج بانوان ایران با کسب 8/5 امتیاز از سه بازی در رده 43 رده بندی قرار دارد.
دور چهارم:تیم ملی شطرنج ایران در برابر تیم شطرنج کوبا قرار گرفت و توانست با نتیجه خوب 2/5 بر 1/5 به پیروزی دست یابد.
قائم مقامی/درینی و ایدنی در برابر حریفان خود به تساوی رسیدند و اصغر گلی زاده در برابر حریف خود به پیروزی دست یافت سید جواد علوی در ترکیب تیم حضور نداشت.
تیم ملی بانوان ایران در برابر تیم شطرنج سوئیس قرار گرفت و با نتیجه 2/5 بر 1/5 شکست خورد پورکاشیان و خادم در برابر حریفان خود مغلوب شدند
حکیمی فرد به تساوی رسید و قادرپور در برابر حریف خود پیروز شد.حجازی پور در ترکیب تیم حضور نداشته است.
هم اکنون تیم ملی مردان ایران با 10 امتیاز در رده 36 جدول رده بندی قرار دارد تیمهای اکراین مجارستان و ارمنستان در رده اول تا سوم جدول رده بندی قرار دارند.
و در بخش بانوان نیز با 10 امتیاز در رده 57 جدول رده بندی قرار دارد.تیم های شطرنج روسیه /فرانسه و صربستان در مکانهای اول تا سوم قرار دارند.
دور پنجم : تیم ملی شطرنج ایران در برابر تیم شطرنج چین قرار گرفت و با نتیجه 0.5 به 3.5 شکست خورد .
قائم مقامی ، درینی و گلی زاده بازی رو به حرفان خود واگذار کردن و ایدنی در برابر حریف خود به تساوی رسید .
بخش بانوانش رو هم نتونستم پیدا کنم
×پست متوالی خلاف قوانین است+همچنین کپی پیست! :) ×
*خوب تا دوره چهارم آماده بود من دیگه چرا خودم رو اذیت کنم !
+دوره پنجم رو خودم نوشتم دیگه