به نقل از M@TiN :کسی هس ایجا حرفه ای کار کنه؟
تا حدی درسته. سعی کن تهدید سفید رو بگی که دقیقا چطوریهبه نقل از Mr.khaste :دومی:
Kf7
بعدشم
e4 کیش
فکر کنم
احتمالا تقریبا درست حدس زدید حرکات رو.به نقل از ●مادمازل● :من یه چیز بگم مسخرم نکنین باشه ؟ من تا الان هر چی از شطرنج بازی کردمو بدس آوردمو اینا همش ذاتی بوده [ریا ؟] اصن هیچی از این روشا و اینا بلد نیستم ولی اون اولی رو تو 2 تا حرکت میشه با سفید مات کرد بی هیچ خطری فقط یه فیل بدیم بره . حالا چجوری نشون بدم ؟ شکلشو آپلود کنم ؟ تو حلقم گیر کرده
خب دقیقا قضیه همینه که طرف شاید این کار رو نکنه.یعنی فیل رو نزنهبه نقل از ●مادمازل● :راستش صفحه اول رو اول خوندم وقتی متوجه نشدم دادم درومد بعد پست دادم خلاصه الانم مجبور شدم از این استفاده کنم
خب خلاصه .
Fg5 * h6 را :د
g7 * Fh6 رو در جوابش :د
بعدشم که Dh5 * h6 مساوی با checkmate :د
سوتی دادم ؟
بعد یه سوال ! کلاً ذات این کارا چجوریه مثن همین دومین حرکت رو میشد نرفتو یچیز دیگه رفت ! صرفا بررسی حالات ِ ممکنه یا یه حالت واحد وجود داره و باید اونو حدس زد ؟ من دقیقا متوجه نشدم ..
به نقل از :| :بچه ها کسی میدونه که توی تهران کجاها آموزش شطرنج هست؟ (توی سرچ چیزی دستگیرم نشد!)
به نقل از clever child:x :کسی میدونی مسابقات کشوری شطرنج کیه؟
تا حدودی درستنبه نقل از heaven :سلام من هم یه شطرنج بازم و تقریبا به طور حرفه ای شطرنج را دنبال کردم
آخرین سابقه ام هم بازی در لیگ دست یک بانوان تهران است البته از اول مهر
تا امروز که این تاپیکو دیدم شطرنج بازی نکردم و کاملا کیسه شدم.خیلی خوشحال شدم
دیدم اینجا شطرنج باز وجود دارد.نمیدونم درسته یا نه:
دومی:kf7-kg5 شاه را به f7 میبریم اگرRh4 کند تا مات نشود رخش را از دست میدهد و سفید می برد.
Bf6+-kf5
e4#
اولی:Bf6-Nf8
Q*h6-Nh7
Ng5-سفید میبرد(تهدیدبه خانه هایg7وh7)