اختلال در سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اختلال در سایت

الان هم سايت داغون بود تا 5 دقيقه پيش......

الان هم دوباره شد......
مطهري لطفا يه فكري به حال اين هاست بكن.......

:(( :(( :(( :((
اعصابم خورديد به خدا
مشكل از هاسته ؟؟؟

نمایش امتیاز پست اول تاپیک ها برداشته شد ... احتمالا مشکل از اون بوده ٬ تا یکی دو روز دیگه معلوم می شه !

به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :
نمایش امتیاز پست اول تاپیک ها برداشته شد ... احتمالا مشکل از اون بوده ٬ تا یکی دو روز دیگه معلوم می شه !
ميشه بگي ايني كه گفتي چي بود و كجاي سايت بود ؟

به نقل از Dr.Eniac :
ميشه بگي ايني كه گفتي چي بود و كجاي سايت بود ؟
تاپيك ميزدي زيره پست اول برا همه نشون ميداد كه كيا بت + دادن......

الان مشکل حل شده؟ سرعت لود انجمن خوبه؟
بچه های فنی ، یک سری تست های فنی اگر بلدن اجرا کنن روی سایت. نتیجه ش رو به ما هم بگن.

برای بالارفتن سرعت لودشدن تاپیک ها ، تعداد ارسال های هر صفحه رو 20 تا کردم.

به نقل از مدیریت :
الان مشکل حل شده؟ سرعت لود انجمن خوبه؟
بچه های فنی ، یک سری تست های فنی اگر بلدن اجرا کنن روی سایت. نتیجه ش رو به ما هم بگن.

برای بالارفتن سرعت لودشدن تاپیک ها ، تعداد ارسال های هر صفحه رو 20 تا کردم.
بله ممنون از لطفتون

نه متاسفانه درست و حسابی حل نشده! امروز صبح دوباره سایت لود نمیشد...

هنوز هم بعضی وقتا سرعت سایت یهویی به شدت میاد پایین.طوری که برای بالا اومدن یه صفحه با ای دی اس ال باید حدود چهار دقیقه صبر کنم.تو این جور مواقع احساس میکنم مشکل از کامپیوتر خودمه.ولی وقتی سایت های دیگه رو باز میکنم میبینم سرعتشون عادیه.فقط اینجا اینجوریه.

چرا برش داشتین؟خوب بود.

به نقل از saye3000 :
هنوز هم بعضی وقتا سرعت سایت یهویی به شدت میاد پایین.طوری که برای بالا اومدن یه صفحه با ای دی اس ال باید حدود چهار دقیقه صبر کنم.تو این جور مواقع احساس میکنم مشکل از کامپیوتر خودمه.ولی وقتی سایت های دیگه رو باز میکنم میبینم سرعتشون عادیه.فقط اینجا اینجوریه.
چرا برش داشتین؟خوب بود.
با توجه به این که دیگه سایت مثل قبل اختلال نداره ٬ مشکل از اون نمایش بود . وقتی چند نفر همزمان میرفتن تاپیکی که امتیاز پست اولش زیاد بود سایت دیگه بالا نمیومد مدتی !

با توجه به این که دیگه سایت مثل قبل اختلال نداره ٬ مشکل از اون نمایش بود . وقتی چند نفر همزمان میرفتن تاپیکی که امتیاز پست اولش زیاد بود سایت دیگه بالا نمیومد مدتی !
آهان.ولی حیف بود.چیز خوبی بود.
ممنون.

الان اون رو برداشتین ولی سایت باز هم ترکیده! الان تقریبا 10 دقیقس من منتظرم موضوعات جدید ارسال شده لود بشه!

منم مشكل داشتم از صبح بار سوم بود

واقعا امروز سرعت سایت کلافه کننده بود . تقریبا یه ربع منتظر بودم تا سه تا تاپیک بالا بیان !!!

به نقل از Settareh :
الان اون رو برداشتین ولی سایت باز هم ترکیده! الان تقریبا 10 دقیقس من منتظرم موضوعات جدید ارسال شده لود بشه!
به نقل از Dr.Eniac :
منم مشكل داشتم از صبح بار سوم بود
به نقل از نیـلوفر :
واقعا امروز سرعت سایت کلافه کننده بود . تقریبا یه ربع منتظر بودم تا سه تا تاپیک بالا بیان !!!
تاييد ميشه......

به نقل از علـي :
تاييد ميشه......
دقیقا !
به عبارتی داره جون میکنه !

فك كنم فهميدم دليلش چي باشه.....
اين كار:
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,50968.msg364212/topicseen.html#msg364212

حدود یک ماهی میشه هر اطلاعیه ای در سمپادیا زده میشه به من هم email میشه. هرچقدر تو setting ها نگاه کردم option ای برای remove کردن این حرکت پیدا نکردم (در واقع option ای که در email ای که میاد گفته شده, اصلا وجود نداره
TAEL_SmileyCenter_sYellow%20(3).gif
).
حتی ادرس email امو هم عوض کردم و یه چیز الکی گزاشتم اما بازم همینطوریه!
اگه مدیران لطف کنن بگن چجوری میشه یه کاری کرد که دیگه email نشه این موضوعات یه خوانواده رو از نگرانی در میارن
4743.gif

تنها چيزي كه من پيدا كردم:
مشخصات-تنظيمات پيغام خصوصي-ليست انصراف

Back
بالا