ميشه بگي ايني كه گفتي چي بود و كجاي سايت بود ؟به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :نمایش امتیاز پست اول تاپیک ها برداشته شد ... احتمالا مشکل از اون بوده ٬ تا یکی دو روز دیگه معلوم می شه !
تاپيك ميزدي زيره پست اول برا همه نشون ميداد كه كيا بت + دادن......به نقل از Dr.Eniac :ميشه بگي ايني كه گفتي چي بود و كجاي سايت بود ؟
بله ممنون از لطفتونبه نقل از مدیریت :الان مشکل حل شده؟ سرعت لود انجمن خوبه؟
بچه های فنی ، یک سری تست های فنی اگر بلدن اجرا کنن روی سایت. نتیجه ش رو به ما هم بگن.
برای بالارفتن سرعت لودشدن تاپیک ها ، تعداد ارسال های هر صفحه رو 20 تا کردم.
چرا برش داشتین؟خوب بود.به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :نمایش امتیاز پست اول تاپیک ها برداشته شد ... احتمالا مشکل از اون بوده ٬ تا یکی دو روز دیگه معلوم می شه !
با توجه به این که دیگه سایت مثل قبل اختلال نداره ٬ مشکل از اون نمایش بود . وقتی چند نفر همزمان میرفتن تاپیکی که امتیاز پست اولش زیاد بود سایت دیگه بالا نمیومد مدتی !به نقل از saye3000 :هنوز هم بعضی وقتا سرعت سایت یهویی به شدت میاد پایین.طوری که برای بالا اومدن یه صفحه با ای دی اس ال باید حدود چهار دقیقه صبر کنم.تو این جور مواقع احساس میکنم مشکل از کامپیوتر خودمه.ولی وقتی سایت های دیگه رو باز میکنم میبینم سرعتشون عادیه.فقط اینجا اینجوریه.
چرا برش داشتین؟خوب بود.
آهان.ولی حیف بود.چیز خوبی بود.به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :با توجه به این که دیگه سایت مثل قبل اختلال نداره ٬ مشکل از اون نمایش بود . وقتی چند نفر همزمان میرفتن تاپیکی که امتیاز پست اولش زیاد بود سایت دیگه بالا نمیومد مدتی !
به نقل از Settareh :الان اون رو برداشتین ولی سایت باز هم ترکیده! الان تقریبا 10 دقیقس من منتظرم موضوعات جدید ارسال شده لود بشه!
به نقل از Dr.Eniac :منم مشكل داشتم از صبح بار سوم بود
تاييد ميشه......به نقل از نیـلوفر :واقعا امروز سرعت سایت کلافه کننده بود . تقریبا یه ربع منتظر بودم تا سه تا تاپیک بالا بیان !!!
دقیقا !به نقل از علـي :تاييد ميشه......