TnT
کاربر فوقحرفهای
پاسخ : ضرورت وجود دموكراسي در سايت
توهم توطئه خیلی چیزه بدیه ، سعی کنین از خودتون دورش کنین ( راجع به جمله ی آخر )
من میرم از امروز 3 تا مولتی می سازم ، بعد فعالیت اونا هم زیاده . بعد با 4 تا اکانتی که دارم می رم عضو یه حزب می شم . پس حق رأی اون حزب زیاد میشه در نتیجه بازم مشکل مولتی به وجود میاد ...به نقل از Dr.Eniac :تعداد حق راي بسته به فعاليت اعضاي اون حذبه اين كه مشخصه ديگه....
این هیچ ربطی به ف****ر نداره . چون تعداد در خواست ها زیاده و بالطبع بررسی شون هم سخته ، زمان می بره ...به نقل از ALirEZa.R :بابا شورا بخواد یه تصمیم بگیره 3ماه وقت میبره این دیه چه جورشه؟!
هدف تون هر چیزی باشه ، فعلاً طرح تون ناقصه . تا زمانی که برطرف نشده نقایصش چجوری انتظار دارین اجرا شه ؟!به نقل از Dr.Eniac :ما هدفمون از تشكيل احزاب يه چيز ديگست
من تو پست های قبلی دارم اشکالات طرح تون رو می گم ... ( یعنی همون دلایل مخالفت )به نقل از Dr.Eniac :خيلي دوست دارم يكي دليل مخالفتشو با اين طرح بگه
مگه چه مشكلي پيش مياد در صورت اجراي اين طرح ؟
فقط يكم اونم يكم از اختيارات مدير به كاربرا داده ميشه كه براي سايت مفيده چون فعاليت كاربرا رو هم افزايش ميده
آره بعد 3 ماه يكيو انتخاب ميكنن كه توي تاپيك مربوطه اعلام آمادگي نكرده وقتي ميگي چرا ميگن با پ.خ گفته خدايي نكرده دوستشون كه نبوده
توهم توطئه خیلی چیزه بدیه ، سعی کنین از خودتون دورش کنین ( راجع به جمله ی آخر )