قیمت جفتش یکیه ولی کیفیت دی وی دیش بهترهبه نقل از Kirk Hammett-metallica :آهان ! يه سوال !!! قيمت 3 تا سي دي و يه دونه دي وي دي با هم يكيه؟! يعني كدوم اقتصادي تره؟!!
من دارم سفارش ميدم!
به نقل از علـي :قیمت جفتش یکیه ولی کیفیت دی وی دیش بهتره
×دوستانی که تا حالا اینترنتی تهیه کردن نمی دونن برای ارسالش هزینه ای میگیره یا ته؟
سر کوچ ما دی وی دی ندارهبه نقل از امـیــــر :از سرکوچه بخری راحت تره بابا !![]()
کپی ش ارزونتره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!به نقل از Kirk Hammett-metallica :آهان ! يه سوال !!! قيمت 3 تا سي دي و يه دونه دي وي دي با هم يكيه؟! يعني كدوم اقتصادي تره؟!!
من دارم سفارش ميدم!
زحمت کشیده داره پول در میاره تو هم برو زحمت بکش پول در بیار :)به نقل از N.H.F :کپی ش ارزونتره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
خدایی این مدیری داره پول پارو میکنه بعد میگه برین اصل بخرین!
یکی نیست بگه ببا شما که مایه داری!
محسن جان ناراحت نشو :)به نقل از مُحسن..! :این نشون میده یه سری افراد چقدر کوته فکر هستند.
به نقل از مُحسن..! :این نشون میده یه سری افراد چقدر کوته فکر هستند.
به نقل از علـي :محسن جان ناراحت نشو :)
بالاخره در هر جامعه ای یک سری از این افراد هستند #-o![]()
[/quote]به نقل از مُحسن..! :این نشون میده یه سری افراد چقدر کوته فکر هستند.
1-و خداوند شوخی را هم آفرید!!!(بابا جان خودم نباشه جان شما شوخی کردم!)به نقل از علـي :محسن جان ناراحت نشو :)
بالاخره در هر جامعه ای یک سری از این افراد هستند #-o![]()
به نقل از مُحسن..! :ببین دوست من، آدم باید بابت هرچیزی که میخواد لذت ببره یه بهایی بپردازه، کسی شما رو مجبور نکرده که حتما سریال رو ببینید، توانایی خرید ندارید نبینید، به همین آسونی، این مسئله تو هرچیزی صدق میکنه، شما برای هرچیزی که می خوای به دست بیاری باید یه زحمتی، تلاشی، کاری بلاخره بکنی، باید یه چیزی مایه بزاری.
این یه عادت اشتباه هست که ما خیلی بهش توجه نمی کنیم، ما فکر میکنیم حتما حتما باید همه چیز داشته باشیم، نه، اینطور نیست، ما باید هرچیزی که در توانمون هست داشته باشه، نه زیاد از حد.
ما که اینقدر ادعای فرهنگ می کنیم، میگیم میخوایم فرهنگی بشیم، باید از همینجاها شروع کنیم، من هم زورم میاد 2500 بدم به کارگردان، اما از اونور به اینم فکر میکنم خوب کپی خریدن چه فرقی با قایمکی دزدیدن جیب مردم داره حالا اونجا من یه مقدار پول میدزدم به طور مستقیم، اینجا پول کارگردان که خرج شده رو غیر مستقیم میدزدم..