- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد ۱
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسی عمران/جامعهشناسی
قهوه تلخ بر روی دی وی دی
زهرا جان اصلاً بحث وجود داشتن و نداشتن این سریال بر روی نسخه ی دی وی دی نیست !!! :)
من خودم هم می دونم که نسخه های دی وی دیش موجوده !!! اما نمی فهمم این چه وضعیه که فقط توی تهران دی وی دی هاش به فروش می رسه !!!
یعنی می خوان بگن هنوز تکنولوژی دی وی دی به شهرستان های دیگه مثل مشهد نرسیده ؟!! اگر می خوان این محصول رو پخش کنن حداقل درست پخش کنن !!! (
من که دیگه حاضر نیستم برای 3 تا CD با این کیفیت افتضاح 2500 بدم !!! اما اگر دیویدیش باشه به کیفیتش می ارزه ! ( گرچه باز هم گرونه ! )
سروش جان قصد جسارت ندارم اما شما اشتباه می کنید ! این محصول بر روی دی وی دی هم عرضه شده !
این عکس قسمت فروش این سریال در سایت رسمی قهوه تلخ هست ! :)
این هم لینک این صفحه از سایت : http://pakhshealvand.com/?page=quick_order&hl=fa_IR
به نقل از زهرا.ج :من خودم با دوستم بودم که اینو خریدم بعد خطاب به اونایی که میگن DVD نداره من DVD اصلشو خریدم و کیفیتش عالی بود وی سی دی شو نمیدونم ولی کیفیتش نباید بد باشه و مثل همه ی وی سی دیای دیگس!
من که خریدمش دوستم گفت تو ببین اگه خوب بود به منم بده منم حس پیام اخلاقیم گل کرد کلی واسش توضیح دادم که نه و اینا و اونم راضی شد و خودش خرید یه دونه!
سریالش هم عالی بود البته تو سه قسمت اول هنوز توی رول اصلی سریال هنوز جا نیفتاده ولی بیشتر سریالا و به خصوص کارای مدیری این شکلین که چیز بدی هم نیست.ولی با این حال من واسه قسمتای بعدیش لحظه شماری میکنم و همون 3تا خیلی قشنگ بود. هم طنزه هم آدم اطلاعات تاریخیش در مورد اون موقع بالا میره!
کپی پیست هم که قانون مسلمه و کلا اصلن روش نباید بحث شه که چرا و گرونه و ....! این کشور ماست که رعایت اینجور چیزا توش خیلی غیرعادیه یا جا نیفتاده!
حالا چون مهران مدیری شخصیت محبوبی هست بهانه شده که این فرهنگ رو بین "خیییلی"ها جا بندازه!
زهرا جان اصلاً بحث وجود داشتن و نداشتن این سریال بر روی نسخه ی دی وی دی نیست !!! :)
من خودم هم می دونم که نسخه های دی وی دیش موجوده !!! اما نمی فهمم این چه وضعیه که فقط توی تهران دی وی دی هاش به فروش می رسه !!!
یعنی می خوان بگن هنوز تکنولوژی دی وی دی به شهرستان های دیگه مثل مشهد نرسیده ؟!! اگر می خوان این محصول رو پخش کنن حداقل درست پخش کنن !!! (
من که دیگه حاضر نیستم برای 3 تا CD با این کیفیت افتضاح 2500 بدم !!! اما اگر دیویدیش باشه به کیفیتش می ارزه ! ( گرچه باز هم گرونه ! )
به نقل از lof :وقتی خود مدیری اولش میاد میگه هر هفته 3 تا CD تو یه بسته بندی شیک که کارت جایزه هم داره میاد بیرون اون وقت DVD ایش چه ص ی غ ه ایه؟!!!
یعنی توش کارت جایزه هم داره ؟!!!
شما اون رمز رو ارسال کردین؟!!!
جوابی اومد نسبت به ارسال رمز؟!!!
سروش جان قصد جسارت ندارم اما شما اشتباه می کنید ! این محصول بر روی دی وی دی هم عرضه شده !
این عکس قسمت فروش این سریال در سایت رسمی قهوه تلخ هست ! :)
این هم لینک این صفحه از سایت : http://pakhshealvand.com/?page=quick_order&hl=fa_IR