Delaram95
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مشهد
پاسخ : جُک های قومیتی
آخه خنده به چه قیمتی؟؟
آخه خنده به چه قیمتی؟؟
غضنفربه نقل از nimafo :اگه یه جایگزین خوب براش انتخاب بشه خیلی عالی میشه
من خودم فك مي كنم اصلا مهم نيست اين حرفابه نقل از Miss Deli :آخه خنده به چه قیمتی؟؟
اصولا چسبوندن وصله در هر صورتی و هر موردی درست نیست.به نقل از برانول :من خودم فك مي كنم اصلا مهم نيست اين حرفا
اما خداييش وقتي مي فهمم طرف مقابلم
تركه كرده بلوچه عربه لره يا ...
تحت تاثير اين اسمي كه ازشون در رفته بخوام يا نخوام قرار ميگيرم كم يا زياد
به نظرم همه همينن
و اين خيلي بده
موافق بودن اکثریت به معنای درست بودن یک مسئله نیست.به نقل از امیرحمزه :واقعا؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
پس چرا 71 % موافقن
به نقل از SaϔnA.M :بچه ها این جکای قومیتی چه آسیبی به جامعه می رسونن مگه ؟اختلافات قومی و این که مردم مناطق مختلف جغرافیایی کشور به یه صفتی معروف باشن یا برای یه چیزی مورد تمسخر قرار بگیرن توی اکثر کشورا هست . به نظرتون باعث تفرقه میشه واقعا ؟ یا اگر جکا از بین بره دیگه تفرقه نداریم ؟
اینکه یکیو نسبت به اونایی که این جوکارو میسازن متنفر میکنه آسیب نیس؟!به نقل از F@temeh :آسیب که نه اما شاید مثلن یکی که اهل منطقه ی خاصیه به دلیل اون جک ها و نگاه های بدی که مردم یه شهر دیگه راجبش دارن نیاد محل تولدشو بگه! البته نمیدونما شاید!
واضحه که هیچوقت این جکا از بین نمیرن و حتی اگه از بین برن هم تفرقه ها تموم نمیشن . اما خب دلیلی نداره اگه یه منطقه معروف به ویژگیه خاصیه تموم افراد اون منطقه همچین ویژگی رو داشته باشن و شاید اصن همچین چیزی نباشه حتی . خب بنظرم کار اصلن درستی نیس که بیایم به هرمنطقه ای یه ویژگیه خاصی رو نسبت بدیم... حتی اگه اون ویژگی خوب باشه!
به نقل از #Alireza# :اینکه یکیو نسبت به اونایی که این جوکارو میسازن متنفر میکنه آسیب نیس؟!
آخه با اینا که کسی نمیخنده!به نقل از نـگــــــــــــــــاره :غضنفر
یارو
دیوونه
خل وضعه
خنگول
می تونین ا واژه ی د مده یا old fashion هم استفاده کنینبه نقل از پری ناز :-" ببخشید این واژه رو هی میگم ولی فکر کنم این واژه دیگه جاافتاده انقد همه چی خز میشه