پاسخ : اعلام رسمی نتایج اولیه کنکور سراسری 89
از الان دوم و سوم واسه کنکور؟؟؟!!!!
من یه ماه سرجمع کنکوری درس خوندم رتبم شد 905. حالا نمیگم خیلی خوب شده ها. ولی حالا شما میخوای بشی 300 سه ماه بخون. میخوای بشی زیر 100 6 ماه بخون. خیلی دیگه میخوای بخونی از اول مهر پیش دانشگاهی. نه که بگم من یا دیگران نمیخواستیم که از اول درس بخونیم. نه. همه میخوان برن سوم میگن ای وای باید درس بخونیم. هیچی نمیخونن. بعد دوباره اول تابستون قبل از پیش دانشگاهی همه جو درس میگیرتشون بازم شاید روی هم رفته یک ماهش رو درست کنکوری نخونن. اساسا کنکور از اول پیش دانشگاهی برای همه شروع میشه. البته برای من به شخصه که از 21 فروردین 89 شروع شد. حالا یکی دوماهم وسطش استراحت میکردم.
حق مطلب اینه که برای کنکور اگر تاثیر کمیت درس خوندن یک باشه تاثیر کیفیت درس خوندن صده. شمایی که میرید سوم اولین هدف باید امتحانات نهایی باشه نه کنکور. امتحانات نهایی رو هم که اساسا اگر از بعد از عید امسال شروع کنید خیلی خوب و خیلی زود شروع کردید. خوشبختانه مثل مای بدبخت به بساط انتخاباتم نمیخوره. کنکورتونم که به جام جهانی نمیخوره.
اگر کسی به جای اینکه از الان که میره سوم بخواد زیاد درس بخونه، یاد بگیره که چطور درس بخونه از همه جلوتره.