• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعلام رسمی نتایج اولیه کنکور سراسری 89

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ISO9002
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعلام رسمی نتایج اولیه کنکور سراسری 89

مال مارو که همه شنیدن:
راضیه خزایی 1 تجربی
پگاه پزشکی(این تا سال سوم دبیرستان فرزانگان بوده پیش تغییر رشته داده رفته انسانی یه مدرسه دیگه( آمنه)) یک انسانی
از بقیه بچه هامون خبر ندارم
اما علامه یه 70 ریاضی داشته یدونه 120 که با المپیادش میاد زیر 20
بیشترم بود اما یادم نمیاد
وایسین تا خود بچه های علامه بیان بگن
باز چیزی فهمیدم میگم!

به نقل از the ROCK :
ما رو بگو چه خوشحالو شادو خندون می گفتیم چارتایی می خوایم بریم مهندسی پزشکی شریف!!!
البته این حرفی که الان میزنم ربطی به تاپیک نداره ها،ولی شریف مهندسی پزشکی نداره!امیرکبیر داره

به نقل از فاطمه-ز :
البته این حرفی که الان میزنم ربطی به تاپیک نداره ها،ولی شریف مهندسی پزشکی نداره!امیرکبیر داره
شما سخت نگیر منظورش همون بود!!!؟

دوستان عزيزي كه اين رتبه اي خوف اوردين...من ميرم سوم!!! الانم يه كم خودم ميخونم ولي همشون كه متوجه نميشم!حالا شما جي ميكين؟من خودم فك كنم موفق شم فقط مشكلم توي سرعت تست هست!راه حلي دارين؟

ما هم

5 تجربی ، 17 تجربی , 19تجربی

19 ریاضی , 45 ریاضی

اینا رو من آشنا بودم ، بقیه رو نمی دونم سر جمع فکر نکنم بیشتر 30 تا زیر 1000 داشته باشیم

پاسخ : پاسخ : اعلام رسمی نتایج اولیه کنکور سراسری 89

به نقل از AMIR7.2 :
دوستان عزيزي كه اين رتبه اي خوف اوردين...من ميرم سوم!!! الانم يه كم خودم ميخونم ولي همشون كه متوجه نميشم!حالا شما جي ميكين؟من خودم فك كنم موفق شم فقط مشكلم توي سرعت تست هست!راه حلي دارين؟

تست زمان دار بزن... تو بعضی درسا بعضی مباحث هستن که راه های سریع کنکوری دارن... اونا رو یاد بگیر... محاسباتتم قوی کن ... و در نهایت باید بگم بعضی سوالا هستن که با وجود این که خیلی راحت هستن و همه راه حلشو می دونن اصولا تو کنکور خوب نیست بهشون جواب بدی چون برای یه آدم با سرعت عادی هم ممکنه 3 4 دقیقه حلشون طول بکشه( مگه این که وقت اضافه بیاری ) مثل بعضی سوالای گرما تو درس فیزیک...

بس کنید ...........من میترسم...............

پی نوشت:از پریروز ارفتم دارم تب کنکور املا و قرابت معنا میخونم چه سخته................یکیشم نشنیدم.........یا کنکور به من نرسه یا من به کنکور......خدااااااااا

رکورد درس خوندن شما تو روز تعطیل چی بو د پیشی ها"""؟؟؟

چون بیشتر این کلمه ها تو پیش دانشگاهی میخونی

رکورد ؟

یه بار به یکی کل انداختم : 14

به نقل از amir3_13 :
بس کنید ...........من میترسم...............

پی نوشت:از پریروز ارفتم دارم تب کنکور املا و قرابت معنا میخونم چه سخته................یکیشم نشنیدم.........یا کنکور به من نرسه یا من به کنکور......خدااااااااا

رکورد درس خوندن شما تو روز تعطیل چی بو د پیشی ها"""؟؟؟
ککور به ما نمیرسه ولی مث اینکه هر دانشگاه واسه خودش یه امتحان و یه کنکور داره!!؟

این طوری سخت تر میشه!!؟ آخه دانشگاه ها به خاطر رو کم کنی سوال هارو سخت می کنند و اونوقت اون وسط ما قبول نمیشیم!!!!!!!

رتبه های 11 و 12 و 22 کشور هم تو ریاضی از مدرسه علامه حلی بودن... این چیزی که من امروز دیدم فکر کنم علامه حلی در مجموع حداقل 20 تا دو رقمی و 200 تایی 3 رقمی داده باشه...! داغون ترین بچه های ریاضی و تجربی 3000 و خورده ای شدن!

جاتون خالی امروز رفتیم پای منبر حجت الاسلام (پور)دستمالچی در رابطه با انتخاب رشته... ;D البته چیز به درد بخوری نگفت... اول و آخرش می گفت انتخاب رشته سلیقست و به خودتون مربوطه... ما که آخرش نفهمیدیم چرا ملت برای حرف های این جوان انقدر سر و دست می شکنن... تو این یه سال که ندیدم حرف موثری بزنه!

Back
بالا