• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

The Sims 3

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع neda.m
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

کدوم بسته گسترش (expansion pack) بازی سیمز رو بیشتر پسندیدید؟

• رای‌دهندگان
    20
پاسخ : The Sims 3

سیمز سه شما تراول داره؟

از یکی شنیده بودم باید داشته باشه ولی برا من نداره. اگه ام داره نمیدونم چجوری میشه که برن مسافرت :-??

به نقل از MeLi :
سیمز سه شما تراول داره؟

از یکی شنیده بودم باید داشته باشه ولی برا من نداره. اگه ام داره نمیدونم چجوری میشه که برن مسافرت :-??
اونی که میتونن برن مسافرت یکی از ورژناشه
World Adventures
که روی بازی اصلی نصب میشه و قابلیت سفر هم بهش اضافه میشه.میتونن برن به چین و فرانسه و مصر
توی Deluxe Addition هم این قابلیت هست به اضافه ی یه سری لباسها و مدل موهای جدید،شغل های متفاوت و وسایل خونه ی جدید.

سوال:من شماره سریالمو ندارم چون بازیم اصل نیست...به جز دانلود از سایت سیمز(که سریال نامبر میخواد)هیچ راه دیگه ای نیست برای گرفتن شهر جدید؟خسته شدم از Sunset Valley (:|

من که sims 2 رو داشتم ، اصلا ازش خوشم نیومد .
مث GTA مشکلات اخلاقیه زیادی داره.

این جا کسی هست کالکشن عکاسی رو تموم کرده باشه؟

به نقل از matin320 :
سیمز زندگیه مجازیه حالا این که شما به سمت بووووق هدایتش کنی یا در جهت رشد و تعامل و تکامل دست خودته .

به نقل از matin320 :
مشکلات اخلاقی زیادی نداره
به هر حال قراره زندگی واقعی به صورت مجازی(!) باشه
مثلا اگه سیمز یکو بازی کرده باشین بچه از رو هوا میومد :|(دقیقا ازرو هوا میومد ;D)

بعد سنشون هم زیاد نمیشد
پیشرفت و اصلاحاتش واقعا عالی بوده. هر بازی ای هرچقدرم خوب باشه باز به پای سیمز نمیرسه 8-^ اصلا برنامه ریزی میخواد...شما یه جوری برنامه ریزی کن که مشکلات اخلاقیش به چشم نیاد :-"
داشتم به یه بچه نشون میدادم چجوری بازی کنه؛گفت چرا اینا بچه ندارن؟ :-" منم گفتم اینجا رو ببین زنگ میزنی به پرورشگاه برات بچه میارن :-"

آقا الان من این بازی رو نصب کردم :-" ولی بلد نیستم بازی کنم :-"

باید چیکارا کنم ؟ :-"

به نقل از h1dd3n :
آقا الان من این بازی رو نصب کردم :-" ولی بلد نیستم بازی کنم :-"

باید چیکارا کنم ؟ :-"
تو Options برو Lessons رو فعال کن!
خودش هر پدیده ی جدیدی ببینی درباره ش توضیح میده
(قسمتای اصلی بازی رو مثلا اینکه چجوری شغل پیدا میکنن :-")

به نقل از نسترنّگار :
لینک دانلود سیمز سه با تمام پک هاش

همین جوری گذاشتم دل همه شاد شه ;D چون خودم از الان دارم اونایی که ندارم رو برا تابستون دان میکنم.
من خودم اضافات شو از اینجا دانلودیدم البته نه همه رو نمی دونم ولی حس می کنم دلم زد سیمز بعد یه مدت تکراری میشه بعد نمی دونم چرا تو سه مثل دو نیست 5 گیگ می دانلودی بعد تهش چهار تا چیز بیشتر اضاف نمیشه تو دوش 700 مگ یه سیدی می نصبیدیم کلی لباس و وسیله و اینا اضاف می شد

Back
بالا