- شروع کننده موضوع
لطفا گوسفند نباشید" کتابی درباره ی مسائل زندگی است. این کتاب برای تاثیر بیشتر نوشته های خوب خود از زبانی عامیانه استفاده کرده است.
نويسنده :آقاي محمود نامي
کتاب حاضر، صرفا نقل قولی است از زرتشت تا پیامبر، از سقراط تا آندره ژید و از شریعتی تا آنتونی رابینز .
هنگام مطالعه این کتاب اولین چیزی که نظر شما را به خود جلب می کند عکسی روی جلد کتاب است که گوسفندی بقیه گوسفند ها را دور خود جمع کرده است و از آنها می خواهد که “لطفا گوسفند نباشید”.
در قسمت های بعدی کتاب به زبانی ساده راه های برقراری ارتباط، افزایش اعتماد به نفس، نقش دوست در زندگی، تعریف زندگی و … شرح داده است.
در زیر چند جملاتی از کتاب را برای شما نقل می کنم:
* به خاطر بسپار:هرگاه ما چیزی را نفهمیم،آن را تصادفی یا اتفاقی می نامیم، در حالی که هیچ جز تصادفی در دنیا وجود ندارد!
* به خاطر بسپار:ما،تار و پود بدبختی را خود می بافیم و نام آن را می گذاریم:سرنوشت!!
* به خاطر بسپار:هرجا که ژرف ترین درد است،عظیم ترین آموزش را به همراه دارد!
* به خاطر بسپار:کسی که راه غلطی را می رود،بیشتر شانس آن را دارد که به راه درست آید.تا کسی که راه درست را غلط می رود.
* سوال از مایکل جردن ستاره بسکتبال سیاهپوست آمریکا علت موفقیت شما چیست؟ جواب: من حاضر نیستم در هیچ کاری به مقام دوم قناعت کنم!
* به خاطر بسپار:هولناک ترین ناباوری،ناباوری نسبت به خودتان است!
* با خود بخوان: در زندگی ام شکست وجود ندارد،تا زمانی که از چیزی درس گرفته باشم.
* از اوقاتی که “بله” می گویید ولی در واقع منظورتان “نه” است آگاه باشید!
* به خاطر بسپار: شکست، یا می شکند یا شکسته می شود..بستگی به شما دارد!
* یادت باشد: دیگران را آزاد بگذار، آزاد در پذیرفتن تو ..آزاد در روی برگردانیدن از تو!
* به خاطر بسپار: کسانی که نمی توانند گذشته را به یاد آورند،محکومند که آن را تکرار کنند!
با توجه به اینکه این کتاب قیمت بیشتری نسبت به سایر کتاب های موجود در بازار دارد ولی خرید و مطالعه آنرا به شما پیشنهاد میکنم.
پیشنهاد میکنیم این دست نوشته را به عنوان یک کتاب درسی بخوانید نه برای سرگرمی.
آموختن آسان نيست
خستگي هر آن در كمين است
آزرده مي شوي ، احساس شكست مي كني
شك مي كني كه رها كني و بگذري
مي خواهي بركناره روي و وانمود كني كه اتفاقي نيافتاده
اما نه !
تو بازنده نيستي كه يك مبارزي
پيش از آن كه برنده باشيم بايد بازنده باشيم
بايد گاه بگرييم تا بتوانيم روزي بخنديم
بايد آزرده باشيم تا روزي توانمند باشيم
اگر پيوسته بكوشي و ايمان داشته باشي
در پايان پيروزي از آن تو خواهد بود
انسان نمی تواند
به آسمان نیندیشد!
چگونه می تواند؟!
مگر انسانهایی که
عمر را بی چرا،
به چریدن مشغولند
و
سر به زمین فرو برده اند
و پوزه در خاک دارند
و غرق در آب
و علف اند
اینها که "گوسفندان" دو پایند!
دکتر علی شریعتی
نويسنده :آقاي محمود نامي
کتاب حاضر، صرفا نقل قولی است از زرتشت تا پیامبر، از سقراط تا آندره ژید و از شریعتی تا آنتونی رابینز .
هنگام مطالعه این کتاب اولین چیزی که نظر شما را به خود جلب می کند عکسی روی جلد کتاب است که گوسفندی بقیه گوسفند ها را دور خود جمع کرده است و از آنها می خواهد که “لطفا گوسفند نباشید”.
در قسمت های بعدی کتاب به زبانی ساده راه های برقراری ارتباط، افزایش اعتماد به نفس، نقش دوست در زندگی، تعریف زندگی و … شرح داده است.
در زیر چند جملاتی از کتاب را برای شما نقل می کنم:
* به خاطر بسپار:هرگاه ما چیزی را نفهمیم،آن را تصادفی یا اتفاقی می نامیم، در حالی که هیچ جز تصادفی در دنیا وجود ندارد!
* به خاطر بسپار:ما،تار و پود بدبختی را خود می بافیم و نام آن را می گذاریم:سرنوشت!!
* به خاطر بسپار:هرجا که ژرف ترین درد است،عظیم ترین آموزش را به همراه دارد!
* به خاطر بسپار:کسی که راه غلطی را می رود،بیشتر شانس آن را دارد که به راه درست آید.تا کسی که راه درست را غلط می رود.
* سوال از مایکل جردن ستاره بسکتبال سیاهپوست آمریکا علت موفقیت شما چیست؟ جواب: من حاضر نیستم در هیچ کاری به مقام دوم قناعت کنم!
* به خاطر بسپار:هولناک ترین ناباوری،ناباوری نسبت به خودتان است!
* با خود بخوان: در زندگی ام شکست وجود ندارد،تا زمانی که از چیزی درس گرفته باشم.
* از اوقاتی که “بله” می گویید ولی در واقع منظورتان “نه” است آگاه باشید!
* به خاطر بسپار: شکست، یا می شکند یا شکسته می شود..بستگی به شما دارد!
* یادت باشد: دیگران را آزاد بگذار، آزاد در پذیرفتن تو ..آزاد در روی برگردانیدن از تو!
* به خاطر بسپار: کسانی که نمی توانند گذشته را به یاد آورند،محکومند که آن را تکرار کنند!
با توجه به اینکه این کتاب قیمت بیشتری نسبت به سایر کتاب های موجود در بازار دارد ولی خرید و مطالعه آنرا به شما پیشنهاد میکنم.
پیشنهاد میکنیم این دست نوشته را به عنوان یک کتاب درسی بخوانید نه برای سرگرمی.
آموختن آسان نيست
خستگي هر آن در كمين است
آزرده مي شوي ، احساس شكست مي كني
شك مي كني كه رها كني و بگذري
مي خواهي بركناره روي و وانمود كني كه اتفاقي نيافتاده
اما نه !
تو بازنده نيستي كه يك مبارزي
پيش از آن كه برنده باشيم بايد بازنده باشيم
بايد گاه بگرييم تا بتوانيم روزي بخنديم
بايد آزرده باشيم تا روزي توانمند باشيم
اگر پيوسته بكوشي و ايمان داشته باشي
در پايان پيروزي از آن تو خواهد بود