از شما بعیده این سوالو بپرسین!به نقل از محمّد :کجا و چجوری دخالت کردن؟
یعنی چی؟به نقل از 3D :آقا من انتقاد ندارم يه سوال دارم
چرا نظر هر مدير با مير ديگ متفاوته ؟
طبعا سرشون شلوغه و دغدغههای شخصیشون رو دارن! شایدم حسشو ندارن. ولی در کل چیزی که بدیهیه اینه که نیاز به مدیران کل جدید هست!به نقل از SaϔnA.M :برای من به شخصه این سوال پیش میاد که مدیران کل کجا هستند ؟ چرا نیستند؟
اگه چیزی نیاز باشه ، به نظر من بیشتر مدیر ارشد نیازه!نه مدیر کل...مدیران کل دیگه کارایی که باید میکردنو کردن ، ازشون گذشته .به نقل از پویا م :طبعا سرشون شلوغه و دغدغههای شخصیشون رو دارن! شایدم حسشو ندارن. ولی در کل چیزی که بدیهیه اینه که نیاز به مدیران کل جدید هست!
الان در مورد مسائل فنی، با بحران رسما رو به رو هستیم! چیزی که چندین بار به عنوان مشکل مطرح شده که چرا کسی پیگیر کارهای فنی نمیشه. اگه قراره به حضور مدیر کل نیازی نباشه، اختیار فنی رو بدید معاونی چیزی که واقعا داخل فروم هست! حضور داره و اگه مشکلی پیش اومد یا نیازی شد بتونه رفع کنهبه نقل از محمّد :به حضور مدیران کل چندان نیازی نیست. البته انگیزه و حوصله قبلی هم موجود نیست !
به نقل از پویا م :الان در مورد مسائل فنی، با بحران رسما رو به رو هستیم! چیزی که چندین بار به عنوان مشکل مطرح شده که چرا کسی پیگیر کارهای فنی نمیشه. اگه قراره به حضور مدیر کل نیازی نباشه، اختیار فنی رو بدید معاونی چیزی که واقعا داخل فروم هست! حضور داره و اگه مشکلی پیش اومد یا نیازی شد بتونه رفع کنه
راستی این پیشنهاد مطرح شد که یه گروه مورد اعتماد پیدا کنید و اختیار فنی رو بدید به اونا! فکر نمیکنم معاونین یا داخلی یا کلا ... خیلی از چیزهای فنی سر در بیارن
راستی اگه واقعا قراره فروم، یه فروم متفاوت با ایدههای جدید باشه، لزومش اینه که مدیران کل پیگیر و ایده پرداز داشته باشه. درسته که برخی ایدهها استارتش از کاربرا بوده ولی خب یک مدیر ایدهپرداز میتونه خیلی تاثیر مثبت داشته باشه. نتیجش هم داخل جشنوارهی وبسایتهای ایرانی دیدیم که برخلاف گذشته مقامی توسط فروم کسب نشد. ینی بحث سر اینه که چیز متفاوت نیازه. یه سری ایده. یه سری ایده برای متفاوت کردن. جذابتر کردن. ایدههایی نظیر پادکست و اینا. یکسری ایده و چیز متفاوت
والا من دیگه نمیدونم چطوری بگم.از کی تاحالا عبارت "اسمایلی بچهگونه" بی احترامی شده؟ شما برو پستای دوستاتو بخون. ساینا. شکوفه . ... چت و پیغام خصوصی بیارم اینجا بنویسم؟به نقل از کیــمیا シ :من یه انتقادی به مدیر کل جدید دارم با اجازه اگه قرار نیست جدال راه بیفته یا بن شم :)
مدیر کل آدمیه که قطعا باید یه فرقی با بقیه کاربرا داشته باشه و قطعا از نظر ادب و احترام نسبت به همه بهتر باشه اما طبق بحث اخیری که توی اون تاپیک مشکلات شد ایشون به نظر من واقعا برخورد بدی داشتن.
اینکه بیان به عنوان همچین فردی جواب یه عده آدم معترض رو به این شکل بدن که "فلانی به نظرم خیلی بچه اس" یا "فلانی فک نمیکردم اینجور آدمی باشی و فک میکنم تو جامعه دچلر مشکل بشی" اصلا درست نیست :)
اگه نمیتونید با کاربرا با احترام برخورد کنید چرا مدیر کل شدین؟ فکر نمیکنین اگه یکی بیاد که حتی تو این سایت عضو نباشه بعد همچسن پستایی از مدیر کل سایت باشه خیلی تعجب کنه؟
بندم گفتم که بیاحترامی نکردم.به نقل از کیــمیا シ :خب شما نبایدم بی احترامی کنی!
اصلا بحث این نیست که کی دوست منه فقط بحث انه که برخورد شما بده با این رفتار خیلی چیزا زیر سوال میره.
اینکه رفتار اون بده پس رفتار منم بده توجیه مناسبی نیست خب.
دقیقا ! پس وقتی یکی مدیر کل ه و به قول کیمیا باید یه فرقی با بقیه داشته باشه و کاربرا ازش انتظار رفتار بهتر و منطقی تر نسبت به سایر دارن ، باید با شناختی که از کاربرا داره سعی کنه خودش رو کنترل کنه و حتی اگر حرفی به نظر خودش توهین و بی احترامی نبود ، با احتیاط بیشتری بزنه .به نقل از GCD :معیارهای بی احترامی از نظر هرکسی فرق داره خب، یکی حساس تره و دیگری نیست، این نباید چیز مهمی باشه و به ارتباطات صدمه بزنه