شهریه‌ی مدارس سمپاد

پاسخ : شهریه‌ی مدارس سمپاد

امسال 800 هزار تومن گرفتن,عجیبه که نسبت به پارسال تغییر نکرده!

ازما700 تومن گرفتن تازه باکلی منت !!!!1

فرزانگان بناب 300 تومن ميگيرن ازمون البته از فرهنگيا هيچ چي نميگيرن.
اينم بگم هيچ امكانات اضافي نداريم .نه كلاس فوق العاده نه نت نه كلا س كامپيوتر نه كتابخونه ي درست وحسابي
مديرمون هم به معلما گفته فقط در حد كتاب درس بدن وكتاب كمك آموزشي تعيين نكنن واسمون.

.

از ما 700 میگیرن شنیدم از بچه هاییم که ندارن کمتر میگیرن ولی میشه دقییا بگن برای چی شهریه میگیرن :-/ درسته که امکاناتمون بد نیست ولی خب ی مدرسه تیزهوشان باید این امکاناتو داشته باشه دیگه بعد مگه هر سال به اینا سرانه نمیدن؟ :-/

ازما 400ت میگرن بعد بچه هایی ک پدر یا مادرشون فرهنگی هستن 200ت

قابل نداره ها
400 تومن می گرفتن پارسال امسالو نمیدونم.
مام که مجبوریم بدیم.

يادمه از اول راهنمايي تا اخرين سالي كه رفتم هميشه شهريه يه چيزي بينه ١ تومن تا ١ و ٢٠٠ دادم
البته بعضي ها تا ٣ تومن هم مي دادن و بعضي ها اصن نمي دادن يا خيلي كمتر
ولي به هر حال خانوادم از دادن شهريه رضايت داشتن يعني اگه بيشتر از اين مي تونستن برايه كمك به مدرسه مي دادن

فک کنم 400 ت .

از فرزندان فرهنگیا 300ت میگیرن

ما هم 400
از فرهنگیا که اصلا نمیگیرن ;D

بابا خوشا بحالتون

ما تو منگنه ایم

1.5 شهریه ی ثابتمونه....

800 هزار پول پژوهش هوا فضا

2.5 میلیون پول روباتیک ( من پژوهشم روباتیکه)

600 هزار شیمی
پژوهش زیست و فیزیک هم 150 هزار

کلنی پژوهش تو مدرسمون اجباریه...

حالا پول المپیاد ام که جداس.. 300 هزار تومنه...

پول کلاسا و آزمونا و کتابا و .... رم دوباره در طی سال ازمون میگیرن...

واسه مسابقه ها و هر کاری که میخایم انجام بدیمم ازمون پول میگیرن.....

و پول سرویس من هم 1.5 ملیونه!!!!!!!!!

وای قیمتا خدایی زیاده ها... ( تا حالا توجه نکرده بودم)

این پولا کجا میره...؟؟؟؟؟؟

ما رو سه تومن پیاده کردن..
اگر کسی هم رتبه ای چیزی بیاره بورسیه میشه.مثله خودم

سلام ببخشید ها کسایی که میگن از بچه هایی که توان پرداخت شهریه ندارند شهریه نمیگیرند باید بدونند چندتا از دوستایه خودم امسال بخاطر نداشتن توان پرداخت شهریه3 میلیون تومنی نیومدن مدرسه ما ورفتن مدرسه عادی این واقعا انصافه که شهریه میلیونی بگیرن؟
مهدی59 جان که همکلاسی خودمه هم درست میگه....
واونم گفتن اگه خدایی نکرده تو مرحله دوم المپیاد مدال بیاری که کار حضرت فیله.....نه هر رتبه ای

500000تومان بدون سرويس!

به نقل از mehrabfunny :
سلام ببخشید ها کسایی که میگن از بچه هایی که توان پرداخت شهریه ندارند شهریه نمیگیرند باید بدونند چندتا از دوستایه خودم امسال بخاطر نداشتن توان پرداخت شهریه3 میلیون تومنی نیومدن مدرسه ما ورفتن مدرسه عادی این واقعا انصافه که شهریه میلیونی بگیرن؟
مهدی59 جان که همکلاسی خودمه هم درست میگه....
واونم گفتن اگه خدایی نکرده تو مرحله دوم المپیاد مدال بیاری که کار حضرت فیله.....نه هر رتبه ای
من مدارس تازه تاسیس رو نمیدونم ولی تو مدرسه ی ما من خودم 5-6 نفری رو میشناسم که بدون شهریه دارن درس میخونن تو مدرسه !
در ثانی خوب وقتی معلم هایی با این سطح بالای علمی رو میارن باید حداقل به اندازه ی استاد دانشگاه بهشون حقوق بدن که برای طرف بصرفه بیاد تو مدرسه درس بده ! خوب هزینه ی این معلم ها رو از کجا تامین کنن اونقت اگه شهریه نگیرن؟
بعد شهریه تو مدرسه ی ما متغیره بر اساس شغل پدر و مادر هر فرد که در سطح توان بچه ها ازشون شهریه بگیرن

به نقل از silence :
به طور میانگین 1.5! به نظر من خیلی نامردیه! عمرا خدماتش این قدر نیست!
این چه وضعیتیه چرا انقدر شهریه کم میدین ~X(مدرسه ما امسال از ما اولا 3 گرفت سالای دیگه مطمئنا از اینم بیشتره

400 تومن...... ;)
ولی از بچه هایی که تواناااااااایشو ندارن اصلا نمیگیریم...(یکی از همکلاسیای خودم) =D>
تازه میخواستن مارو ببرن مشهد 150 تومن گرفتن بعد همون یارو که تواااااانایشو نداشت هیچ پولی نداد..! ;;)

Back
بالا