شهریه‌ی مدارس سمپاد

پاسخ : شهریه‌ی مدارس سمپاد

تو مدرسه ما فك كنم از هر كي 550 ميگرفتن از فرهنگيا هيچي.
اما امسال از فرهنگيا فك كنم 200-300 ميگيرن از بقيه هم نميدونم چقد اما ميدونم مطمئنا بيشتر از 550.
غيره اينا يه 200-300 هم هركي به خاطره پوله كتابايه اضافه و كلاسايه اضافه و ازمون ها و المپياد ها پرداخت ميكنه جداگانه!
در ضمن اينم بگم كه اينجور مدارس اصلن نبايد هزينه اي بگيرن و همه هزينه ها بايد به عهده ي دولت باشه اما با توجه به اينكه ما ايراني هستيم و كلن ايران با كله دنيا فرق داره بايد تو يه مدرسه ي مثلا دولتي شهريه بپردازيم!
به نقل از ! M@RY@M ! :
و پول سرویس من هم 1.5 ملیونه!!!!!!!!!
هااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! :-\ :-\ :-\

اینجور که معلومه شهریه شهرستانا خیلی کمه . ما 1.5 ثابت میدیم . پول کتابا و المپیاد و پژوهش هم که جدا . برای برگه های شیمی و فیزیکم پول دادیم . 1 تومنم سرویس . من فک میکنم شهریه ثابت ما کمه . چون حتی حقوق ی ماه معلم ریاضی و فیزیکمونم نیس . چه برسه به بقیه معلما و هزینه های دیگه . باید پول بیشتری بگیرن و امکانات بیشتری بدن . درسته بعضیا نمیتونن بدن اما چاره ای نیست . همین مدرسه ما چون تازه تاسیسه واقعا امکانات کمی داره در حالی که نباید اینجوری باشه . .

شهریه ما که ششصد تومنه.
مام باید همون قد بدیم دیگه.

از ما 550 میگیرن جدا از کلاسها و کتابها و المپیادها واقعا انصافه ما که تیزهوشیم باید دولت خرجمونو بده ناسلامتی ما آینده مملکتیما

مال ما 700 تومن شهریه 200 تومن هم به خاطر این که بیشتر از حد میریم مدرسه

آخه امکانات خودتون با ما مقایسه میکنی به نسبت شهریه

653500تومن از غیر فرهنگی ها
153500تومن از ما فرهنگی ها

2.3
200 پول پژوهش
600 پول سرویس

شهریه الکی میگیرن بخدا

شما اگه وضعیت مدارس ما رو ببینین حیفتون میاد 550 بدین آخه امکانات ما کجاس

ما 500 بدون سرویس ... سرویس 110 تومنه ... ما نه معلم خوب داریم نه امکانات خوب داریم نه مدیر خوب داریم و نه ..... یه سالن ورزشی داره مدرسمون که این معلم خیر ندیده کردتش جهنم واسمون [-(

خداییش شهریه های تهران هم واقعا نسبت به شهرای دیگه زیاده اما امکانات هم هست ولی خب خودشون باید بگن امکانتشون چقد با شهرشون تناسب داره

پس اراکیا چی بگن؟؟؟؟
امکانات مدرسه در حد صفره
ولی با این وجود 950 تومن از ما گرفتن.البته با پول سرویس و اینا ها

ار ما که امسال 3 میلیون گرفتن :o

ما چون فرهنگی بودیم 250 دادیم
یا شاید قراره بدیم

غیر فرهنگیا 400 فرهنگیا 130 :P
البته امکانات هم زیاد داریم : آب خوری , سرویس بهداشتی , نیمکت , دروازه فوتبال با تور :دی ;D :))
(کلن همینا رو هم یه روز درمیون داریم چه برسه به امکانات :دی )

اصن یه وضی.........

من غير فرهنگي هستم اما شهريمون 650 هزار تومنه و با سرويس مي شه يک مليون و پانصد هزار تومن.....
تورمه!! :)

سال دوم:
شهریه ثابت 1/500/000
رباتیک: 1/500/000
هوافضا: 800/000
بقیه پژوهشا: 150/000
سرویس بستگی به مسیر داره ولی از 80/000 شروع میشه تا 250/000 ماهیانه
المپیاد: 300/000 + 270/000
بقیه اش هم که خورده خورده همینجوری دارن میگیرن هی.
البته باتوجه به سخنرانی مدیر جان مث اینکه سال بعد شهریه ثابت به 3/000/000 یا بیشتر افزایش خواهد یافت
شهرهای دیگه چقدر کمه شهریه هاشون!!!!

جدیدا بخشنامه اومده ک فرهنگی ها هم باید پول کامل رو بدن
تهران رو نمیدونم ولی گیلان ک اینطوریه
ب بچه ها نامه دادن ک اموزش پرورش پول نداره پولتون رو بده باید عین بقیه پول بدید و بقیه پولمون رو بیارید

مال ما شهریه ۳میلیونه اما من مامانم فرهنگی بود ۲دادیم
انصافا مدرسه عالیه و ازش راضی ایم خیلی خوبه معلماش ک اکثرا توی شریف درحال درس خوندن هستن با معلمای حلی ۱هستن واقعا عالیه وقتی فکرش رو میکنم ک داشتمبت نام میکردم انرژی اتمی ب خودم فحش میدم چون ب نیبت پولی ک میگیرن تقریبا کار خاصی نمیکنن

Back
بالا