اینا پول جاشو میگرن، نه آموزششوبه نقل از sarvenaz_km :من که تابستون رفته بودم مدرسه دیدم یه بخشنامه بزرگ زدن که شهریه بنابر دستور 3 میلیون می باشد...
ولی خب از اونایی که مادر و یا پدرشون فرهنگی بود 1/400 می گرفتن.
یه چیزی هست من هنوز درک نکردم....شهریه تا این حد سنگین خیلی بده . چون خیلی از سمپادیای واقعی بخاطر شهریه نمیتونن بیان. ولی خب حالا که شهریه رو زیاد میگیرن چرا از استانای مختلف شهریه متفاوت میگیرن؟ مگه مایی که تو تهرانیم چه فرقی با شهرستانی ها داریم؟
من خودم مصویه شون رو دیدم حق دارن یک سوم مدارس غیرانتفاعی منطقه پول دریافت کنندبه نقل از N.Rツ :اینا پول جاشو میگرن، نه آموزششو
به نقل از N.Rツ :اینا پول جاشو میگرن، نه آموزششو
اصلا درآمد ربطی نداره...بعد آخه فهیمه این روهم توجه کن هزینه تهرانیا هم به الطبع بیشتره...به نقل از F@|-|!mEh :جدا از جاش معمولا امکانات آموزاشی تهران بیشتره
همینطور طبق شغل والدین هم بخوایم حساب کنیم درآمد والدین تهرانیا هم معمولا بیشتره
به نقل از sarvenaz_km :اصلا درآمد ربطی نداره...بعد آخه فهیمه این روهم توجه کن هزینه تهرانیا هم به الطبع بیشتره...
چی بگم، تا اونجایی که من میدونم حقوق والدین ما نه خیلی زیاده و نه در حال زیاد شدنهبه نقل از F@|-|!mEh :جدا از جاش معمولا امکانات آموزاشی تهران بیشتره
همینطور طبق شغل والدین هم بخوایم حساب کنیم درآمد والدین تهرانیا هم معمولا بیشتره
به نقل از ❀N.R :چی بگم، تا اونجایی که من میدونم حقوق والدین ما نه خیلی زیاده و نه در حال زیاد شدنه
اما شهریه مدارس سمپاد تو تهران هر سال (حداقل 700 هزار تومن) بیشتر میشه!
یعنی انقدر تفاوت درامده من 3 میلیون بدم یکی یک دهم این پول تازه غر هم میزننبه نقل از F@|-|!mEh :جدا از جاش معمولا امکانات آموزاشی تهران بیشتره