چجوری 350 تخفیف گرفتین؟اصلا مگه میشه؟به نقل از مُشک :درسته باو 700 باس میدادیم! ولی تخفیف 50% رو فراموش نکنید
فکر کنم بخاطر فرهنگی بودن باشه ( یعنی مال ما این جوریه )به نقل از Farzin2x :چجوری 350 تخفیف گرفتین؟اصلا مگه میشه؟
آره خوب ما هم 200 تومن تخفیف فرهنگیانو داریم ولی نه 50 درصدبه نقل از Swallow :فکر کنم بخاطر فرهنگی بودن باشه ( یعنی مال ما این جوریه )
بحثی سر حق و حقوق ندارم ولی خب نه اینکه ما پول میدادیم،دلمون میسوختبه نقل از Swallow :نمیدونم اینجا باید بنویسم یا نه ولی حرص خوردن نداره واقعا حقشون بود
به نقل از sadlove :عزیزم خب فرهنگیا و قشر معلمهای بدبخت جامعه هم باید یه جا یه سهمی داشته باشن .
همونطور ک هیئت علمی بچه هاشونو بر میدارن با رتبه پایین میذارن تو دانشگاه .
حقوق انچنانی ک ندارن معلمها , امکاناتی هم ندارن مث بقیه مراکز دولتی , لااقل بچه هاشون یه سهمی دارن اینجا..
یه جانبه قضاوت نکنین .
زحمت کشیدن همینم . شق القمر میکنن کمک مردمی نمیگیرن .
همه این حرفا به شرط اینکه شهریه صرف دکوراسیون دفتر مدیر و معاونا و در 4میلیونی دفتر مدیر نشه!به نقل از مازیمون :حرص خوردن برای دادن شهریه واقعن موضوعه غیر قابله درکیه.
مثل این می مونه کسی که بیست گرفته بگه چرا بقیه بیست گرفتن! خوب به تو چه اخه. ما که نباید بقیه رو پایین بکشیم که خودمون بالا بریم.
و مساله ی دیگه اینه که برای مدارس سمپاد شما هر چقدر شهریه بدید باز هم خیلی کمتر از پولی هست که مدرسه واقعن نیاز داره.
در مورده حلی حداقل :
ازمایشگاه شیمی و پژوهش شیمی.
۴ تا سایت کامپیوتر.
برنامه های جانبی مدرسه. هزینه های سمینار کتاب های کتاب خونه.
دو یا سه تا ازمایشگاه فیزیک.
و تجهیزاته هر کدومش که لازمه هر سال عوض بشه.
در کنارش شما وقتی برای پروژه هاتون خرج می کنید و بعد رسید رو میدید مدرسه و مدرسه پولشو میده!
من خودم اگر می تونستم بیشتر از اونی که داشتم میدادم قطعن دریغ نمی کردم.
من بین ۸۰۰- و یک میلیون میدادم و همون موقع کسی بود که ۴۰ تومین میداد و خوب همه خوشحال بودیم از این بابت که اون میتونه هم مدرسه ای ما باشه. ( چون باهوش بود و مدال طلا گرفت ) خوب ما باید حرص بخوریم که چرا این ادم خیلی کمتر از ما شهریه میداد ؟
ببینید هر کس موظفه وظیفه ی خودش رو انجام بده ( دادن شهریه ) و سرش رو هم از کاره مردم بکنه بیرون مگر اینکه اون ادم ها ازش کمک بخوان.
پس اینکه دیگرون کمتر از شما میدن به شما ربطی نداره شما وظیفتون فضولی نیست، وظیفتون دادنه شهریتونه!
به نقل از sadlove :عزیزم خب فرهنگیا و قشر معلمهای بدبخت جامعه هم باید یه جا یه سهمی داشته باشن .
همونطور ک هیئت علمی بچه هاشونو بر میدارن با رتبه پایین میذارن تو دانشگاه .
حقوق انچنانی ک ندارن معلمها , امکاناتی هم ندارن مث بقیه مراکز دولتی , لااقل بچه هاشون یه سهمی دارن اینجا..
یه جانبه قضاوت نکنین .
زحمت کشیدن همینم . شق القمر میکنن کمک مردمی نمیگیرن .
مدرسه شما با این همه افتخارات وفعالیت هاش 1/5 میگیره؟!!!!!!به نقل از Farzin2x :
مطمئنی فرزاگانی؟
انری اتمی شاید؟
فرزانگان 6 اصلا مطرح نیست
حالا اگه انرژی یا سلام یا مفید یا اصلا حلی5و1 بود یه چیزی؟
مدرسه ی ما هر سال طلای کشوری و مدال جهانی داشته و پارسال هم رتبه ی یک کنکور داشته یک و نیمه شهریش
من هنوزم موندم اینا این پولو چیکار می کنن چون عملا مدرسه ی هر اقتخاری هم داشته نه به دبیر ربط داشته نه به مدرسه بدبختا خودشون خوندم.به نقل از zz102 :مدرسه شما با این همه افتخارات وفعالیت هاش 1/5 میگیره؟!!!!!!
دبیرای مدرسه ی ما اکثرا مشترکن بین دبرستان های شاهد ونمونه..حتی بعضیاشون عادی درس میدن بعد 700میگیرن..
البته من مامان بابام چون معلم هستن450 میدم
به نقل از ایلیا :حرف مدیرمون:هرچی خرج میشه که هیچی، هرچی میمونه پس انداغز میشه توی حساب مدرسه برای سالای بعد.