برا مدرسه ی ما سال دیگه میشه نفری یه تومن! :-s و احتمالا ما دیگه امسال آخرین سالی باشه ک یه سمپادی هستیم!به نقل از n.sa :من این تاپیک رو راه انداختم چون دوتا از دوستای کوچیکترم نتونستند به خاط شهریه توی فرزانگان ثبت نام کنند!
من از شهر های دیگه خبر ندارم ولی توی مشهد 1.200 (حداقل ) برای ثبت نام میگیرند شاید ناحیه ،ناحیه فرق کنه ولی ایا این مدارس برای دانش اموزای با استعداد ساخته نشده پس چرا دوستم هرچی به در و دیوار میزد نتونست از اموزش پرورش تخفیف بگیره(فقط بفرهنگیا و شهدا و جانبازا و...شهریه کم تر باید پرداخت کنند).ایا واقعا این انصافه ؟جو مدرسه ی ما اینجورشده که بیشتر بچه ها از خانواده های بسیار مرفهی هستند که برای معلم خصوصی و.. هزینه های زیادی میکنند .حتی بعضی از معلما(بگذریم)
خدارو شکر ما که از قشر مرفهیم ولی مگه مدارس تیزهوشان دولتی نیستد .من تازه از پول کلاسای اول سال که اجبارین ولی هزینهاشون میگیرن و کلاسای جبرانی و هزینه ی سرویس و جزوات فراوان و هزینه ی بازسازی مدرسه و(جنگولک بازی)و اگه کسی بخواد المپیادی چیزی شرکت کنه که دیگه هیچی
مادرم میگه هزینه تحصیل سال قبلت بیشتر از 3 میلون در اومد .به نظر شما اونایی که مثل دوست من از پس هزینه ها برنمیان چیکار کنند؟
مدرسمونو خیلی خوب توصیف کردی یعنی در حد المپیک!به نقل از milad.a :مدرسه ما خیلی وضعش خرابه کلا 3 4 ماه کتابخونه باز بود بعد کلن بستن هر وقتم رفتیم پرسیدیم مسعولش بهمون سیلی زد یا گفت برید واینسید
شهریه +تابستان بین 600 تا 950 از دوما میگیرن از بقیه خدا می دونه
ساختمون مدرسمون که نگو یه معلم 35 40 ساله داشتیم میگفت من ایجا درس خوندم
آزمایشگاه یدونه هستش برای شیمی و فیزیک که فقط با معلما اجازه داریم بریم توش اونم اگه معلما بخان و تو کتاب ازمایش پیدا شه
یدونه از دوستان گفته بود پول پروژه هامونو مدرسه میده تو مدرسه ما فقط سیلی میزنن فقط کافیه حرف بزنید [-(
ما امسال یدونه اردو می خواستیم بریم با کلی خاله بازی آخرش بعد 8 ماه تلاش بردنمون وسط کوه بی در و پیکر ولمون کردن بعد جمعمون کردن برگردونن
من 5 ساله تو این مدرسم تغیر خاصی بجز یه نماز خونه ندیدم اونم فقط بوی جوراب میده تو تابستون دماش +50 و تو زمستونم -50
مدیرمونم نگو برو بکس بنابی می دونن اومد بهمون گفت اگه شما ما رو رعایت نکنین ما هم شما رو نمی کنیم
خبری هم از حمایت و کمک مالی نیس فقط دزدی نکنن کافیه
بیاین قبول کنیم اندازه ی 22 تا مدرسه استعداد درخشان توی یه شهر نداریمبه نقل از 0110180852 :به نظر من کلا شهریه گرفتن اشتباهه، چون به گفته خودشون ما استعداد های درخشان هستیم ،تازه باید یه چیزی هم به ما بدن ،ولی در کل هزینه دریافتیشون خیلی زیاد نیست.
البته همین الان تو بعضی از مدارس سمپاد شهرستان ها معلم ها به معنای واقعی خوب نیستن.بنابراین بچه ها یه چیزی دو سه برابر شهریه مدرسه رو تو کلاسای خصوصیشون میدن.به نقل از Tinα :بیاین قبول کنیم اندازه ی 22 تا مدرسه استعداد درخشان توی یه شهر نداریم
بریم خداروشکر کنیم اگه بخوایم همین معلمارو توی مدرسه های خصوصی داشته باشیم باید 3 برابر پول بدیم (البته خودم نه به مدرسه اعتقاد دارم نه به معلم کلی گفتم )
واقعاا؟؟؟ زیاد اضافه کردنبه نقل از امیررضا رحمتی :ما پارسال 900 تومن میدادیم امسال 500 تومن اضافه کردن ینی 1 ملیونو 400 هزار تومن :)