دقیقا راست میگی!به نقل از سمر :بابا توپولوف که بد نیست. تازه یکی از بهترین نوع هواپیماها ست.
مشکل اینه که اینایی که ایران می خره،از درجه ی صدمه.
منظورتون بویینگ MD است ، نه ؟؟؟؟به نقل از .:amir.mr:. :ببينين،مشكل خيليا با اسمه.
مثلا چند روز پيش رفتيم مسافرت،هواپيما بويينگ.همه خيالشون راحت.ولي چه بويينگي؟مك دانلد داگلاسكه سوابقش اظهر من الشمسه...
هواپيما در حال فروپاشي بود...موقع بلند شدن اينقد تكون ميخورد كه مسافرا بندري ميرفتن.موقع نشستن هم اينقد صدا ميداد كه كه اينگار نوحه ميخوند.
ولي برگشت با يه توپولوف توپول اومديم،هيچ صدايي هم نميداد
اتفاقا تکانهای در حین پرواز خیلی ربطی به هواپیما و خلبان بیچاره نداره!به نقل از Bahar.no :يه بار سوار شدم ،:-(واسه هف پشتم بس بود!
به غلط كردن افتادم، كل راه هواپيما پيچ ميزد، يارو خلبانه هي ميگفت: اصلا نگران نباشيد ، توده هواييه!
أي چه حالي ميداد يه فصل ميزديش، توده هوايي چيه آخه، تو بلد نيستي خر بروني نشستي پشت هواپيما؟
مثه این میمونه که بری روی ریل قطار بخوابی بعد بگی اگه قرار باشه بمیری میمیری... حالا چه روی ریل قطار چه رو تخت...به نقل از This is me :هواپيما اگه بخواد سقوط كنه خب ميكنه واگه قرارباشه بميرى ميميرى! :-ss :-ss
حالاچه توهواپيما چه روتختتون!
ميل خودته ميتونى خودتوتحريم كنى سوار هواپيما نشى :-[
فيلم مقصد نهايى رو ديد؟؟ [-o<
چرا این قدر سخت می گیرید. سوار شید بره.به نقل از میکا :مثه این میمونه که بری روی ریل قطار بخوابی بعد بگی اگه قرار باشه بمیری میمیری... حالا چه روی ریل قطار چه رو تخت...
توپولف سوار شدن=روی ریل قطار خوابیدن
پس احتمالا خراب بوده که سقوط نکرده...به نقل از mahdad :انقدر تو سر این هواپیما نزنین دیگه...
من خودم 6روز پیش سوار این هواپیما شدم ،خیلی هم خوب پرواز می کرد :) و اصلا هم مشکلی برایمان پیش نیامد.البته من نمی خحوام این موقعیتو تعمیم بدم