nima15 کاربر نیمهفعال ارسالها 17 امتیاز 4 نام مرکز سمپاد شهید حقانی BnD شهر بندرعباس 2010/11/15 #261 پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد بندرعباس بچه های سمپادی BnD کجان؟ بابا بیاین الکی شلوغ
negginnium کاربر فوقحرفهای ارسالها 891 امتیاز 10,172 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بندرعباس سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه - رشته دانشگاه sth 2010/12/15 #262 پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد بندرعباس مدرسه ی ما هم جای باحالیه انواع و اقسام سر و صداها رو میشنویم وقتی پنجره رو باز کنیم. الانم جو درس خوندن همه رو گرفته هیچکس سمپادیا نمیاد ;d
پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد بندرعباس مدرسه ی ما هم جای باحالیه انواع و اقسام سر و صداها رو میشنویم وقتی پنجره رو باز کنیم. الانم جو درس خوندن همه رو گرفته هیچکس سمپادیا نمیاد ;d
prgh کاربر فوقفعال ارسالها 76 امتیاز 29 نام مرکز سمپاد شهید حقانی شهر بندرعباس مدال المپیاد اون که ایشالا سال دیگه دانشگاه هرمزگان 2010/12/16 #263 پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد بندرعباس خدا بیامرزه تاپیک ما رو !!! یادش بخیر پدر مدیرا رو در اورده بودیم بیتا :
پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد بندرعباس خدا بیامرزه تاپیک ما رو !!! یادش بخیر پدر مدیرا رو در اورده بودیم بیتا :
yasi.uu کاربر جدید ارسالها 3 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بندرعباس مدال المپیاد تمام کتاب های کمپل رو برای شرکت در المپیاد زیست خوندم رشته دانشگاه دندانپزشکی 2010/12/16 #264 پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد بندرعباس بچه های بندر همه تو سمپاد سیتی هستن!!!!!!!!!!!!!!
nima15 کاربر نیمهفعال ارسالها 17 امتیاز 4 نام مرکز سمپاد شهید حقانی BnD شهر بندرعباس 2011/2/2 #265 پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد بندرعباس یجوری میگین اولی انگار خودتون 20 سالتونه...........اولی داریم تا اولی... بعضی از اولیا خیلی هم باحال هستن
پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد بندرعباس یجوری میگین اولی انگار خودتون 20 سالتونه...........اولی داریم تا اولی... بعضی از اولیا خیلی هم باحال هستن
negginnium کاربر فوقحرفهای ارسالها 891 امتیاز 10,172 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بندرعباس سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه - رشته دانشگاه sth 2011/2/2 #266 پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد بندرعباس به نقل از nima15 : یجوری میگین اولی انگار خودتون 20 سالتونه...........اولی داریم تا اولی... بعضی از اولیا خیلی هم باحال هستن کلیک کنید تا باز شود... خب احتمالا اونا استثنا هستن من ایجا از قاعده ی کلی گویی استفاده کردم. اگرچه...
پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد بندرعباس به نقل از nima15 : یجوری میگین اولی انگار خودتون 20 سالتونه...........اولی داریم تا اولی... بعضی از اولیا خیلی هم باحال هستن کلیک کنید تا باز شود... خب احتمالا اونا استثنا هستن من ایجا از قاعده ی کلی گویی استفاده کردم. اگرچه...
کوزت کوزت ارسالها 1,651 امتیاز 7,347 نام مرکز سمپاد فرزانگان 3 مشهد شهر مشهد رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر 2011/5/18 #267 پاسخ : ... تاپيكو آوردم بالا! واي دلم واستون تنگ شده واسه تك تكتون واسه الي خرس مهربون سحر كتي پري نگين همه اول تابستون ميام قدره بندرو بدونيد واقعا هيجا بندر نابو امتحانا شروع شده؟ از ١٥ ام؟
پاسخ : ... تاپيكو آوردم بالا! واي دلم واستون تنگ شده واسه تك تكتون واسه الي خرس مهربون سحر كتي پري نگين همه اول تابستون ميام قدره بندرو بدونيد واقعا هيجا بندر نابو امتحانا شروع شده؟ از ١٥ ام؟
Mohammadreza128 کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل سابقه مدیریت فروم ارسالها 1,902 امتیاز 14,085 نام مرکز سمپاد شهید حقانی شهر بندرعــباس سال فارغ التحصیلی 1392 2011/7/22 #268 پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد بندرعباس فک نکنم بیاد دیگه(اخه من از کجا میدونم؟چرا الکی حرف میزنم حدسه البته) فرزانگانیا کلاساتون تموم شد؟؟؟
پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد بندرعباس فک نکنم بیاد دیگه(اخه من از کجا میدونم؟چرا الکی حرف میزنم حدسه البته) فرزانگانیا کلاساتون تموم شد؟؟؟
کوزت کوزت ارسالها 1,651 امتیاز 7,347 نام مرکز سمپاد فرزانگان 3 مشهد شهر مشهد رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر 2011/7/23 #269 پاسخ : ... بعله بعله نگین خانوم اتفاقا من با دوستای بندرم در ارتباطم الی سحر کتی پری اینا شماره تو پاک شد وگرنه در ارتباط بودم بات
پاسخ : ... بعله بعله نگین خانوم اتفاقا من با دوستای بندرم در ارتباطم الی سحر کتی پری اینا شماره تو پاک شد وگرنه در ارتباط بودم بات
G-paradise کاربر فعال ارسالها 29 امتیاز 53 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2011/8/11 #270 پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد بندرعباس سلام به همه ی بندری های گل بابا شما چرا نیستین من تازه اومدم میخوام باهاتون آشنا بشم
پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد بندرعباس سلام به همه ی بندری های گل بابا شما چرا نیستین من تازه اومدم میخوام باهاتون آشنا بشم
کوزت کوزت ارسالها 1,651 امتیاز 7,347 نام مرکز سمپاد فرزانگان 3 مشهد شهر مشهد رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر 2011/8/11 #271 بندرعباس سلام عزیزم از کجا اومدی؟ کی هستی تو؟ (من بندری هم حساب میشم)
G-paradise کاربر فعال ارسالها 29 امتیاز 53 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2011/8/11 #272 پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد بندرعباس خب بندری هستم از بندرم امسال میرم اول دبیرستان البته راهنمایی هم تو فرزانگان درس خوندم
پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد بندرعباس خب بندری هستم از بندرم امسال میرم اول دبیرستان البته راهنمایی هم تو فرزانگان درس خوندم
کوزت کوزت ارسالها 1,651 امتیاز 7,347 نام مرکز سمپاد فرزانگان 3 مشهد شهر مشهد رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر 2011/8/11 #273 بندرعباس ها! خب ما اون موقع با دوم راهنمایی ها کار نداشتیم خب خوش بگذره
G-paradise کاربر فعال ارسالها 29 امتیاز 53 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2011/8/11 #274 پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد بندرعباس من تازه اومدم و این سایت الآن دیگه اول دبیرستانی هستم :-[
negginnium کاربر فوقحرفهای ارسالها 891 امتیاز 10,172 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بندرعباس سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه - رشته دانشگاه sth 2011/9/8 #275 پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد بندرعباس خب اسمتو بگو دخترم بشناسیمت!
shadi کاربر نیمهحرفهای ارسالها 273 امتیاز 14 نام مرکز سمپاد فرزانگان بندرعباس شهر بندرعباس مدال المپیاد کامپیوتر، ریاضی و نجوم دانشگاه صنعتی شریف(!!!) رشته دانشگاه معلوم نيست 2011/9/9 #276 پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد بندرعباس نگین جو گرفته تو رو!دخترم!!!!!!آره ۲ ۳ بار!
negginnium کاربر فوقحرفهای ارسالها 891 امتیاز 10,172 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بندرعباس سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه - رشته دانشگاه sth 2011/9/10 #277 پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد بندرعباس ااا شادی سلام !!! ازینورا؟! آره باو من کلا تو جو زندگی میکنم
کوزت کوزت ارسالها 1,651 امتیاز 7,347 نام مرکز سمپاد فرزانگان 3 مشهد شهر مشهد رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر 2011/9/10 #278 "مشهد" ااا شادی سلام منم شادی رو میشناسم:-[ دختر مو طلائی بچه ها مدرسه قبلی رو دادن به پسرونه شاهد؟
negginnium کاربر فوقحرفهای ارسالها 891 امتیاز 10,172 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بندرعباس سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه - رشته دانشگاه sth 2011/9/10 #279 پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد بندرعباس آره!
Arsham کاربر فوقفعال ارسالها 81 امتیاز 67 نام مرکز سمپاد شهید حقانی شهر بندرعباس مدال المپیاد نقره زیست 90 دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه زیستشناسی جانوری 2011/9/11 #280 پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد بندرعباس بچه ها پیشبینی میکردن اینجا هم خز بشه