negginnium کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 891 امتیاز 10,180 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بندرعباس سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه - رشته دانشگاه sth 2012/10/8 #301 پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد بندرعباس احتمالا میفرستنش فرزانگان 2
thunder کاربر فوقفعال ارسالها 155 امتیاز 90 نام مرکز سمپاد شهید حقانی شهر بندرعباس مدال المپیاد تلاشی نکردم ، ولی توصیه میکنم شما تلاشتون رو بکنید دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس رشته دانشگاه پزشکی 2012/10/8 #302 پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد بندرعباس باو بنده خدا گناه داره میفرستیدش فرزانگان 2 میخواد انتقالی بگیره هر جا هم بره میگیرنش حالا شهید حقانی یه سطح بالاتره ولی دیگه فرزانگان 1 و 2 ش فرقی ندارن بعد از مدت ها این تاپیک یه تکونی خور دستشون درد نکنه که میخوان منتقل شن :)
پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد بندرعباس باو بنده خدا گناه داره میفرستیدش فرزانگان 2 میخواد انتقالی بگیره هر جا هم بره میگیرنش حالا شهید حقانی یه سطح بالاتره ولی دیگه فرزانگان 1 و 2 ش فرقی ندارن بعد از مدت ها این تاپیک یه تکونی خور دستشون درد نکنه که میخوان منتقل شن :)
pucy cat کاربر فوقحرفهای ارسالها 985 امتیاز 2,347 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 4 شهر تهــران 2012/10/9 #303 پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد بندرعباس بعد دانش اموز از کیش و قشم هم دارید تو مراکز؟
khashayarfn کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 565 امتیاز 2,078 نام مرکز سمپاد شهید دستغیب 1 شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه علوم کامپیوتر - علوم تصمیم و دانش 2016/1/25 #304 پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد بندرعباس سلام دوستان یه مسابقه داره برگزار میشه به اسم ابن سینا، قرار بوده آموزش و پرورش بخش نامه بفرسته برای مدارس که طبق معمول اشتباه شده ما تلفنی با مدارس تماس گرفتیم قرار شد که اعلام کنن به دانش آموزا، محض احتیاط گفتم اینجا هم بزارم. این هم توضیحات بیشتر این هم سایت مسابقات.
پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد بندرعباس سلام دوستان یه مسابقه داره برگزار میشه به اسم ابن سینا، قرار بوده آموزش و پرورش بخش نامه بفرسته برای مدارس که طبق معمول اشتباه شده ما تلفنی با مدارس تماس گرفتیم قرار شد که اعلام کنن به دانش آموزا، محض احتیاط گفتم اینجا هم بزارم. این هم توضیحات بیشتر این هم سایت مسابقات.
خِیزَران کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 1,895 امتیاز 39,816 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر شهر ستاره ها سال فارغ التحصیلی 2020 2020/8/7 #305 چه سکوتییی