من سر کلاس طاهری خوابم میبره البته سر کلاس کریمی میرفتم تو کما حاجی زاده هم که........به نقل از reza.d :کی گفته کادر آموزشی باهاش مشکل نداره ؟احتمالا معلم مسعوده
خدا از دهنت بشنوه رضا خدا کنه مسعود باشه مسعود با من خیلی خوبه همین جوری بهم نمره میده البته اون به همه همین جوری نمره میدهبه نقل از reza.d :کی گفته کادر آموزشی باهاش مشکل نداره ؟احتمالا معلم مسعوده
بابا حاجی زاده که اصلا ادم نبود (به موروک بر نخوره)به نقل از mohammadreza128 :من سر کلاس طاهری خوابم میبره البته سر کلاس کریمی میرفتم تو کما حاجی زاده هم که........
این قضیه 13 رو که واقعا طاهری همه رو .... کردبه نقل از reza.d :این طاهری از همون روز اول که معاون راهنماییی شد با من مشکل داشت می خواست فقط حال منو بگیره(البته من با اون مشکلی نداشتم)سر مسائلی که به من ربط نداشت میخواست منو با اون مسائل درگیر کنه مثلا سر سیزده تا که اصلا به من ربطی نداشت
من که با زارعی مشکل ندارم (الان میکشنم)به نقل از knight_black_lord :نه معلم دینی که طاهری نیست مطمئنم.
و معلم ادبیاتم که فک کنم احمدیه. ولی ولی ای امان از شیمی.
ماله ما زارعیهههه
میدونی یعنی چی؟
یه چیز دیگه. اون 26 27 صفحه ی ساحلنشین فک کنم یه 100 باری از صافی اسپم گیر نرگس(مدیر قبلی) گذشته.
پاکه پاکه از هزچی اسپم. میتونید خودتون نگاه کنید.
باشه ما کنار اومدیم با تاپیک جدید ببینیم خدا چی میخواد.
ریاضی کماییبه نقل از ALIreza_VIP :خدانکنه موسوی باشه بابا
در ضمن رضا به نکته ی خوبی اشاره کرد معلم دینی کیه ؟؟؟؟؟؟
طاهری فکر نکنم بر کنار بشه چون از کادر اموزش کسی باهاش مشکل نداره
رضا فکر کنم اخراج شی
دینی هم کرامتیبه نقل از thunder :ریاضی کمایی
ادبیات هم احمدی
به بهبه نقل از saf.sade :دینی هم کرامتی
اینو من تو تاپیک قبلی هم گفته بودم.
ادم باحالیه.(تقریبا حاتمیه).ولی همچین یه نمه جدیه یکمم کاظمی بازی در میاره.مثلا میگفت من عادت دارم ایه ها رو که میگم تمام قواعدشم بگم.خدا رحم کنه.سوم و پیش نمونه هم درس میده اولین بارشه میاد تیزهوشان.نیروی بومیه.44-5سالشه.رنگ چشم ...
در ضمن امضام هم کار خودم نبود چون خودم دسترسی نداشتم یکی دیگه زحمتشو کشید
راستی متاسفانه دعاتون نگرفت.
حالا دعا کنید قطارمون پنچر شه!!!!!
*لطفا یک نفر این دو تا پست منو یکی کنه.ممنون.
* دو پست شما یکی شد :)
اران که احتمالا به عشق راهنمایی ها اینجا بود!به نقل از ALIreza_VIP :به به
وقتی سجاد بگه یعنی رد خور نداره البته امید وارم ایندفعه هم ردخور نداشته باشه
حالا که از درس های وحشت ناک خیالم راحت شد بریم سراق درس های ملوس
اما شما در مورد ورزش چه میدانید ؟
ایا اران میمونه یا نه ؟
زبان هم که شبان احتمالا پا برجاست و شاهد دعوا های شبان با نامدار
نامدار با شبان
شبان با دایی نامدار و ... خواهیم بود
جغرافیا کیه ؟ همون پوتیفار ؟
امار قراره کی بشه ؟؟؟
آره کلا ردیف اولیا علاقه ی خاصی به معلما دارن دار درس دادنش خوبه اما نمیتونه کلاسو اداره کنه پس کلاس راحت رو هواسبه نقل از ALIreza_VIP :به به دار خوراک علی ابولحسنی هست
رضا با علی هماهنگ کنین از روش رد شین !!!!
حالا این خوراک ( دار ) خیلی له ؟به نقل از ALIreza_VIP :به به دار خوراک علی ابولحسنی هست
رضا با علی هماهنگ کنین از روش رد شین !!!!
میرین یا میریم؟ظاهرا که قراره بریم امسال تو مدرسه جدید شروع می شهبه نقل از JoLLy GirL :هنوز همون وضه که!!!!!!!!!!!
بچه های فرزانگان ایشالا میرین مدرسه جدید یا وسط سال میرید؟
میرینبه نقل از farnaz :میرین یا میریم؟ظاهرا که قراره بریم امسال تو مدرسه جدید شروع می شه