خوب چی؟به نقل از fatemeh_s :azmone vorodie dabirestane sampad
بابا ایول به افشار شما.خدا رحم کنه وقتی رادافشار پیشش لنگ بندازه اون دیگه کیه؟؟؟؟!!!!!!!به نقل از MarZiyeH_AfsA :راد افشار شما پیش افشار ما لنگ میندازه!!!!!!
براو به نیو المپیادی حقانی !!!!
بابا ایول به افشار شما.خدا رحم کنه وقتی رادافشار پیشش لنگ بندازه اون دیگه کیه؟؟؟؟!!!!!!!به نقل از MarZiyeH_AfsA :راد افشار شما پیش افشار ما لنگ میندازه!!!!!!
براو به نیو المپیادی حقانی !!!!
شماره داوطلبی لازم نیست با نام و نام خانوادگی و نام استان هم میتونی چک کنیبه نقل از fatemeh_s :تو که از شهید اژه ای!!!!!!!!
بچه ها اگه کسی آزمون داده میشه لطف کنه شماره داوطلبیشو بده! ممنون!
میخوام مایه های شماره هارو بدونم!
بازم ممنون!
این جا همه دبیرستانین من کوچک ترینشونم که میرم دوم دبیرستانبه نقل از fatemeh_s :میده همچین داوطلبی وجود نداره!
اولا که هیچوقت پایه سوم دبیرستان ادغام نمیشدند حتی اگر تجربی ها 3نفر بشن.به نقل از arash_anish :خدا رو شکر که جمعیت تجربی ها کم نشد!! چون اگه کم میشد .... مجبور میشدن تجربی ها و ریاضی ها رو مثل چند سال پیش یکی کنند!!
و اینکه آقای بهرامی بشه مدیر یک حرف بسی چرت میباشد!! آخه معلم به این خوبی...... بیاد مدیر بشه که چی؟!؟!؟!1
اینم که آقای رحمتی رفته.... حیف شد... آخه همین یه نفر بود که تو مدرسه به این راهنمایی های بدبخت کمک میکرد!!!
ولی خوشحالم که آقای میرزاده ( :-& ) رفت!!..
تو هم که میی اطلاعی در دست نیست ...به نقل از saf.sade :اولا که هیچوقت پایه سوم دبیرستان ادغام نمیشدند حتی اگر تجربی ها 3نفر بشن.
دوم منم همینو به اقایون گفتم ولی تا فردا پس فردا هنوز هیچی معلوم نیست.
ولی به هر حال دیگه ابخوری نمیخواست بری.به نقل از thunder :تو هم که میی اطلاعی در دست نیست ...
میگم میرزاده هم عجب ناظمی بود ا!!!
ما که باهاش گرم گرفته بودیم ...
ولی ییهو جو گیر میشد زنگ میزد به ولی ..
آرش منو جا انداختیبه نقل از arash_anish :به به تبریک میگم...... ایول به احمد!....
مثل اینکه شهید حقانی میخواد هرسال یه المپیادی (طلایی) بده D: ..... تا ببینیم امسال کی باشه؟!؟!
من که از الان خودم و رادمان (و شایدم آرشام) رو کاندید میکنم!!!
من=فیزیک .... رادمان=ریاضی .... آرشام= زیست ..... شیمی هم یکی از بچه ها دیگه میاد کاری نداره!!.
منم یه خبر بد دارمبه نقل از saf.sade :بابا ایول به افشار شما.خدا رحم کنه وقتی رادافشار پیشش لنگ بندازه اون دیگه کیه؟؟؟؟!!!!!!!
...
خبر خبر خبر خبر خبر خبر خبر خبر
1. ریاضی از بچه های پایه ما هیچکس نیافتاده.هیچکس حتی رادافشار
2.هندسه هم که اصلا امتحان نگرفته و به همه نمره داده.
از گزاره های 1و2نتیجه میگیریم که رادافشار امسال میمونه.هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
امروز هم احمد وفائیان با شکوه و جلال تمام اومد بهتون پیشنهاد میکنم مصاحبه اش رو حتما از شبکه استانی ببینین
یه خبر مهم واسه تجربیا.بالاخره تلاشهای بی وفقمون نتیجه داد و معلم سال بعدمون موحدیه.نمیدونی امروز چقدر باهام گرم گرفته بود اینم خودش شخصا گفت که سال بعد در خدمتمونه(حالا هی بگین سجاد بده)
براتون بگم از کادر اجرایی
1.اقای میرزاده رفته شده سرگروه مشاوران نمیدونم چی چی تو اداره
2.اقای رحمتی هم که عوضش کردن
از همه جالب تر قضیه مدیره که داره عوض میشه البته هنوز قطعی نشده و تا فردا پس فردا همه چی معلوم میشه از من نشنیده بگیرین ولی میگن بهرامی میخواد بشه مدیر.
چی؟
اصغر؟
نه نه.
جمشیدو میگم.اره میگن اون قراره بشه مدیر.اصلا مدرسه در همه شدید.
احتمالا کلاسا رو تقسیم میکنن.به نقل از MarZiyeH_AfsA :دوستان عزیز میبینم که میخوان سمپادو نمونه و اینا رو وردارن!
تکلیف چیه اونوخت؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
بعدشم تعداد تحربیای ما هنوز کماکان داره بالا میره؟؟؟؟!!!!!