• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

فقط سوسانو! بانو آتوسا کیه؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ISO9002
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : فقط سوسانو! بانو آتوسا کیه؟!

خب همینطور که میدونید اسکندر مقدونی تخت جمشید رو به آتش کشید. هخامنشیان اولین حکومت در جهان بودن که ثبت اداری داشتند و همه اتفاقات رو روی الواح گلی ثبت می کردند و تمام داد و ستد ها و اقدامات و حقوق و از این جور چیزا. بخش عظیمی از این الواح از بین رفته ولی یه بخشی از اون به طور اتفاقی در آتش اسکندر تبدیل به لوح پخته شده و چند سال قبل در دیواره های تخت جمشید پیدا شده.

رجوع کنید به کتاب از زبان داریوش نوشته پروفسور هاید ماری کخ

به نقل از فاطیما :
شما مدارکتون برای حرفاتون چیه؟
البته نمیخوام بگم که هخامنشیان انسانهای بی تمدنی بودن.اما بهتره برای چیزی که باور میکنیم مدرک داشته باشیم.

راضی شدین؟!

کتابو حتما پیدا میکنم میخونم اما از کجاشو نمیدونم.
ممنون با خوندنش راضی میشم.

منم حرفISO9002 رو قبول دارم...من یه زمانی مطالعات تاریخی زیادی داشتم...زنان ایران باستان نقش مدیریتی اساسی رو در اداره ی کشور به عهده داشتند...نمونش همین آثار پیدا شده در شهر سوخته...می دونی که؟

جالب بوود ولی من راجع به آتوسا میدوونستم.ولی مرسی که یادآوری کردی که ما دخترهای ایرانی سرتر از اون هاییم:)

به نقل از chatton :
من با این که اونا عقلشون از ایرانیا بیشتره مخالفم...ایرانیا باهوش ترین مردم دنیان...میتونیم بگیم اونا از عقلشون خیلی بهتر و درست تر از ایرانی ها استفاده میکنند.
من از مبالغه استفاده كردم(فك كنم) يعني اينكه عقلشون خيلي كمتره ولي اينطورين ما كه عقل مون 10 برابر اوناست بايد خيلي بهترشو بسازيم

به نقل از امير :
من از مبالغه استفاده كردم(فك كنم) يعني اينكه عقلشون خيلي كمتره ولي اينطورين ما كه عقل مون 10 برابر اوناست بايد خيلي بهترشو بسازيم
همون طور که گفتم به نظر من اونا از همون عقل نصف و نیمشون خیلی بهتر از ما استفاده می کنند...البته مشکل مالی هم بسیار دخیله

یک مقدار شوینیستیه که بگیم ایرانیا باهوش ترین مردم دنیان یا عقلشون 10 برابر فلان ملته؛ کره کشوری با نژاد بدوی نبوده، و به همین دلیل هم تاریخش کمی ابهام داره و با افسانه هاش مخلوط شده، اما سوسانو تخیلی نیست!
اما واقعا قبول دار که تاریخ ما بسیار بسیار غنی تر از تمام تاریخ های شرقیه، اما متأسفانه تو این مملکت فعلی، هیچ ارزشی بهش نمیدن...

به نقل از Lorca :
با وجود اینکه روی ایران تعصب دارم، یک مقدار شوینیستیه که بگیم ایرانیا باهوش ترین مردم دنیان یا عقلشون 10 برابر فلان ملته؛ کره کشوری با نژاد بدوی نبوده، و به همین دلیل هم تاریخش کمی ابهام داره و با افسانه هاش مخلوط شده، اما سوسانو تخیلی نیست!
اما واقعا قبول دار که تاریخ ما بسیار بسیار غنی تر از تمام تاریخ های شرقیه، اما متأسفانه تو این مملکت فعلی، هیچ ارزشی بهش نمیدن...
عزیزم هوش ایرانیا تو همه ی دنیا زبان زده...الان بزرگترین دانشمندان رئیسان شرکت های بزرگ آمریکایی و اروپایی یه رگه ی ایرانی دارن..من روی هوش ایرانیان شک ندارم...با بقیه ی حرفت هم موافقم...البته کمبود بودجه مشکل سازه همیشه..کی میخواد حل بشه این مشکل؟

بانویی به نام سوسانو که زن شاه جومانگ بشه بوده ولی اصلا این ویژگی هایی که اینا براش ساختن رو نداشته و کلا نامش در حد زن شاه جومانگ بوده. من منظورم این شخصیت تخیلی هست که اینا براش ساختن.

به نقل از ISO9002 :
بانویی به نام سوسانو که زن شاه جومانگ بشه بوده ولی اصلا این ویژگی هایی که اینا براش ساختن رو نداشته و کلا نامش در حد زن شاه جومانگ بوده. من منظورم این شخصیت تخیلی هست که اینا براش ساختن.

اما کتاب های تاریخی خود کره (که بی انصافیه اگه بگیم دروغ میگه، چون ما هم تاریخ خودمون رو مردم خودمون نوشتن) مثل کتاب سه حاکم هان (한글의 책) همه دقیقا بر این مسئله تأکید میکنن که سوسانو بسیار باعرضه و با درایت بوده؛ تنها ابهام سر اینه که این داستان عاشقانه و احساسی با جومونگ واقعیت داشته یا نه!

Back
بالا