بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل المپیاد شیمی

پاسخ : بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل المپیاد شیمی

به نقل از LOLLIPOP :
سلام. من این سوالو یه بار تو "روش مطالعه" پرسیدم. ولی دیدم این تاپیک بازدید کننده بیشتر داره گفتم یه بارم اینجا مطرح کنم (البته اگه اشکال نداشته باشه :) ) من امسال دومم. امسال المپیاد ندادم و تقریبا هیچی هم نخوندم. الان عذاب وجدان گرفتم!!!(چون شیمی خیلی دوس دارم) :(( :((
می خوام بدونم اگه از تابستون شروع کنم جدی بخونم خیلی دیره؟ اگه بخوام بخونم چی باید بخونم؟ :-?? :((

ممنون می شم راهنماییم کنین...
نه اصلا دير نيست! من خودم بارسال اين موقعا زياد حاليم نبود و إز تابستون شروع كردم به خوندن و به همه كارايي هم كه لازم بود رسيدم،حتي إز خيليايي كه خيلي زودتر ازم شروع كرده بودن هم جلوتر افتادم،بس تو هم ميتوني :)

نترس اصلاً دیر نیست! موقع استاندارد شروع المپیاد همین تابستون دومه... اکثراً همین موقع شروع کردن!!

ضمناً سوگند خانم، ایشاللا پایا هم موفق باشی، ولی اصلیش "المپیاد بسیجه" ، نه لیگ علمی! اون تو پاییزه، ایشاللا رو اون تمرکز کن!

راستی طوبی خانم، چرا "اِز" ؟! فکر کنم درستش "اَز" باشه!!!

ممنون بهراد خان.... :)حالا واسه تجربه بد نیست دیگه...ما اول هارو که نمیذارن هیچی بدیم....حالا اینم غنیمت هست.... ;)راستی به ما که هیچی ندادن...نه دفترچه راهنما نه منبع درست حسابی..... [-(پس ما رو کلن بی خیال نه؟؟!!! :(

به شما کتاب شیمی آب رو ندادن؟!!!!!!!!!!!!!!!

نخیر به ما هیچی ندادن..........!!!!!!!!!!!! :(حالا من چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! :((

کتابش چرت پرته. :)
کلش،همون شیمی یکه.به نظر من شیمی 1 رو یه دور دوره کنید. ;D

به هر حال از راهنمایی هاتون ممنون!!! :)ما که این جمعه امتحان داریم.......به احتمال 99.9%هم رد میشیم..... :(ولی بازم شما دعا کنین!!!!!!!! [-o<

به نظرم همه حداقل 70% اطلاعاته شیمی آب و همین طور شیمی یک رو به صورته دیفالت به عنوانه اطلاعاته عمومی بلدیم! نگران نباشید، هر چی باشه رد نمی شید! ;)

واقعا سوالاتی که داخل آزمون پایا از کتاب شیمی آب اومد و خود کتاب شیمی آب چرت و پرت بودن!!!!!!!!!!!! X-( :-& X-( :-&

من که گفتم! کلاً یکم بیخوده! ولی خب... به مقامش می ارزه!

بچه ها فکر کنم دعا ها تون جدی کار ساز بود!!!!!!!!! :)خوب دادیم.....!!!!!!!!خیلی خوب......به نظرتون 1 غلط یه نزده قبوله؟؟؟؟البته نزده ی ما سوال 11 اختصاصی بود که سوال غلط بود....... :-/

نمی دونم!

ولی برام جالبه که هرسال حداقل یه سئوالشون غلطه!!!

البته سوال 14 هم غلط بود.........!!!!!!!!!!!یه سوال داشتم ((گاز آب)) چیه؟؟؟؟؟؟!!!!!

به نقل از lady chemist :
البته سوال 14 هم غلط بود.........!!!!!!!!!!!یه سوال داشتم ((گاز آب)) چیه؟؟؟؟؟؟!!!!!
مخلوط CO و H2 !
دقيقا درباره ي جي دارين حرف ميزنين؟ جه ازمونيه ايني كه دارين ميكين؟

لیگ علمی بسیج...

این "گاز آب" تو فصل 2 شیمی 3 گفته شده!! مگه جزو منابعتون بوده؟؟

نخیر نبوده....توی پیش آزمون بود.....!!!تو گزینه ها همچین چیزی نداشتیم.....

آقا بهراد الآن که مرحله دو تموم شده و به رحمته خدا رفته، به تر نیست فلن تاپیکه منابع المپیادی اینا رو بذارین تو تاپیکای مهم و گنجینه هارو غیر مهم کنید که تا ساله دیگه خاک بخورن؟ ایشالله ساله دیگه، بچه های ساله بعد خاکاشو گرد گیری می کنن! نظر شما چیه؟!!! :-?

چشم!

خوب من اومدم تا بعد از مدت ها به این تاپیک پست بدم......!!!!!!!خوبه ؟؟!!نه؟؟!! :)خوب میدونم سوالم به طرز فجیعی تکراری هست....ولی چیکارش میشه کرد؟؟!!! ;Dالان که قراره تابستون شه منم دوم چیکار کنم؟؟!!!!! ;Dیعنی تابستون چیکار کنیم؟؟؟!!!!!خواهشن بجوابین...!!!!!! :)

من هنوز تو کافه اونیی هستم که اون بالا گفتن
آخه ما فرزنگنی دو تایی‌ چند تا داشتیم مگه
کسی‌ اگه فهمید منظورشون چیه مارو از خماری در بیاره

Back
بالا