به vesal و کسایی که مشکل مشابه دارن: به نظر من اگه شما سال دومی: پیشنهاد می کنم خیلی به خاطر موضوع زمان اعصاب خودتو خرد نکنی. فقط سعی کن تو درسای مهم update باشی. منظورم اینه که سعی کن وقت مطالعه خونه رو به زیست و ریاضی و فیزیک اختصاص بدی. اگه مدرستون از بعضی از درسا معافتون می کنه سعی کن تو اون زنگها(که معمولا خیلی نمیشه تمرکز کرد) به همین درسا برسی تا تو خونه که تمرکز بیشتری داری به شیمی برسی. و یه چیز دیگه: اگه پارسال سر یه مسئله ریاضی 45 دقیقه وقت می ذاشتی که حل شه امسال دیگه بهتره سریع از روش رد شی. در مورد دینی من فکر می کنم چه الان بخونی چه نخونی آخرش اگه زبونم لال طلا نشدی برا کنکور باز هیچی ازش یادت نمی مونه پس فعلا دینی رو کنسل کن. زبان هم بستگی به سطح خودت داره. ادبیات و زبان فارسی رو به نظرم اگه معافین که هیچی اگه هم معاف نیستین سر کلاس اگه خوب حواست جمع باشه(به خصوص زبان فارسی) تو خونه وقتی ازت نمی گیره. واما عربی: به نظر من سر این یکی اصلا کوتاهی نکن.(کوتاهی سر تکلیف ها اشکال نداره ولی سعی کن همه درساشو خوب یاد گرفته باشی.) و بهتره سر کلاس یه درس دیگه شیمی نخونی چون هم اون درسه رو از دست میدی هم شیمی رو. در آخر پیشنهاد می کنم با یه نفر المپیادی تجربی هم صحبت کنی. بهترین برنامه ریزی رو هم خودت می تونی بکنی پس وقت بذار و یه برنامه خوب ردیف کن.(ارزششو داره) سعی کن یکم در مورد نمره ها و از اون مهمتر صحبتهای معلمهای درسای دیگه بی تفاوت تر باشی. امیدوارم اینا بتونه کمکت کنه.
-----------------
به نقل از بهراد Mdl :
مدرسه ما از شنبه ای که داره میاد به ما معافیت می ده B-) از کلاسای دینی، عربی، زبان فارسی، ادبیات، زبان انگلیسی، تاریخ، آزمایشگاه، شیمی و جبر... جالبه که از ورزش معافیت نمی دن! من خودم با این کاملاً موافقم! (بعد از المپ عشق ورزشم!) ولی کارشون یکم خنده داره!!
معافیت یعنی سر کلاسا نریم، امتحان ترم که دادیم، نمره امتحانو عیناً می ذارن برای مستمر...
حد فاصل بین مرحله 2 و امتحان نهایی بصورت فشرده برامون کلاسایی که معاف نشدیم رو می ذارن... برنامشون که خیلی خوبه!
خوش بحالتون!معمولا دبیرای مرد بیشتر با آدم کنار میان مخصوصا تو مدارس پسرونه!
اما متاسفانه خانما اصـلا همکاری نمیکنن!
مثلا همین دو روز پیش مریض شده بودم و نمیتونستم ورزش کنم! به دبیر ورزش میگم بذار یه کتاب بیارم بخونم که وقتم تلف نشه میگن نه!!!!! بد عادت میشین!!!
تفکرات خیلی قشنگی دارن!
-----------------------------------
پستها ترکیب شد، لطفاً پست متوالی ندین بچه ها! **بهراد**
مرسی!سعی میکنم اجراش کنم!
جدیدا به این فکر افتادن به المپیادیا بها بدن!
میرم باشون حرف میزنم شــــــاید یه ذره کمک کردن!