دوست عزیز من از مرحله دوم دوره نوزدهم چیزی نگفتم.منظور من مرحله اول بیستمین دوره بود که خیلی آسون بود و یه کنکوری هم می تونست قبول بشه. اونی که شما می گید میشه سال قبل.به نقل از happiestchemist :اولا که من سومم.. از چیزایی که من گفتم کجاش این بود که دوم ؟ دو
مدومن مدرسه ما هم قبو لی نداد اما اگه میرفتی میدیدی چرا اینو نمیگفتی..بچه های ما با اختلاف 2 نمره قبول نشدن..کف قبولی 8 نمره بود..میدونی یعنی چی 8 نمره؟یعنی به ادمش ربط نداره..هرکسی تو 217 نمره میتونه 8 نمره غلط داشته باشه و سوتی بده..و به سطح سواد ادم ربطی نداره..قبول دارم برنده کسیه مه دقتش بالا باشه اما این بازم چیزی از اونا کم نمیکنه..در ضمن تو یه هفته میشه یه کتاب خوند ولی چه کتابی ساختار اتم یا موریسون؟

به نقل از The Skeptical :دوستان عزیز تا وقتی مطمئن نشدید که آماده هستید سوالات مرحله ی اول یا دوم را حل نکنید چون بهترین کار اینه که این سوالات را سر وقت بزنید تا مطمئن باشید بیشتر از یک غلط ندارید. در ضمن سوالات دوره های 1 تا 15 را هم بهتره کامل بزنید و نگید اینا در مباحث ما نیستن. باور کنید حل این سوالات خیلی می تونه به شما کمک کنه.
:-s