من از نگاه یه دختر میگم من از غیرت یک فرد غریبه روم احساس بدی بهم دست میده حتی خیلی وقتا از غیرت پدرم یا بعضی از افراد خانوادم روی خودم احساس ناراحتی میکنم!!!!!!!!!به نقل از Hespride :راست ميگي سيما
توجه كرديد همين چيزي كه اسمشو ميزاريم غيرت، توي شهر هاي كوچيك خيلي بيشتر از شهر هاي بزرگه؟
فكر ميكنم غيرت يه جامعه، نمودي از ميزان توجه افراد جامعه به همديگست!
اما متاسفانه روز به روز داره كمرنگ ميشه
اصلا تو غیرت رو ب تعریف؟به نقل از shadi.n :من از نگاه یه دختر میگم من از غیرت یک فرد غریبه روم احساس بدی بهم دست میده حتی خیلی وقتا از غیرت پدرم یا بعضی از افراد خانوادم روی خودم احساس ناراحتی میکنم!!!!!!!!!
اگه این موضوع کمرنگتر شده در عوض مزاحمت ها زیاد تر شده به نظرم ارتباط مستقیم دارن باهم!!!!!!!!!!!
چرا شما توضیح نمیدی؟به نقل از Amir.A :اصلا تو غیرت رو ب تعریف؟
میدونم اما متاسفانه غیرت به این معنی جا افتاده که به قول شما يه نفر وايسه بالا سرت هي بگه موهاتو بكن تو!!به نقل از Hespride :ببين شاد ي خانم، غيرت كه فقط اين نيست كه يه نفر وايسه بالا سرت هي بگه موهاتو بكن تو!!
غيرت يعني حمايت!
و اينكه بيشتر در مورد مرد ها به كار ميره، به اين خاطره كه توي ايران ، از زمان بوق!! تاحالا خانم ها ارزش بالايي داشتن و تو ي كوچه و خيابون احترام خاصي داشتن.
الان توي خيابون يه مرد اگه داد بزنه مثلا بگه كمك، فوقش چند نفر ميرن پيشش، اما خدا نكنه يه خانم يه جيغ كوچولو بزنه، همه ي شهر جمع ميشن ببينن چرا جيغ يه خانم در اومده! و خدا نكنه يه مرد اين وسط اشتباهي كرده باشه كه فاتحش خونده ميشه.
و نكته ي جالب اينه كه اين حركت، هيچ ربطي به دين و مذهب و ... نداره، يه جور حس همگانيه!
ولمون كن نمي خواد از اين چيزاي چرت و پرت بگي به نظر من غيرت يعني بتوني از خودت و يكي كه همراهته دفاع كني موقع توهين همشم كه با كتك درست نميشهچرا فقط غيرت رو تو اين چيزا مي بينيد؟ چرا غيرت رو فقط اين مي دونيد كه اگه كسي چيزي به خواهر و مادرتون گفت يارو رو بگيريد به كتك؟(البته اگه زورتون بهش برسه!) غيرت هاي ديگه اي هم هست : غيرت نسبت به حيثيت كشور، غيرت نسبت به ازبين رفتن دين ، غيرت نسبت به پايمال شدن حق مردم ، غيرت نسبت به زير پا گذاشته شدن قانون و ..... اين ها هم غيرت هستن. حتي مهم تر از غيرت نسبت به خواهر و مادر. چرا در باره ي اونا جرف نمي زنيد؟؟؟!!!
تو از غیرت چی می دونی ؟ چرا چرت و پرت میگی؟ غیرت اصلا به این معنی که تو میگی نیست!! #-oبه نقل از amirali :ولمون كن نمي خواد از اين چيزاي چرت و پرت بگي به نظر من غيرت يعني بتوني از خودت و يكي كه همراهته دفاع كني موقع توهين همشم كه با كتك درست نميشه
به نقل از amirali :ولمون كن نمي خواد از اين چيزاي چرت و پرت بگي به نظر من غيرت يعني بتوني از خودت و يكي كه همراهته دفاع كني موقع توهين همشم كه با كتك درست نميشه
من اگر کسی ابراز غیرت به من نشون بده یک نر و ماده بارش میکنم!! :-&! یا اینکه یک فیلیپینی میزنم پخش زمین شه !!! معنی نمیده کسی همچین کاری را بکنه!!!به نقل از شادی.ن :من از نگاه یه دختر میگم من از غیرت یک فرد غریبه روم احساس بدی بهم دست میده حتی خیلی وقتا از غیرت پدرم یا بعضی از افراد خانوادم روی خودم احساس ناراحتی میکنم!!!!!!!!!
اگه این موضوع کمرنگتر شده در عوض مزاحمت ها زیاد تر شده به نظرم ارتباط مستقیم دارن باهم!!!!!!!!!!!
به نقل از Kinder :
1.تعصب رو چطور تعریف می کنید ؟
2.پیش زمینه های به وجود اومدن تعصب و برخی زیاده روی ها چی می تونند باشند ؟
3.تعصب چه نکات مثبت و چه نتایج منفی ای به دنبال داره ؟
به نقل از *sRina * :-تعصب علاقه و اطمینان بیش از اندازه و اکثرا بدون دلیل نسبت به چیزیه که باهاش موافقیم.و اصولا مرز مشخصیم با تحجر نداره یعنی یه جورایی قبول نکردن چیزی بر خلاف عقیده رو هم شامل میشه.
-فکر میکنم تعصب بیشتر به افراد القا میشه از طرف جامعه ای که توش عضو هستن.یعنی تعصب،تعصب میاره!!اگه همه اطرافیان من یه چیزی رو قبول داشته باشن مسلمه که این علاقه بیش از حد و تعصب روی منم تاثیر میذاره.
-کلاباتعصب مخالفم!نکته مثبتش شامل فردمتعصب نمیشه!نکته مثبتش برای کسیه که این عقیده وتعصب روتحمیل کرده وبراش سودداره دیگه.البته برای فردمتعصبم اطمینان قلبی میاره و در عوض منطقشو ازش میگیره.همیشه تعصب دشمن جدی تغییر و پیشرفته و جامعه رو کور و نابود میکنه.
-در همه زمینه ها!هرچیزی که میشه به عنوان اعتقاد یا علاقه قبولش داشت.
-فکر نمیکنم تعصب داشته باشم روی چیزی.شایدم دارم ولی خودم نمیدونم!
به نقل از تـــــــــــــــارا :1.یعنی حساسیت بی مورد و زیاد روی یه مسئله
2.چند مورد می تونه باشه با توجه به سر فصل!
مسائل عقیدتی-مذهبی-سیاسی: اینه که آدم یک "چیز" رو تمام و کمال قبول کنه و به همین دلیل اشکالات اون "چیز" هم قبول نکنه و نا دیده بگیره و هی واسشون توجیه بیاره و اگه دیگران به اون "چیز" توهین کنن، "عصبی" میشه.خب طبیعتا هیچ چیز بی مشکل نیست.
حالا جای "چیز" میشه، حزب،دین،مکتب و ... گذاشت
برای مسائل روزمره:مربوط دونستن مسائل شخصی دیگران به خود و دخالت در کار دیگران،توجه به حرف مردم و ...
مثلا همین که شوهر به زنش میگه روسری سر کن، دست نزن، نخند و ... بعد میگه نمی گی مردم چی میگن؟! (یکی نیس بگه به تو چه؟! )
و ...
3.تعصب جلوی پیش رفت رو می گیره و مغز آدمو پوک می کنه و کلا جلوی فکر کردنو می گیره
کلا چیز مزخرفیه + تاکید کنم تعصب با غیرت فرق داره
من پست سارینا رو نخوندم البتبه نقل از Kinder :یعنی این تعصب از چه جایی منشاء می گیره ؟!!
برای مثال، مردی که همچیین تعصبی بر روی همسر/دختر ش داره، از چه محیطی تاثیر گرفته ؟!!
چه چیز هایی روش تاثیر گذاشتن ؟!!
اگر تعصب رو ایجاد شده از تاثیرات محیط اطراف بدونیم، پس به نوعی فرد متعصب بی تقصیره !!! این طور نیست ؟!!