غیرت و تعصب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه ها باید بیان کنم که تو یه سنی حتی یه ادم بودن ما دلیل بر منطقی بودن ما و درست بودن تصمیمات ما نیست
و تو یه سنی اسنقلال فقط حرفه و هنوز بهش نرسیدین و خوبه یکی یه سری چیزار و براتون روشن کنه
خواهر تو یک انسان مستقله

سلاملکم...
بنده شخصا غیرت نسبت به ناموس و این حرفا رو همون طور که خیلی از دوستان هم اشاره کردند یک حس میدونم و اساسا نمیشه انتظار داشت که احساسات منطقی باشن...
غیرت یه حس مالکیته به نظرم...
این که طرف فکر میکنه این دختر منه و متعلق به کس دیگه ای نیست و کسی نباید بهش نگاه کنه یا دست بزنه یا حتی حرف بزنه...
و این حس رو فقط متعلق به مرد ها نمیدونم...
زیاد دیدم که مرد با یه خانمی شوخی کرده یا نگاش کرده و همسرش بهش گیر داده که چی گفتی؟و چرا گفتی؟
یا خیلی از زنان این حس رو نسبت به پسرشون دارن و وقتی پسر ازدواج میکنه ، مادر احساس میکنه که پسرش رو ازش گرفتن...
حالا شما رو نمیدونم ولی من خودم شخصا این حس مالکیت رو تو دوران دبستان حتی نسبت به دوستانم هم داشتم و از این که با بقیه صحبت میکردن و بازی میکردن ناراحت میشدم ولی چون منطقی و قابل توجیه نبود این حس رفته رفته از بین رفت.
ولی همین حس مالکیت در مورد همسر و فرزند و اینا با یه جمله ی (ناموسشه اختیارش رو داره) توجیه میشه ...
و خوب مشخصا تو اختیاردارش نیستی...
و اگر عاقل و بالغه حق نداری زیاد دخالت کنی...
................................

اگه باعث بشه خود اون فرد ( که روش غیرت دارن بقیه ) اذیت نشه میتونه چیز خوبی باشه ولی چیزی که من تو ایران میبینم ( بخصوص تو شهرهای کوچک تر ) ، مجموعه ای از حماقت و تحجره و نتیجه ی عملکرد یک مغز مریضه که تنها باعث میشه اون کسی که روش غیرت بخرج میدن منزوی و منزوی تر بشه و نه تنها احساس امنیت بهش دست نده بلکه کلا از مفهوم (( غیرت )) حالش بهم بخوره . به شخصه شاهد بودم که کسانی حاضر نبودند با شوهراشون بیرون برن چون میگفتن اصلا تنها برم تیکه بشنوم خیلی خیلی راحت ترم تا اینکه شوهرم بیاد همش استرس بکشم .

آخرین ویرایش:
سلام قبل از هر چیز غیرت یه احساسه......الان گمونم همتون فکر می کنید غیرت یعنی یه برادر عصبانی که خواهرشو با bf مربوطه تو خیابون دیده و میره دعوا.....
در اصل غیرت یه احساسه که نشان گرفته از چندین حس مثل خشم و غم و... هست....در اصل غیرت یه حس نگرانیه که جای خودشو به خشم میده...بعداً مفصل تر می‌نویسم...از تایپ کردن با کیبورد مجازی متنفرم

Back
بالا