• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بارسلونا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Legend
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بارسلونا

والدز =))
مورینیو دیگه رونالدو و اوزیل و همه رو ول کرده ... الان فقط تنها امیدش شده والدز ...

به نقل از Breeze :
راس میگی کار خوبیه من که انقدر از چرتُ پرتای مزدک حالم بد شده بود که همش صدای تلویزیونُ قطع میکردم. :))

+ولی گزارشگر رادیو ورزش تلفظ اسم بازیکنا رو اشتباه میگه.مثلا بجای بوسکتس میگه بوسکویتز 8-}
ولی بازم بهتر از رادیوه جان خودم!من خیلی تجربه ش رو دارم،خیلی افتضاحن گزارشگراشون! 8-|
+به جای آلوز هم میگه آلوِیز،به جای پیکه هم میگه پیکِی :)) :-"
همشم از آرایه های ادبی استفاده میکنه،تشبیه،تضاد،جناس...اصن یه وضی! ;D
به نقل از asd.dsa :
والدز =))
مورینیو دیگه رونالدو و اوزیل و همه رو ول کرده ... الان فقط تنها امیدش شده والدز ...
آره واقعا 8-|
من که میگم این والدز نفوذیه :-"
+راستی مسی با گلش جلو رئال به همراه سزار بهترین گلزن بارسا جلو رئال شد(با 14 گل)و 4 تا گل با رکورد دی استفانو فاصله داره تا بهترین گلزن کل ال کلاسیکو ها بشه
بعد تنها بازیکنیم هست که توی 4 تا سوپرجام گل زده
+این عکسم دیدنیه!
xavi~0.jpg

بازی ک کلا حرصم داد!...
ولی 3 چیز بازی باحال بود...
1-رونالدو وقتی گل زد کلی ادا اصول و اینا در آورد و 1 دقیقه بعد بارسا گل زد و رونالدو ضایع شد!...یعنی تک تک سلول های بدنم شاد شد!
2-وقتی ژاوی گل زد و بعدش ب اینیستا اشاره کرد با این مضمون ک"گل در اصل روی کار آندرس بوده"...
3-مصاحبه ی مورینیو بعد بازی ک گفتن بش تو چرا ناراحت نیستی تیمت باخته...و آقای خاص گفت"باخت؟...ی گلشون ک آفساید بود پس بازی مساوی شد دیگه...چرا باید ناراحت باشم؟...

به نقل از پوریا عابدی :
بازی ک کلا حرصم داد!...
ولی 3 چیز بازی باحال بود...
1-رونالدو وقتی گل زد کلی ادا اصول و اینا در آورد و 1 دقیقه بعد بارسا گل زد و رونالدو ضایع شد!...یعنی تک تک سلول های بدنم شاد شد!
2-وقتی ژاوی گل زد و بعدش ب اینیستا اشاره کرد با این مضمون ک"گل در اصل روی کار آندرس بوده"...
3-مصاحبه ی مورینیو بعد بازی ک گفتن بش تو چرا ناراحت نیستی تیمت باخته...و آقای خاص گفت"باخت؟...ی گلشون ک آفساید بود پس بازی مساوی شد دیگه...چرا باید ناراحت باشم؟...
کلا رونالدو یه چی بلده هر دفه تکرارش میکنه :)) ضایع میشه در حد چی!
قدرشناسی =D> ،قبلش هم اون حرکتی که تو عکس هس رو انجام داد،عالی بود :))
حالا خوبه آفسایدم نبود 8-| جالبیش اینه که مورینیو هر وخ تیمش میبره یا کلا نتیجه میگیره و تو اون بازی داور اشتباهات موثر کرده،میگه:من کارشناس داوری نیستم
ولی هر وخ میبازه و نتیجه نمیگیره با قاطعیت نظر میده! 8-| میشه کارشناس داوری!

نمی دونم چرا بارسا یه دروزه بان 6دونگ نمی خره رفته سانگو خریده بابا این همه بازیکن سطح بالا داره میخاد چیکار این همه پول دارن برن نویرو بخرن :-\

به نقل از alachigdel :
نمی دونم چرا بارسا یه دروزه بان 6دونگ نمی خره رفته سانگو خریده بابا این همه بازیکن سطح بالا داره میخاد چیکار این همه پول دارن برن نویرو بخرن :-\
فقط ی درصد فکر کن بایرنی ک ب این زحمت نویرو خریده با هر قیمتی بفروشه نویر رو!!...
حتی ی گلر آینده دار مثل سرخیو آسنجو(این بود اسمش؟)رو خریدن هم خوبه...ولی اصلا تو سیاستشون نیست انگار...

به نقل از پوریا عابدی :
فقط ی درصد فکر کن بایرنی ک ب این زحمت نویرو خریده با هر قیمتی بفروشه نویر رو!!...
حتی ی گلر آینده دار مثل سرخیو آسنجو(این بود اسمش؟)رو خریدن هم خوبه...ولی اصلا تو سیاستشون نیست انگار...
فقط نویر نیس که اینو همین جوری گفتم ی دروازه بان 6دونگ که پیدا میشه ولی انگارباید باهمین بسوزیمو بسازیم

سرخیو آسنجو که فکر نکنم آینده ای داشته باشه، تو اتلتیکومادرید ذخیره س :-" :-?

آره بابا گمون نکنم نویر و بدن........ولی واااااقعا ضروریه ها......هی به این شیکی بازی میکنن و گل میزنن بد والدز....... :| خدایی داغونه واس این سطح بالای بازی...

نیمه اول بازی با اوساسونا 1-0 اوساسونا جلوه :| اگه این دفه هم اوساسونا رو نبریم :|
تیو یه دونه زد به تیر
دو تا گل مسلم مسی و اینی رو هم دروازه بانشون دفع کرد(بی نظیره این دروزاه بان...اینو حداقل میخریدیم!)
همه بازی بارسا موقعیت داش ولی هیچ کودوم گل نشد :|(62 درصد هم مالکیت)
سانچز هم هی موقعیت خراب میکرد :|
+گلشون آفساید بود :|
از بابت باختمون مطمئنم...امیدوارم 1-0 بدتر نشه
مسی بازی رو مساوی کرد،رو پاس سانچز
مسی بازی رو 2-1 کرد رو پاس یوردی

Back
بالا