ولی بازم بهتر از رادیوه جان خودم!من خیلی تجربه ش رو دارم،خیلی افتضاحن گزارشگراشون!به نقل از Breeze :راس میگی کار خوبیه من که انقدر از چرتُ پرتای مزدک حالم بد شده بود که همش صدای تلویزیونُ قطع میکردم.
+ولی گزارشگر رادیو ورزش تلفظ اسم بازیکنا رو اشتباه میگه.مثلا بجای بوسکتس میگه بوسکویتز![]()

آره واقعابه نقل از asd.dsa :والدز
مورینیو دیگه رونالدو و اوزیل و همه رو ول کرده ... الان فقط تنها امیدش شده والدز ...

کلا رونالدو یه چی بلده هر دفه تکرارش میکنهبه نقل از پوریا عابدی :بازی ک کلا حرصم داد!...
ولی 3 چیز بازی باحال بود...
1-رونالدو وقتی گل زد کلی ادا اصول و اینا در آورد و 1 دقیقه بعد بارسا گل زد و رونالدو ضایع شد!...یعنی تک تک سلول های بدنم شاد شد!
2-وقتی ژاوی گل زد و بعدش ب اینیستا اشاره کرد با این مضمون ک"گل در اصل روی کار آندرس بوده"...
3-مصاحبه ی مورینیو بعد بازی ک گفتن بش تو چرا ناراحت نیستی تیمت باخته...و آقای خاص گفت"باخت؟...ی گلشون ک آفساید بود پس بازی مساوی شد دیگه...چرا باید ناراحت باشم؟...
ضایع میشه در حد چی!
،قبلش هم اون حرکتی که تو عکس هس رو انجام داد،عالی بود 
جالبیش اینه که مورینیو هر وخ تیمش میبره یا کلا نتیجه میگیره و تو اون بازی داور اشتباهات موثر کرده،میگه:من کارشناس داوری نیستم
میشه کارشناس داوری!
فقط ی درصد فکر کن بایرنی ک ب این زحمت نویرو خریده با هر قیمتی بفروشه نویر رو!!...به نقل از alachigdel :نمی دونم چرا بارسا یه دروزه بان 6دونگ نمی خره رفته سانگو خریده بابا این همه بازیکن سطح بالا داره میخاد چیکار این همه پول دارن برن نویرو بخرن :-\

فقط نویر نیس که اینو همین جوری گفتم ی دروازه بان 6دونگ که پیدا میشه ولی انگارباید باهمین بسوزیمو بسازیمبه نقل از پوریا عابدی :فقط ی درصد فکر کن بایرنی ک ب این زحمت نویرو خریده با هر قیمتی بفروشه نویر رو!!...
حتی ی گلر آینده دار مثل سرخیو آسنجو(این بود اسمش؟)رو خریدن هم خوبه...ولی اصلا تو سیاستشون نیست انگار...

خدایی داغونه واس این سطح بالای بازی...
اگه این دفه هم اوساسونا رو نبریم 
(62 درصد هم مالکیت)