amir h
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- سلطانی
- شهر
- کرج
- سال فارغ التحصیلی
- 90
پاسخ : بارسلونا
نتیجه گیری تیمی و فردی جوری که شما فکر میکنید نیست
شما فقط آمارارو میبینید, کی چند تا گل زده, کی چند تا جام گرفته بعد میاین با منطق خاص خودتون قضاوت میکنید که توپ طلا باید به کی برسه
اگه ریبری 5 تا جام برده دانته هم 5 تا جام برده! چرا به اون توپ طلا نمیدن؟
پس ملاک کلاً چیز دیگه اییه
در مورد عملکرد فردی هم همینطور
فقط میبینید کی چند تا گل زده
برای این که بفهمی بهترین بازیکن کیه باید بازیارو کامل ببینی
حد اقل یه کم آنالیز بازی بلد باشی و ...
این که به مسی رای دادن کاملاً ابلهانس چون حتی اگه مسی تو دورانی که بازی کرده باشه خوب بوده باشه و یه تنه! بارسا رو قهرمان لا لیگا کرده باشه (نمیدونم وقتی به تیم دوم رئال باختن و از بایرن 5 تا خوردن کجا بود!!!) که حالا اصلا! دوست ندارم در باره این بحث کنم
برای همین حتی اگه قثبول کنیم که تو دوران حضورش بهترین بوده بازم نمیتونه بهترین بازیکن سال باشه چون حدود ثلث سالو مصدوم بوده
یه سری میگن تقضیر خودش نیست که مصدوم بوده و اگه بود بهترین بود و این حرفا
دیگه حرف از این احمقانه تر نشنیدم من!
با این استدلال میتونیم توپ طلارو هر سال بدیم به زیدان چون اگه بود از همه بهتر بود!!!
در مورد ریبری هم نمیدونم چطور میگید اگه نبود بایرن چمپینز لیگو نمیگرفت
بایرن به شما 7 تا زد و بردنشون از شما دیگه واقعاً مستلزم حضور ریبری نبود
تو فینالم که دورتموند براشون یه رقیب عادیه
با این حال هنوزم میگم اگر ریبری هم این جایزرو میبرد کاملاً حقش بود همونطور که رونالدو هم حقشه!
در مورد تمدید هم اگر ریبری هم تو اون بازیا میدرخشید و رای ها به سمت اون برمیگشت بازم تصمیم درستی بود چون اون بازیا تو سال 2013 انجام شده و مرد سال 2013 قرار بود انتخاب بشه پس اون بازیا حتماً باید برای رای ها لحاظ میشدن!
اگه این بازیا تو جایزه 2013 لحاظ نمیشدن تو جایزه 2014 هم که قرار نبود لحاظ بشن پس کجا لحاظ میشدن؟!!!
حالا این که بلاتر با چه قصدی این تصمیمو گرفته رو من نمیدونم ولی اون بازیها باید لحاظ میشد!!!
در مورد مسی هم من نگفتم کل 4 سال حقش نبود!
2009 کاملاً حقش بود
2010 به هیچ وجه حقش نبود
2011 اینیستا هم به اندازه مسی مستحق این جایزه بود ولی بازم نمیشه گفت حق مسی نبود
2012 هم حقش نبود و بازم تحت تاثیر آمارها و تبلیغات بهش رای دادن!
نتیجه گیری تیمی و فردی جوری که شما فکر میکنید نیست
شما فقط آمارارو میبینید, کی چند تا گل زده, کی چند تا جام گرفته بعد میاین با منطق خاص خودتون قضاوت میکنید که توپ طلا باید به کی برسه
اگه ریبری 5 تا جام برده دانته هم 5 تا جام برده! چرا به اون توپ طلا نمیدن؟
پس ملاک کلاً چیز دیگه اییه
در مورد عملکرد فردی هم همینطور
فقط میبینید کی چند تا گل زده
برای این که بفهمی بهترین بازیکن کیه باید بازیارو کامل ببینی
حد اقل یه کم آنالیز بازی بلد باشی و ...
این که به مسی رای دادن کاملاً ابلهانس چون حتی اگه مسی تو دورانی که بازی کرده باشه خوب بوده باشه و یه تنه! بارسا رو قهرمان لا لیگا کرده باشه (نمیدونم وقتی به تیم دوم رئال باختن و از بایرن 5 تا خوردن کجا بود!!!) که حالا اصلا! دوست ندارم در باره این بحث کنم
برای همین حتی اگه قثبول کنیم که تو دوران حضورش بهترین بوده بازم نمیتونه بهترین بازیکن سال باشه چون حدود ثلث سالو مصدوم بوده
یه سری میگن تقضیر خودش نیست که مصدوم بوده و اگه بود بهترین بود و این حرفا
دیگه حرف از این احمقانه تر نشنیدم من!
با این استدلال میتونیم توپ طلارو هر سال بدیم به زیدان چون اگه بود از همه بهتر بود!!!
در مورد ریبری هم نمیدونم چطور میگید اگه نبود بایرن چمپینز لیگو نمیگرفت
بایرن به شما 7 تا زد و بردنشون از شما دیگه واقعاً مستلزم حضور ریبری نبود
تو فینالم که دورتموند براشون یه رقیب عادیه
با این حال هنوزم میگم اگر ریبری هم این جایزرو میبرد کاملاً حقش بود همونطور که رونالدو هم حقشه!
در مورد تمدید هم اگر ریبری هم تو اون بازیا میدرخشید و رای ها به سمت اون برمیگشت بازم تصمیم درستی بود چون اون بازیا تو سال 2013 انجام شده و مرد سال 2013 قرار بود انتخاب بشه پس اون بازیا حتماً باید برای رای ها لحاظ میشدن!
اگه این بازیا تو جایزه 2013 لحاظ نمیشدن تو جایزه 2014 هم که قرار نبود لحاظ بشن پس کجا لحاظ میشدن؟!!!
حالا این که بلاتر با چه قصدی این تصمیمو گرفته رو من نمیدونم ولی اون بازیها باید لحاظ میشد!!!
در مورد مسی هم من نگفتم کل 4 سال حقش نبود!
2009 کاملاً حقش بود
2010 به هیچ وجه حقش نبود
2011 اینیستا هم به اندازه مسی مستحق این جایزه بود ولی بازم نمیشه گفت حق مسی نبود
2012 هم حقش نبود و بازم تحت تاثیر آمارها و تبلیغات بهش رای دادن!