بارسلونا

mobina7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بهشهر
دانشگاه
دانشگاه مازندران
رشته دانشگاه
حسابداری
پاسخ : بارسلونا

و این چنین شد که دومین باخت بارسا هم رقم خورد! ;))

اختلاف شد 3 امتیاز فقط! :D

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از mobina7 :
و این چنین شد که دومین باخت بارسا هم رقم خورد! ;))

اختلاف شد 3 امتیاز فقط! :D
شما خیلی نگران نباشید حالا وقت بسیار است برای افزایش فاصله. به هر حال فعلن نگرانی ما اتلتیکوه که باهاش هم امتیاز شدیم نه رئال.
بازی با آژاکس واقعا بارسا بد بازی کرد، ولی نمیدونم چطوری "شانس" آوردیم :-?? تنها چیزی که بارسا کلا این فصل نداشته شانس بوده،اگه شانس میاوردیم موقعیتامون گل میشد و 2-1 میبردیم نه که ببازیم.
بازی با بیلبائو هم دیگه آخر بی دقتی و بد شانسی بود :| نیمار جلو دروازه سر میخورد توپو میزد آسمون. پاسا هم بی دقت بودن. ولی موقعیت خوب ایجاد میکردیم. اگه یه دونه گل بارسا میزد بعدش بازی راحت میشد ولی سر اشتباه فردی گل خوردیم.
به هر حال من بحران یا مشکل یا چنین چیزی نمیبینم. صرفا بی دقتی و موقعیت نشناسی مهاجماس. در ضمن آژاکس و بیلبائو تیمای کوچیکی نیستن و بارسا هم تنها مصدومش مسی نیست. دنی آلوز آلبا هم نیستن که ینی سانتر از جناحین تقریبا تعطیل.(داور هم که افتضاح بود،کلا هیچ خطایی رو بازیکنای بارسا نمیگرفت.خطایی که بازیکن بیلبائو رو نیمار کرد هم قرمز مستقیم داشت که فقط زرد داد) در صورتیکه رئال در مدت مصدومیت رونالدو با گالا و وایادولید(که کلا دو تا بازیشو تو لیگ برده) بازی کرده و میخواست دیگه اونا رو هم نبره آیا؟!

mobina7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بهشهر
دانشگاه
دانشگاه مازندران
رشته دانشگاه
حسابداری

به نقل از آیدا-ق :
شما خیلی نگران نباشید حالا وقت بسیار است برای افزایش فاصله. به هر حال فعلن نگرانی ما اتلتیکوه که باهاش هم امتیاز شدیم نه رئال.
بازی با آژاکس واقعا بارسا بد بازی کرد، ولی نمیدونم چطوری "شانس" آوردیم :-?? تنها چیزی که بارسا کلا این فصل نداشته شانس بوده،اگه شانس میاوردیم موقعیتامون گل میشد و 2-1 میبردیم نه که ببازیم.
بازی با بیلبائو هم دیگه آخر بی دقتی و بد شانسی بود :| نیمار جلو دروازه سر میخورد توپو میزد آسمون. پاسا هم بی دقت بودن. ولی موقعیت خوب ایجاد میکردیم. اگه یه دونه گل بارسا میزد بعدش بازی راحت میشد ولی سر اشتباه فردی گل خوردیم.
به هر حال من بحران یا مشکل یا چنین چیزی نمیبینم. صرفا بی دقتی و موقعیت نشناسی مهاجماس. در ضمن آژاکس و بیلبائو تیمای کوچیکی نیستن و بارسا هم تنها مصدومش مسی نیست. دنی آلوز آلبا هم نیستن که ینی سانتر از جناحین تقریبا تعطیل.(داور هم که افتضاح بود،کلا هیچ خطایی رو بازیکنای بارسا نمیگرفت.خطایی که بازیکن بیلبائو رو نیمار کرد هم قرمز مستقیم داشت که فقط زرد داد) در صورتیکه رئال در مدت مصدومیت رونالدو با گالا و وایادولید(که کلا دو تا بازیشو تو لیگ برده) بازی کرده و میخواست دیگه اونا رو هم نبره آیا؟!
من نمیدونم چرا شما گالاُ دست کم میگیرین گالا تیم ضعیفی نیست مخصوصا با وجود دروگبـــــــــــا! :-"
+ نکته ی مهم اینه که رئال بدون رونالدو هم به درخشش ادامه داده ولی بارسا بدون مسی... :D

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از mobina7 :
من نمیدونم چرا شما گالاُ دست کم میگیرین گالا تیم ضعیفی نیست مخصوصا با وجود دروگبـــــــــــا! :-"
+ نکته ی مهم اینه که رئال بدون رونالدو هم به درخشش ادامه داده ولی بارسا بدون مسی... :D
گالا پارسال تیم خوبی بود خوب بازی میکرد ولی امسال واقعا هیچ حرفی واسه گفتن نداشت با وجود دروگبا و اسنایدر
+نکته ی مهم تر اینه که بارسا فقط یه مصدوم نداره و نکته مهم تر تر اینه که رئال با وایادولید و گالا بازی داشته نه آژاکس و بیلبائو. وگرنه بارسا هم بدون مسی گرانادا رو 4-1 برد. اگه با امثال گرانادا و وایادولید بازی داشت بارسا به قول شما به درخشش ادامه میداد(البته نمیدونم شاید واسه رئالیا بردن وایادولید درخشش محسوب بشه :-??) حالا هم اتفاق به خصوصی نیفتاده الان تیم ببازه به خودش بیاد خیلی بهتر از اینه که تو آپریل و مِی این ببازه

mobina7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بهشهر
دانشگاه
دانشگاه مازندران
رشته دانشگاه
حسابداری

به نقل از آیدا-ق :
گالا پارسال تیم خوبی بود خوب بازی میکرد ولی امسال واقعا هیچ حرفی واسه گفتن نداشت با وجود دروگبا و اسنایدر
+نکته ی مهم تر اینه که بارسا فقط یه مصدوم نداره و نکته مهم تر تر اینه که رئال با وایادولید و گالا بازی داشته نه آژاکس و بیلبائو. وگرنه بارسا هم بدون مسی گرانادا رو 4-1 برد. اگه با امثال گرانادا و وایادولید بازی داشت بارسا به قول شما به درخشش ادامه میداد(البته نمیدونم شاید واسه رئالیا بردن وایادولید درخشش محسوب بشه :-??) حالا هم اتفاق به خصوصی نیفتاده الان تیم ببازه به خودش بیاد خیلی بهتر از اینه که تو آپریل و مِی این ببازه
جالبه من پارسالم به بارسایی ها میگفتم همین حرفو راجبه(؟) گالامیزدن ولی من به جرئت میگم گالا مخصوصا پارسال خیلی خـــــــــــوب بود! :D
آژاکس هم سری قبل حرفی واسه گفتن نداشت ولی امسال خیلی بهتره! :-"
هر وقت بارسا میبازه اون تیم میشه پدیده ی فصل از نظر بارسایی ها! ;))

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از mobina7 :
جالبه من پارسالم به بارسایی ها میگفتم همین حرفو راجبه(؟) گالامیزدن ولی من به جرئت میگم گالا مخصوصا پارسال خیلی خـــــــــــوب بود! :D
آژاکس هم سری قبل حرفی واسه گفتن نداشت ولی امسال خیلی بهتره! :-"
هر وقت بارسا میبازه اون تیم میشه پدیده ی فصل از نظر بارسایی ها! ;))
پارسال خیلی خوب بود که تا اون مرحله اومده بود بالا و واقعا هم بازی خوبی ارائه میداد ولی امسال اصلا اینطوری نبود.
آژاکس هم به هر حال تیم با ریشه و خوبیه ولی امسال بازی برگشت رو واقعا خوب بازی میکردن،حتی بازی رفت هم خیلی بد نبودن. چیزی که واضحه آژاکس از پارسال بهتر شده.
این عکسش صادقه اکثر اوقات. مثلا فک کنم الان خاتیوا پدیده ای باشه واسه خودش :))

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

بارسلونا6 سلتیک1

2013-12-11_BARCELONA-CELTIC_26.v1386799550.JPG

نیمارفوق العاده بود دیشب! 3گل ویه پاس گل ، کاملا برزیلی و کاملا رو فرم!​

moreda

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
مدال المپیاد
ریاضی
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
کامپیوتر نرم افزار

رفتم فیس بوک تو پیج مسی ببینم چه خبره(چقدر فوش خورده؟ چقدر عذرخواهی کردن؟)
بعد دیدم وسط همین قضایا یه ایرانیه نوشته:
چرا تو pes14 خوب پاس نمیدی
:)) :))

rezanajafi

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه طباطبایی
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
1395
مدال المپیاد
زیست
دانشگاه
تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از ..MahSa.. :
بارسلونا6 سلتیک1

2013-12-11_BARCELONA-CELTIC_26.v1386799550.JPG

نیمارفوق العاده بود دیشب! 3گل ویه پاس گل ، کاملا برزیلی و کاملا رو فرم!​

قربونت نیمار ....
یدونه ای...

Armator

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
Helli II
شهر
Tehran

مسخره ترین توپ طلا زمان رو به رونالدوییان تبریک میگیم
بزور از مسی که 6 ماه مصدوم بود با اختلاف 3% برد
خاک بر سرش واقعا
این توپ هیچ ارزشی نداشت واقعا

king.nader

آراس.نامه (Mr. Darcy)
نام مرکز سمپاد
علامه حلی (1) / هاشمی نژاد (1)
شهر
تهران / مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
مدال المپیاد
المپ فیزیک بودم که نیمهِ راه، کفشامو آویختم نمیدونم چرا!
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
« مهندسی صنایع و سیستم ها »

ما که بخیل نـیستیم. و مثل همه بزرگان فوتبال معتقدیم رونالدو، بهترین بازیکن عصر خودش بود .. اگر ؛ مسی درین زمان بازی نـمی کرد! :)

بقول مستندِ رونالدو ؛ کریس یه ورزشکاره که فوتبال بازی میکنه، اما «لئو» هنرمندی هست که فوتبال بازی میکنه.

...

آندره ویلاس بواس، سرمربی سابق تاتنهام و هموطن رونالدو، معتقد است که لیونل مسی را می توان بهترین بازیکن تاریخ دانست اما اعلام کرد توپ طلای سال 2013 باید به کریس رونالدو برسد
..

کریس در ماه های اخیر بسیار خوب کار کرد و بازی های بیشتری نسبت به مسی انجام داد. بنابراین می تواند برنده توپ طلای امسال باشد.

البته این اتفاق نباید این مسئله را تحت تاثیر قرار بدهد که مسی احتمالا بهترین بازیکن نسل خود و شاید حتی همه تاریخ باشد.

اما اگر فقط به عملکرد آنها در یک سال اخیر نگاه کنید، احتمالا رونالدو برنده خواهد شد

دیدم برخی مثلا هوادارها! از زیر سایه قرار گرفتن مسی و 45 گل در 46 بازی 2013 اش میگن. خواستم بگم نیاز نـیست یادآوری کرد مثلا سالِ 2012 رو به بعضیا. همین. (;

..

پ.ن: اینم برا اینکه نگن توجیه بود حرفامون. مسی یک چهارم سال رو از دست داد در 2013.

ImageThumb

_ _

راستی!! خیلیا از خورده شدن حق رونالدو میگن ؛ اما

پلاتینی : « فکر می‌کنم اگر فرانک (ریبری) نـتواند در سالی که در آن تمامی قهرمانی‌های مهم را کسب کرده است توپ طلا را ببرد، حتما توپ طلا مشکلی دارد. چابی و اینیستا هم در سال 2010 قهرمان جام جهانی شدند ولی آنها هم به توپ طلا نـرسیدند! »

واقعا تاثیر ریبری روی تیمش و نقشی که ایفا کرد برای بایرن، خیلی بیشتر از مسی که سه ماه مصدوم بود و رونالدو که با رئال به هیچ جا نـرسید و .. بود امسال.

بگذریم!

.

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

روزی که یه بارسایی از مسخره بودن توپ طلا صحبت کنه روز مزگ فوتباله

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

همیشه حق امثال ژاوی اینیستا و ریبری خورده میشه :| اگه بنا به آرا 10 تا کشور اول رنکینگ فیفا بود ریبری با 60 درصد اول میشد.خیلی از مربیا و کاپیتانای تیم ملی ها که رای میدن اصن اسم ریبری رو احتمالا نشندیده بودن در عمرشون.
البته شکی در این نیست که توپ طلا بیشتر یه جایزه نمایشی ه که خب بهتره به مسی/ رونالدو داده بشه تا به بازیکنی که واقعا حقشه.الان میگین اون 4 تا توپ طلای مسی هم زیر سوال میره! باید بگم بله میره و اگه به خاطر توپ طلاهاش مسی رو بهترین میدونیند که سخت در اشتباهید.(اینکه رای گیری توپ طلا مشکل داره و کلا چیز مهمی نیست رو پارسال هم دقیقا بعد از برنده شدن مسی گفتم.به خاطر اینکه رونالدو برنده شده نیست قطعا)

+واقعا سوالی که برام پیش میاد اینه: اگه رای گیری توپ طلا رو در حالی تمدید کرده بودن که قبلش مسی با تیم ملی آرژانتین تو پلی آف(موقعیت فرضی) هتریک کرده بود چه حسی بهتون دس میداد؟
البته اگه تمدید نمیشد مهلت رای گیری بازم توپ طلا به ریبری نمی رسید.مشکل بنیادی همون روش رای گیری ه.

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

توپ طلا 2013 یه جایزه برای سال 2013 هست که همه بازیای 2013 باید توش لحاظ بشه
سالای قبل اگر تمدید نمیشد برای این بود که اواخر سال بازی شاخصی نبود
ولی امسال بازیای پرتغال و فرانسه تو پلی آف که جفتشون واسه توپ طلا نماینده هم داشتن مهم و تاثیر گذار بود!
ولی در کل توپ طلا مسخره شده
من خودم دوست داشتم امسالم مسی ببره که دیگه کاملاً وضعیت توپ طلا مشخص بشه!!!
و دقیقاً برای همین که این دیدگاها پیش نیاد رونالدو برنده شد! (البته به نظرم امسال رونالدو و ریبری از نظر "فردی" در یه حد بودن)
شاید اگر 2010 و 2012 مسی جایزه رو نمیبرد امسالم رونالدو برنده نمیشد
برنده شدن امسال رونالدو یه جوری مشروعیت میده به جایزشون و از اعتراضا کم میکنه
اعتراض و تبلیغات مسی و رونالدو تاثیز میزاره چون خیلی تو چشن
ولی طبق معمول اعتراض بازیکنایی مثل ریبری و اینیستا و اشنایدر و جرارد و ... تاثیری نداره

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

خب ریبری دو تا از جاماش رو اونور سال گرفت.(سوپرکاپ اروپا و جام باشگاه های جهان که تو هر دو هم کاملا تاثیر گذار بود)
پس چرا دقیقا بعد از درخشش رونالدو تمدید شد؟ اون موقه که فهمیدن فرانسه و پرتغال میرن پلی آف و حریفاشون کیا هستن میتونستن تمدید کنن. حالا تمدید شدنش یه طرف، چرا امکان تعویض رای گذاشتن؟ خدایی مسخره س.(باید "همه" بازیا رو لحاظ کرد، نه فقط دو تا بازی پلی آف رو)
توپ طلا از اولم مسخره بود الان مسخره تر شده. کلا مقایسه بازیکنا از پستای مختلف خیلی کار غیر فنی ه. ینی نویر که نمیتونه گل بزنه با مسی که فقط کارش گلزنیه داره مقایسه میشه و خب معلومه که مهاجما تو این سیستم خیلی بیشتر انتخاب بشن. تازه رای دادن همه کشورا با هر سطح آگاهی فوتبالی مربیا و کاپیتاناشون هم مشکل بزرگیه. حتی کاپیتانا و مربیای 10 تا تیم اول دنیا هم یه جاهایی به هم وطنشون رای میده بدون در نظر گرفتن چیزای دیگه. خب معلومه مربی تیم ملی آرژانتین اگه واقعا هم حق یه نفر دیگه باشه نمیاد رای اولش رو به اون بده میده به مسی که قراره واسش بازی کنه. همونطور که لوو امسال گفت نمیتونه از بین بازیکنای بایرن و دورتموند انتخاب کنه کلا رای نداد.
هیچی دیگه اگه مسی میبرد که دیگه هیچی رسما! و از نظر اونا کلا دو بازیکن قابلیت انتخاب شدن دارن: مسی/رونالدو. خب مسی نیست، پس رونالدوه بقیه بازیکنا هم هویج.
مشروعیت قلابی میده. چون حق مسی نیس حتما حق رونالدوه؟ نمیشه که. بله قدرت رسانه ها خیلی بییشتر از تصور ماست.قدرت رسانه ای رونالدو و مسی به دلایل متعددی(تو چش بودن زیاد به خاطر گلزنی زیاد و همکاری با برند ا و کمپانیای مختلف و طرفدارای زیاد و...) قابل قیاس با امثال ریبری و اینیستا و اینا نیست.
البته این بازیکنا معمولا اعتراض چندانی هم نمیکنن چون بیشتر به جام ها اهمیت میدن(اینیستا که کلا به خاطر مسی سکوت میکرد خیلیم راضی بود از اینکه هم تیمیش میبره) ریبری هم که گفته ترجیح میده قهرمان شه و این جایزه واسه خانواده و طرفداراش ارزشمند بوده.
+رونالدو وریبری از نظر فردی تو یه سطح نبودن. رونالدو عملکرد فردیش بهتر بود. ولی ریبری تاثیر گذاریش خیلی خیلی بیشتر بود(ریبری یکی از ستون های بایرن تو همه ی قهرمانیاش بود. ریبری، لام،نویر ستونای بایرن بودن.که خب لام و نویر که به وضوح هیچ شانسی واسه قرار گرفتن تو 3 تای آخر نداشتن میموند همین ریبری.) تازه حرف از عملکرد فردی باشه مسی جز تو چمپیونز لیگ که رونالدو آقای گل شد،بقیه جاها بیشتر گل زده. اونم با وجود اینکه خیلی کم بازی کردو پشت هم مصدوم شد که این خودش شانش مسی رو کاملا از بین برد.

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

این که تمدید کردن که رونالدو ببره تصور درستی نیست
البته خود فیفا هم دوست داشت که امسال رونالدو ببره که به جایزش مشروعیت بده
ولی نه با این منطق که چون حق مسی نیست خق رونالدوه! با این منطق که سالای پیش مسی حقش نبوده و این جایزه رو برده
رونالدو مراسمو تحریم کرده و شخصیت تاثیزگذاریه برای رسانه ها و اسپانسرها
و رضایت دوباره رونالدو و هواداراش و اسانسرا و... خیلی مشروعیت میده به این جایزه

در مورد تمدید هم تمدید به این معنی نیست که ملاک فقط دو بازی آخره
معنیش اینه که "علاوه بر"کل بازی ها این دو بازی هم میتونید در رای هاتون لحاظ کنید!
به نظر من امسال رونالدو و ریبری هر کدوم این جایزه رو میبردن حقشون بود چون بایرنم طوری نبود که موفقیتشو "مدیون" ریبری باشه و ریبری عملکرد "فردی" خیلی قوی داشته باشه

فقط عجیب ترین نکته امسال تعداد رای های مسی بود که نشون داد هنوزم ابله هایی مثل جواد نکنام هستن که بدون توجه به عملکرد بازیکنا میرن و از روی علاقه شخصی رای میدن

mobina7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بهشهر
دانشگاه
دانشگاه مازندران
رشته دانشگاه
حسابداری

به نقل از amir h :
فقط عجیب ترین نکته امسال تعداد رای های مسی بود که نشون داد هنوزم ابله هایی مثل جواد نکنام هستن که بدون توجه به عملکرد بازیکنا میرن و از روی علاقه شخصی رای میدن

و همچنین کی روش! [-(
وقتی هم بهش گفتن چرا؟
گفت نظر شخصی من رونالدو بود ولی این رای فقط نظر من نیست و باید با توجه مربی های لیگ باشه که رای اکثر اونا مسی بود واسه همینم من به نظرشون احترام گذاشتم ومسیُ انتخاب کردم! :D
ار کی تاحالا رای دادن گروهی شده منم نمیدونم! :|

+ انتخاب دوم نکونام هم ریبری بود! :D
همون بر اساس علاقه و اینا رای داده! :|

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از amir h :
این که تمدید کردن که رونالدو ببره تصور درستی نیست
البته خود فیفا هم دوست داشت که امسال رونالدو ببره که به جایزش مشروعیت بده
ولی نه با این منطق که چون حق مسی نیست خق رونالدوه! با این منطق که سالای پیش مسی حقش نبوده و این جایزه رو برده
رونالدو مراسمو تحریم کرده و شخصیت تاثیزگذاریه برای رسانه ها و اسپانسرها
و رضایت دوباره رونالدو و هواداراش و اسانسرا و... خیلی مشروعیت میده به این جایزه

در مورد تمدید هم تمدید به این معنی نیست که ملاک فقط دو بازی آخره
معنیش اینه که "علاوه بر"کل بازی ها این دو بازی هم میتونید در رای هاتون لحاظ کنید!
به نظر من امسال رونالدو و ریبری هر کدوم این جایزه رو میبردن حقشون بود چون بایرنم طوری نبود که موفقیتشو "مدیون" ریبری باشه و ریبری عملکرد "فردی" خیلی قوی داشته باشه

چرا تصور درستی نیست؟ درست در شب درخشش رونالدو باید تمدید بشه؟ اونم با امکان تعویض رای؟ ینی واقعا مشکوک نیست؟ ینی واقعا بعد از گندی که بلاتر زد و ویدئوش منتشر شد اصلا محتمل نیست که بلاتر برای جمع کردن گندش یه گند بدتر زده باشه؟ خدایی من فقط یه سوال دارم، اگه این اتفاق برعکسش افتاده بود و در شب درخشش مسی با تیم ملی آرژانتین رای گیری تمدید میشد بازم به نظرتون مشکلی نبود؟
ینی هیچ کودوم از اون 4 سال حق مسی نبوده و برده؟
چرا در منطق کسایی که رای میدن دو بازیکن حق دریافت این جایزه رو دارن، مسی یا رونالدو.خب مسی که حقش نیس پس رای بدیم به رونالدو. اگه غیر از این بود که ریبری انتخاب شده بود الان.
ولی از اون جایی که معلومه کسایی که رای دادن حافظه شون اندازه ماهی بوده و کلا همین دو بازی رو لحاظ کردن.(میتونید درصد آرا رو قبل از تمدید و بعد از تمدید ببینید)
ولی ریبری یکی از ستون های بایرن تو اون 5 قهرمانی بود. اگه ریبری نبود بایرن لاقل تو چمپیونز نتیجه نمیگرفت. همینطور نویر و لام هم تاثیرشون بیشتر از ریبری نبوده باشه کمتر هم نبود. ولی خب مدافع و دروازه بان اتوماتیک از لیست حذف میشن و میموند همین ریبری.ریبری وظیفه ش گلزنی نبود و بیشترین پاس گل تو بوندس لیگا رو داده بود. عملکردش از جهت عالی بود.
کاپیتان مالدیو هر سال به مارادونا رای میده :|
به نظر من رای دادن به مسی اونقدر هم نمیتونست ابلهانه باشه. بارسا پارسال قهرمان لالیگا شد با 15 اختلاف امتیاز و 100 امتیاز،به نیمه نهایی لیگ قهرمانان رسید و قهرمان سوپرکاپ شد. بدون مسی بارسا امکان نداشت پارسال قهرمان لیگ شه و به نیمه نهایی چمپیونز برسه و تو تیم تیتو تمام بار تیم رو دوش مسی بود.مسی تقریبا همه ی گلا رو میزد و بیشتر از ژاوی پاس گل داده بود. به عبارت بهتری مسی کاملا یک تنه پارسال بارسا رو قهرمان لالیگا کرد و به اون مرحله از چمپیونز رسوند.آقای گل اروپا و اسپانیا هم که شده بود و تو مرحله مقدماتی جام جهانی هم که از ارکان صعود راحت آرژانتین بود(8 یا 9 تا گل زد فک کنم) مسی اینور سال کلا مصدوم بود و خب این باعث میشه شانسش تقریبا از بین بره.با این وجود این ور سال هم مسی تا قبل از مصدومیتش بازیای خیلی خوبی میکرد و تو لالیگا 8 تا گل زده بود و اگه مصدوم نمیشد قطعا اوضاع فرق میکرد. ولی با این وجود من مشکلی در رای دادن به مسی هم نمیبینم. رونالدو جز آقای گلی چمپیونز جایزه فردی دیگه ای گرفته بود؟ یا رئال قهرمان جام خاصی شده بود؟ با کودوم منطق رونالدو حقشه ولی مسی نه؟
به نظر من تنها کسی که واقعا محق بود ریبری بود مسی و رونالدو هم واقعا حقشون نبود.

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از amir h :

وابله هایی که فقط تحت تاثیرتبلیغات بیرون زمین به رونالدو رای دادن.نمیتونم درک کنم. :))

یاباید ازروی امارفردی ویا امارتیمی این جایزه رو میدادن.اگه امار تیمی لحاظ میشدکه ریبری بایدمیگرفت توپ رو. ازنظر امار فردی یه مقایسه ای بکنین امارمسی یه جورایی بهترهم هست ازرونالدو،مصدومیت مسی دلیل نمیشه.کلا نفهمیدیم ازروی چی رونالدوشد بهترین!!!

+عکس جالبی بودازمراسم..

2014-01-13_BALON_ORO_24.v1389635551.JPG

بالا