• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بارسلونا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Legend
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بارسلونا

به نقل از LEGEND :
خدا کنه خوب شه!

ولی بهترین گزینه ریکارد ئه! هنکس که نمیاد ویاس بواس هم گفته نمیاد!

ریکارد هم بازیکنای الآن رو میشناسه هم با بارسا آشناست هم ...! البته ژاوی از ریکارد خیلی بد گفته! :دی

انریکه خوبه...مثل پپ سرمربی بی بارسا بوده... !

فک میکنم جراردو مارتینز جدی ترین گزینه بارسا س. اگه باهاش به توافق نرسن انریکه گزینه بعدیه.
به نظرم تو این وضعیت بارسا به یه مربی با تجربه احتیاج داره و من مارتینز رو با وجود اصرارم به لاماسیایی بودن مربی به انریکه ترجیح میدم(تو این وضعیت)
از مربی جدید(مارتینز یا انریکه) نباید انتظار داشت کلا،فقط امیدوارم بتونه تیم رو جمع کنه،روحیه رو برگردونه بهشون،انتظار واقعا نمیشه داشت(به وضعیت تیمای دیگه نیگا کنید به وضعیت بارسا هم نیگا کنید)

مثل اینکه قراره تاتا جانشین تیتو بشه (مارتینز به جای ویلانوا)
به نظر من که بخاری از این بلند نمیشه
راستی دیدین گاس هیدینگ تو ی اقدام خیییلییی غیر منتظره از انژی اومد بیرونن
به نظر من اونن خییلییی به درد میخوره

ولی من ی شوال دارم چرا وقتی چلسی مربی نداره میره سراغ مورینیو
رءال میره دنبال انجلوتی
بایرن با وجود هاینکس میاد دنبال گواردیولا
ولی بارسا باید بره دنبال مارتینز و انریکه و بیلسا و ایناها :|

• لایک
امتیازات: reza7

بیلسا که خوبه اگه بیاد بارسا! من خیلی از تفکراتش خوشم میاد!

ولی به نظر من تو این برحه باید یه مربی جوون که تشنه پیروزیه بیاد و بارسا رو بگردونه! یکی که دوست داشته باشه معروف شه و سری توی سرا در بیاره!

و این انرژی میتونه به بازیکنا کمک کنه!

من شنیدم تاتا ماتینو سرمربی شده:

ببینین:

http://www.barcanews.org/post/7207

f4c907f7dbb0596d3fec57075ed02d93b308d312.jpg

و اینگونه شد که تاتا جانشین تیتو شد

امیدوارم نتیجه بگیره
خبر عقد قرار دا و سایت رسمی باشگاه اعلام کرد
ولی کاش با گاس هیدینگ میبسن
تیتو دهنت سرویس که رفتنمتم دردسره
نمیشد این 2ماه پیش ازماییش میداد که پیگرینی و بگیره بارسا :|

به نقل از LEGEND :
بیلسا که خوبه اگه بیاد بارسا! من خیلی از تفکراتش خوشم میاد!

ولی به نظر من تو این برحه باید یه مربی جوون که تشنه پیروزیه بیاد و بارسا رو بگردونه! یکی که دوست داشته باشه معروف شه و سری توی سرا در بیاره!

و این انرژی میتونه به بازیکنا کمک کنه!
حالا که مارتینو مربی شد،ولی به نظر من نه. چون تیم الان انرژی نمیخواد،ثبات میخواد و یه مربی با تجربه بهتر میتونه این کارو بکنه.مارتینو بهترین گزینه نبود ولی خب کلا گزینه های زیادی هم وجود نداشتن.من گفتم مارتینو رو به انریکه ترجیح میدم.مارتینو جوون نیس ولی قطعا میخواد معروف شه
به نقل از آقا سِینا :
تیتو دهنت سرویس که رفتنمتم دردسره
نمیشد این 2ماه پیش ازماییش میداد که پیگرینی و بگیره بارسا :|
واقعا فک میکنین اگه میدونست مشکل داشت نگه؟ :| 8-| تیتو تا همون دیروزش هم داشت در مورد برنامه هاش حرف میزد. 8-| بعدم واقعا فک میکنین راسل میتونه با منچستر سیتی سر یه مربی رقابت کنه؟ راسل با پرسپولیس هم نمیتونه تو نقل و انتقالات رقابت کنه :|
به نقل از آقا سِینا :
ولی من ی شوال دارم چرا وقتی چلسی مربی نداره میره سراغ مورینیو
رءال میره دنبال انجلوتی
بایرن با وجود هاینکس میاد دنبال گواردیولا
ولی بارسا باید بره دنبال مارتینز و انریکه و بیلسا و ایناها :|
اولا مگه گواردیولا همینطوری از بدو تولد یکی از بهترین مربیای دنیا بود؟ گواردیولایی که میبینیم حاصل سیستم تقریبا بی عیب و نقص لاماسیا و بعد شجاعت مدیر لایقی به اسم لاپورتا س که به یه جوون بی نام و نشان اعتماد کرد،که بعد همون جوون بی نام و نشان،تیم رویایی کرایف رو بازسازی کرد و بهترین تیم تاریخ باشگاه رو ساخت و الان هم تو بایرن داره یه تیم سوپر تیم میسازه(:|) اگه ریسک بزرگی نکنیم موفقیت بزرگ هم به دس نمیاریم. دوما،فصل پیش تیتو اولین سال مربیگریش بود،سرطان داشت و ژاوی و پویول تو افت بودن.با این وجود لالیگا رو با 100 امتیاز برد.کاری که هیچ کودوم از مربیای قبلی با وجود تجربه داشتن و بیمار نبودن و آماده بودن بازیکنا موفق به انجامش نشده بودن.چیزی که مورینیو با اون همه قهرمانی و سابقه بهش افتخار میکرد رو تیتو فقط توی یک فصل به دست آورد. پس مربی که نام بزرگی داره تضمین کننده ی موفقیت نیست.همین آنچلوتی تو 2 فصلی که یوونتوس بود هیچ قهرمانی به دس نیاورد ولی بعد رفت میلان و اونقدر موفق بود.مورینیو که با تیمای متوسطی مثل چلسی و اینتر و پرتو چمپیونز لیگ برده بود نتونست با رئال چمپیونز لیگ ببره. اسم مربی اونقدا هم مهم نیس. مهم اینه که کودوم مربی بیشتر با فلسفه ی کاری باشگاه جور در میاد.مورینیو تو رئال شاهکاری نکرد چون با فلسفه ی کاری رئال جور نبود. بارسا هم نباید بره دنبال مربیایی که اسم بزرگی دارن،باید بره دنبال کسی که میدونه فلسفه ی کاریش به فلسفه کاری بارسا میخوره.حالا حتی اگه گم نام باشه. اگه این ریسک های بزرگ با فکر انجام بشن نتیجه های باور نکردنی میدن(نمونش پپ) من انریکه رو ترجیح نمیدادم چون شتر سواری دولادولا نمیشه و راسل کلا به شتر سواری های دولا دولا اعتقاد داره.ینی فک نکنم میتونست به انریکه کامل اعتماد کنه و دستشو باز بذاره بهش زمان بده،پس همون بهتر که مربی با تجربه تری اومد. البته خب اگه از نظر فلسفه باشگاه در نظر بگیریم قضیه رو،انریکه بهتر بود.
مارتینو 4 بار لیگ پاراگوئه رو برده(3 بار با یه تیم) و یک بار هم با تیم نیوولزاولد بویز لیگ آرژانتین رو برده و همین تیم رو به فینال کوپا لیبرتادورس رسونده(جام باشگاه های آمریکای جنوبی) سال 2007 هم به عنوان مربی سالِ آمریکای جنوبی انتخاب شده.سال 2010 هم که پاراگوئه رو به یک چهارم نهایی رسوند تو جام جهانی و تو کوپا آمریکا هم نایب قهرمان شد.
مشکل مارتینو اینه که تجربه ی اروپایی نداره و با تیمای متوسط قهرمان شده. من گفتم انتظاری از مربی جدید ندارم،فقط امیدوارم بتونه روحیه رو برگردونه به تیم چون خیلی بعیده سال اول موفق بشه.

من گفتم انتظاری از مربی جدید ندارم،فقط امیدوارم بتونه روحیه رو برگردونه به تیم چون خیلی بعیده سال اول موفق بشه.

باز خوبه شما ازش انتضاری ندازی قطعا همین کلی فشار از روش برمیداره ;D
حالا گذشته از شوخی در مورد پیگرینی که میگین راسل نمیتونه با منچستر سیتی رقابت کنه من یادمه زمانی که گئاردیولا رفت خود پیگرینی ابراز علاقه کرده بود واسه مربیگری بارسلونا
به نظر من اگه زود تر متوجه میشد تیتو گرفتن پیگرینی خیلی راحت بود
بعدشم من الان گاس هیدینگ و خیلی بههتر از این اقاقی تاتا میدونم
تو انژی هم که دیگه نیست
به نظر من اگه اون میومد خییلییی بهتر بود

به نقل از آقا سِینا :
باز خوبه شما ازش انتضاری ندازی قطعا همین کلی فشار از روش برمیداره ;D
حالا گذشته از شوخی در مورد پیگرینی که میگین راسل نمیتونه با منچستر سیتی رقابت کنه من یادمه زمانی که گئاردیولا رفت خود پیگرینی ابراز علاقه کرده بود واسه مربیگری بارسلونا
به نظر من اگه زود تر متوجه میشد تیتو گرفتن پیگرینی خیلی راحت بود
بعدشم من الان گاس هیدینگ و خیلی بههتر از این اقاقی تاتا میدونم
تو انژی هم که دیگه نیست
به نظر من اگه اون میومد خییلییی بهتر بود
واقعا :-" مربی هایی که من ازشون انتظار داشتم همگی زیر بار این فشار له شدن الان اثری ازشون باقی نمونده :-"
"ابراز علاقه" کرده بود ولی قطعا پول منچستر سیتی رو ول نمیکرد بیاد بارسا چون پیگیرینی عشق بارسا نیست و صرفا ابراز علاقه کرده بود.
فک نمیکنم امکان بوده که زودتر متوجه بشه :-? چون تحت نظر بود و احتمالا وقتی فهمیده بوده زودترین زمان ممکن بوده.
خیلی مربی بهتر از این آقا وجود دارن ولی چن تاشون به درد بارسا میخورن و با فلسفه بارسا جورن؟ اگه روزی امثال گاس هیدینگ سرمربی بارسا بشن ینی پشت کردن به تمام ارزش ها و فلسفه کاری بارسا.

• لایک
امتیازات: reza7

الان میشه رابطه بین این تاتا و فلسفه بارسلونا رو بگین به من :-؟

Back
بالا