• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بارسلونا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Legend
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بارسلونا

دوستان من یه مدت دنبال نمی کردم اخبار رو ! الان والدس تو بارسا مونده یا رفته ؟ ویا چطور ؟‌
واسه دفاع کیا رو خریدن در کل ؟‌

• لایک
امتیازات: Zed

به نقل از Dant3 :
دوستان من یه مدت دنبال نمی کردم اخبار رو ! الان والدس تو بارسا مونده یا رفته ؟ ویا چطور ؟‌
واسه دفاع کیا رو خریدن در کل ؟‌
مونده،این فصل رو میمونه فصل بعد میره.
ویا رفت اتلتیکو.
هیچ کس :|
+شایعاتی مبنی بر توافق منچستر و فابرگاس به گوش میرسه 8-|
+میگن مارتینو میخواد سانتیاگو ورجینی رو بیاره بارسا.24 ساله،مدافع مرکزی،قد 1.91. الان بازیکن آزاده ینی واس بارسا مفت تموم میشه انتقالش. از اون طرف میگن مورینیو لوئیز رو نمیخواد(منبع نا معتبر) و بارسا پیشنهاد 29 میلیونی داده واسش. اگه واقعا اتفاق بیفته که عالیه.چون هم یه مدافع باتجربه و در کلاس جهانی که سنشم خیلی بالا نیس خواهیم داشت(لوئیز) که میتونه جای کاپیتان رو از نظر فنی پر کنه و یه مدافع جوون و آینده دار. بارترا هم هست پس مشکلات خط دفاع تا حدی برطرف میشه.

به نقل از آیدا-ق :
مونده،این فصل رو میمونه فصل بعد میره.
ویا رفت اتلتیکو.
هیچ کس :|
+شایعاتی مبنی بر توافق منچستر و فابرگاس به گوش میرسه 8-|
+میگن مارتینو میخواد سانتیاگو ورجینی رو بیاره بارسا.24 ساله،مدافع مرکزی،قد 1.91. الان بازیکن آزاده ینی واس بارسا مفت تموم میشه انتقالش. از اون طرف میگن مورینیو لوئیز رو نمیخواد(منبع نا معتبر) و بارسا پیشنهاد 29 میلیونی داده واسش. اگه واقعا اتفاق بیفته که عالیه.چون هم یه مدافع باتجربه و در کلاس جهانی که سنشم خیلی بالا نیس خواهیم داشت(لوئیز) که میتونه جای کاپیتان رو از نظر فنی پر کنه و یه مدافع جوون و آینده دار. بارترا هم هست پس مشکلات خط دفاع تا حدی برطرف میشه.
باو اینقد که یو داری حرص میخوری من با خودم میگم اگه طرفدار منچستر یونایتد یا ارسنال یا لیورپول و خدایی نکرده پرسپولیس بودی تا الان سکته زده بودی با این بازیکنا و خریداشون D:

به نقل از آقا سِینا :
باو اینقد که یو داری حرص میخوری من با خودم میگم اگه طرفدار منچستر یونایتد یا ارسنال یا لیورپول و خدایی نکرده پرسپولیس بودی تا الان سکته زده بودی با این بازیکنا و خریداشون D:
من حرص نمیخورم(میخورم؟! :-?)
منچستر که همینطوری نمی مونه،حتی اگه فابرگاس رو نگیره حتما یه هافبک میخره،آرسنال هم دنبال سوارزه خب.لیورپول هم داره یه کارایی میکنه. پرسپولیس دفاع داره حتی... این وسط بارسا وضعش از اینا خراب تره ها،مدافع نداره،هافبک جانشین ژاوی نداره،دروازه بان جانشین والدز نداره،تازه ویا و تیاگو رو هم مفت از دس داده. و از همه مهم تر،مدیر عاملی به اسم راسل داره ( :)) ) که فک نکنم بتونه لوئیز رو بخره،حتی فک نمیکنم بتونه سانتیاگو ورجینی رو بیاره

• لایک
امتیازات: reza7

لیگ کی شروع میشه؟
تا اون موقع وقت برای خریدن دفاع و دروازه بان و اینا داریم ایا؟

به نقل از نِــــــــی :
لیگ کی شروع میشه؟
تا اون موقع وقت برای خریدن دفاع و دروازه بان و اینا داریم ایا؟
شهریور.
بله،هنوز یک ماه وقت هس.
+بایرن یه پیشنهاد 46 میلیونی به چلسی داده برا لوئیز. خب دیگه باید این رو هم منتفی بدونیم.

نیمار امروز اولین بازیش رو جلو لخیا میکنه. البته بقیه بازیکنای جام کنفدارسیون ها نیستن.

بارسلونا قهرمان جام خوان گمپر...

2013-08-02_BARCELONA-SANTOS_34.v1375480411.JPG

بازی که بین بارساوسانتوس برگزارشدباگلهای مسی،2گل سسک ،سانچز، پدرو، آدریانو ودونگو بابرتری8به0 بارساتموم شد

اعتقاد تاتا به جوونا منو واقعاخوشحال کرده.مثل تیتو نیست که یه بازی همه جوونارو بذاره بعد دیگه اصلا بازی نده بهشون... تاتا هم به بازیکن ـای اصلی بازی میده هم به جوونا.

الکسیس هم واقعا این فصل انگار روح مسی رفته تو بدنش!به نظرم اگه اینطور بازی کنه نیمار-مسی-الکسیس عالی تر از ویا-نیمار-مسی میشه.

خب محمد سیک،مدافع 37 ساله بارسا بی به ناپولی پیوست ( 8-|)

• لایک
امتیازات: reza7

تیم سفری به فلسطین داشته باهدف ایجادصلح.

2013-08-04_ENTRENO_ISRAEL_30.v1375642098.JPG

جانباز فلسطینی در کنار مجروح اسراییلی و مسی

البته تیم بامسئولان فلسطین واسرائیل دیدارداشته!
2013-08-04_VISITA_PRESIDENCIA_22.v1375617249.JPG

302341hp2.jpg

البته با محمود عباس و فلسطینیا هم دیدار کردن.
هدف این سفر ایجاد صلح بوده. هدف راسل و باشگاه درحقیقت خیر بوده وبیشتر به نفع فلسطینیاس هرچندیه سری برداشت های سیاسی به ضرربارساشده !

این فونت نوشتن اسم ها و اعداد رو در پشت لباس های امسال به شدت دوست دارم!

خیلی باحال نوشتن!

ضرر که برا بارسا این سفرش داشته اما کسایی که سفیر صلح هستن برا قرض و ... که سفر نمیکنن! پس اونایی که بدون اساس فقط حرف میزنن هیچ ضربه ای به بارسا و آبروش نمیزنن! یعنی صرفا حرف بی اساس هست!

Back
بالا