JUVE
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- کرمان
پاسخ : تیم بارسا(طرفداران بارسا و فوتبال دوس&
رئال خوب نیود بایرن نابود بود
رئال خوب نیود بایرن نابود بود
رئالی که من دیدم دوباره 6 تا می خوره!؟! بایرن هم از بارسا 8 تا می خوره!؟!به نقل از JUVE :رئال خوب نیود بایرن نابود بود
شما برو تیمتو جمع کن 4-1 از ما باختید!!!!!!!به نقل از سیاوش :شما برو تیمتون را جمع کن 3-1 به سویا نبازه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اون که ماله فصل قبلی بود!!به نقل از legend :شما برو تیمتو جمع کن 4-1 از ما باختید!!!!!!!
از نظر جمع کردن تیم کل نذار که 100 درصد باختی!؟!
تو کدوم بازیش رو میگی؟؟؟ منم اون فصل پیشی رو میگم دیگه؟!؟! همون که بارسا از جام حذفی اسپانیا حذف شد!؟!به نقل از سیاوش :اون که ماله فصل قبلی بود!!
سویییییییییااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!آخه اینم شد تیم که آدم ازش 3تا بخوره؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باو من بازی دیشبتون را تو سوپر جام اسپانیا میگم که باختید و سویا سوپر جام را برد!به نقل از legend :تو کدوم بازیش رو میگی؟؟؟ منم اون فصل پیشی رو میگم دیگه؟!؟! همون که بارسا از جام حذفی اسپانیا حذف شد!؟!
بعدشم آخه آرسنال خیلی هنوز بچست که بیاد واسه بارسا شاخ بشه!؟! باز چلسی ، رئال ، بایرن و... یه چیزی!؟!
آرسنال با همین یه عده بچه ببین چیکار میکنه!به نقل از parasto jooon :تیم اصلی که سه تا نخورد....یه عده بچه تو زمین بودن....
آهان!؟!به نقل از سیاوش :باو من بازی دیشبتون را تو سوپر جام اسپانیا میگم که باختید و سویا سوپر جام را برد!
کجایه کاری/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برا همینم امروز مربیتون به ............. افتادبه نقل از legend :آهان!؟!
عزیزم همون طور که پرستو گفت اون بپه بازی بود!؟! چون برا بارسا مهم نبود!؟! تیم بچه ها رو گذاشت تو تا روحیه بگیرن!؟!
بارسا فوتبال واقعی بازی میکنه.....طرفداری یک تیم به خاطر قهرمانیاش نیست...کسی که فوتبال دوست داشته باشه....بارسا و تیم ملی اسپانیا رو دوست داره...چون فوتبال یعنی چیزی که این دو تا بازی می کنن...به نقل از reza.d :من از بارسا بدم نمياد ولي از بارسايي ها چرا
دوساله هركسي ميبيني طرفداره بارساس خيلي ضايعس
من فقط از مسي بدم مياد چون الكي گندش كردن وگرنه همچين خوب بازي نميكنه
کی گفت اشتباه کردم گفت اتفاقا خیلی خوب بازی کردن بچه ها.....هدفمون هم آزمایششون بود...به نقل از سیاوش :برا همینم امروز مربیتون به ............. افتاد
گفت اشتباه از من بود که به جوونا اعتماد کردم!
برین جوون گرایی را از آرسنال یاد بگیرید
عزیزم مسی هم خیلی خوبه این اولش!؟! خود رونالدینیهو و مارادونا تشویقش کردن و گفتن نابقست!؟!به نقل از reza.d :من از بارسا بدم نمياد ولي از بارسايي ها چرا
دوساله هركسي ميبيني طرفداره بارساس خيلي ضايعس
من فقط از مسي بدم مياد چون الكي گندش كردن وگرنه همچين خوب بازي نميكنه
این سبکی که شما دارید بازی میکنید ما 10 سالهه داریم بازی میکنیم!به نقل از legend :اصلا این طور نیست و من با پرستو موافقم!؟!
تمام مردم دنیا توی جام جهانی از بازی اسپانیا خوششون اومد؟!! حتی کسایی که طرفدار تیم مقابل بودن!؟!
از بازی بارسا هم همه تعریف می کنند!؟! از فرگوسن گرفته تا ونگر(قابل توجه سیاوش و ستاره؟!؟!)
این فوتبالی که بارسا بازی میکنه فوتبال نیست و اگر دقت کرده باشید میبینید 90 درصد طرفدارای بارسا از3 سال پیش طرفدارشنبه نقل از parasto jooon :بارسا فوتبال واقعی بازی میکنه.....طرفداری یک تیم به خاطر قهرمانیاش نیست...کسی که فوتبال دوست داشته باشه....بارسا و تیم ملی اسپانیا رو دوست داره...چون فوتبال یعنی چیزی که این دو تا بازی می کنن...کی گفت اشتباه کردم گفت اتفاقا خیلی خوب بازی کردن بچه ها.....هدفمون هم آزمایششون بود...
به نقل از legend :عزیزم مسی هم خیلی خوبه این اولش!؟! خود رونالدینیهو و مارادونا تشویقش کردن و گفتن نابقست!؟!
بعدشم من از 2003 تا حالا طرفدار بارسا هستم!؟! و این طرفدار های حذب باد نیستم!؟! بعدشم این طرفدار ها باید بلآخره از یه جایی شروع کنند دیگه!؟!
مگه چندسالته؟
راستی هر تیمی وقتی بدرخشه این طوری میشه!؟! مثلا چلسی!؟!
من که حالم از بازی بارسا یهم میخورهو همینطور اسپانیا حالا اسپانیا قابل تحمل ترهبه نقل از legend :اصلا این طور نیست و من با پرستو موافقم!؟!
تمام مردم دنیا توی جام جهانی از بازی اسپانیا خوششون اومد؟!! حتی کسایی که طرفدار تیم مقابل بودن!؟!
از بازی بارسا هم همه تعریف می کنند!؟! از فرگوسن گرفته تا ونگر(قابل توجه سیاوش و ستاره؟!؟!)
ببین تو طرفدار فوتبال در وهله ی اول طرفدار فوتبال قشنگی نه اسم یه تیم...نه افتخاراتش.....من که طرفدار تیم x هستم اگه y خوب بازی کنه بازیش فوق العاده چشم نواز باشه....می گم من این نوع فوتبالو می پسندم....از فوتبالش دفاع می کنم....به نقل از JUVE :این فوتبالی که بارسا بازی میکنه فوتبال نیست و اگر دقت کرده باشید میبینید 90 درصد طرفدارای بارسا از3 سال پیش طرفدارشن
حداقل تو دبیرستان ما که اینطوریه
تازه اون سالی که قهرمان جام باشگاه ها شدین به غیر از منچستر کدوم تیم بزرگ رو بردین
اینکه طرفداراش از 2 سال پیش طرفدارشن به دو حالت تقسیم میشهبه نقل از parasto jooon :ببین تو طرفدار فوتبال در وهله ی اول طرفدار فوتبال قشنگی نه اسم یه تیم...نه افتخاراتش.....من که طرفدار تیم x هستم اگه y خوب بازی کنه بازیش فوق العاده چشم نواز باشه....می گم من این نوع فوتبالو می پسندم....از فوتبالش دفاع می کنم....
در این که اکثر طرفدارای بارسا از 3-4 سال پیش طرفدارش شدن شکی نیست...اما این امتیاز منفی محسوب نمیشه....